wynmacher 01.05.09, 08:32 Miło że w końcu się udało Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white-eerie Re: polygadka #88 01.05.09, 10:04 O lol, Konkwista 88, czołowy polski zespół naziolski. Ale mają kilka fajnych kawałków ("Bramy Valhalli") Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Re: polygadka #88 01.05.09, 10:12 Idealne zgranie, akurat jadę do Wrocka na gitarowy rekord Odpowiedz Link Zgłoś
kraven_pl Re: polygadka #88 01.05.09, 10:16 A Konkwista to jaki ma zwiazek z Polygadka? Az kusi mnie, by posluchac. Polecam "Niezwyciezonych", swietny kawalek. Odpowiedz Link Zgłoś
jadespider Re: polygadka #88 01.05.09, 10:16 Lol, Konkwista, a może HONOR jeszcze? xD Odpowiedz Link Zgłoś
jadespider Re: polygadka #88 01.05.09, 10:21 Czyżby lewackie siły "obrońców tolerancji" szybko zaalarmowały i zniesiono screena?.. ech nie ma to jak WOLNE i NIEKONTROLOWANE media... Odpowiedz Link Zgłoś
tap-chan Re: polygadka #88 01.05.09, 10:45 Screen zniesiono ze względów legalno-prawnych. Nie jesteśmy pewni, czy to nie podlega pod paragraf propagowania treści faszystowskich bleble, więc lepiej dmuchać na zimne, prawda? Podwójna stopa też ładna. :] Odpowiedz Link Zgłoś
jadespider Re: polygadka #88 01.05.09, 11:03 Drogi Tap-Chanie - a czy promowanie wizerunku Che Guevary na koszulkach, plecakach, flagach itd nie jest czynem nielegalnym? Na pewno nie jest moralne, ale nikomu nie przeszkadza robić z tego interesu. Właściwie troszkę robię może z igły widły, ale zwyczajnie nie podoba mi się fakt, iż znosicie screen, który nie zawierał w sobie ani zakazanych symboli, ani obraźliwych treści.. To troszke takie podejscie "poprawność polityczna na 150%".. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: polygadka #88 01.05.09, 11:09 jadespider: obrazek został zdjęty na moje polecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
white-eerie Re: polygadka #88 01.05.09, 11:56 Źle, że ściągnęliście. Płyty Konkwisty są legalnie dostępne w Polsce, więc nie widzę żadnego problemu. A fajniej jest, jak widać, że jest luz, dystans i pewna odwaga u dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: polygadka #88 01.05.09, 13:31 Tapczan - problem z onlinem na PS3 wystepuje (z tego, co zauwazylem po jakichs 20 godzinach grania ) tylko w przypadku slabego lacza u hosta. jak masz ochote sie poscigac online, to daj znac na PSNie (Sialala) - na razie nikt, kto ze mna sie scigal nie narzekal na znikajaca trase, wiec powinno byc dobrze. no i moze uda Ci sie wygrac aha - OutRun Online Arcade to dokladnie ta sama gra, co na PSP po wejsciu w opcje Outrun 2SP, a nie glownego trybu gry. te same samochody, te same trasy, tr same tryby. czyli duzo mniej niz na PSP, ale za to duzo plynniej (to jest najwieksza bolaczka wersji na PSP - gra nie jest wystarczajaco plynna IMO) Odpowiedz Link Zgłoś
celnik.pl Re: polygadka #88 02.05.09, 17:44 Tap-chan powiedzial - w 85 roku to wszyscy bylismy w lonie matki. WOW. Ja w tym roku gralem na Atari 2600. Kurde, az taki stary jestem ? Odpowiedz Link Zgłoś
stripocean Re: polygadka #88 03.05.09, 18:38 1. Moglby autor sie podpisywac pod swoimi notkami ? Nie lubie sie domyslac czy wystawil to Tap-chan, emiel czy kto inny... 2. Jak mowicie o jakiejs grze, to postarajcie sie wspomniec jej tytul wiecej niz jeden raz na poczatku... czasem tak slucham i sie zastanawiam o czym mowicie, tyczy sie obu polygadek. Odpowiedz Link Zgłoś
xymox262 Re: polygadka #88 04.05.09, 13:41 Bardzo dobry podcast z niecierpliwością czekam na następny - tap-chan jak byś mógł spręż się i trochę częściej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś