Dodaj do ulubionych

Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTrailers

IP: 212.76.37.* 13.05.09, 14:31
bzdura bzdura bzdura.
moze jeszcze zacznijcie zamiast pisac teksty i recki to po prostu podawac tylko linki do nich na innych portalach
Obserwuj wątek
    • radek.zaleski Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile 13.05.09, 14:39
      już to robimy: gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,6595415,W_skrocie___11_maja_2009.html

smile
    • rafmazz Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile 13.05.09, 14:41
      To jest WEB 3.0 ( TRZY ZERO - Korzystamy z pracy osob TRZECICH - ZERO wlasnego wkladu )
    • radek.zaleski Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile 13.05.09, 14:45
      myślę, że macie zły dzieńsmile
    • rafmazz Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile 13.05.09, 14:57
      Mysle ze lecicie sobie ostro w kulki mowiac w miare kulturalnie. Opie...cie sie, wrzucicie jakis temat z dwu zdaniowym komentarzem lub tekst z czyjegos bloga albo wideo z zagranicznych serwisow.
      Albo dostajecie za to gowniana kase i przedklada sie to na jakosc waszej roboty , albo jestescie zbyt leniwi zeby ambitnie podejsc do prowadzenia tego serwisu.

Mysle ze to ty masz Radku zly, i to nie dzien, tylko miesiac.
    • simplex Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile 13.05.09, 14:59
      Co w tym zlego, ze dali linka? Przynajmiej dzieki temu obejrzalem te recke tongue_out
    • radek.zaleski Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile 13.05.09, 15:04
      gamecorner.pl/gamecorner/10,90214,6599254,Chronicles_of_Riddick__Assault_on_Dark_Athena___recenzja.html

gamecorner.pl/gamecorner/10,90214,6593084,Call_of_Juarez__Wiezy_Krwi___reportaz.html

gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,6557263,Call_of_Juarez__Wiezy_Krwi___bylismy__widzielismy_.html

gamecorner.pl/gamecorner/1,98280,6586522,Krew__pot_i_lzy___10_najgorszych_polskich_gier.html

gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,6594064,Milionowe_slowo_w_jezyku_angielskim__Tak__to__noob__.html

gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,6594890,GameCorner_Komiks___ujecie_trzecie__nadal_nie_wiemy.html

gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,6586589,Brutal_Legend___swietna_gra__ktora_bedzie_klapa.html

gamecorner.pl/gamecorner/1,98214,6581308,Gramy_w_Specnaz_2___relacja_na_zywo.html

tak sobie przejrzałem tylko kilka ostatnich dni. dla pewności, bo jeśli czytelnik marudzi to prawdopodobnie ma rację.

cieszę się, że przyzwyczaiłeś się dużej ilości fajnych, czysto autorskich materiałów na GC. z przykrością stwierdzam jednak, że autora z prawdziwego zdarzenia mamy tylko jednego. ja jestem Dobrym Duszkiem, a Paweł jest zatrudniony part-time, na dodatek nie dawno miał matury. uważam, że jak na "one man army" to nie jest źlesmile

nie spoczywamy jednak na laurach i staramy się codziennie walczyć o kolejne ciekawe i autorskie materiały.

pozdrawiam i dziękuję za troskę.
    • zycie_is_simple Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile 13.05.09, 15:05
      a ja widze dobre strony tego że jest dużo odnośników. Wchodzę na gamecorner i mam wszystko podane gdzie i kto i co fajnego napisał, a nie muszę chodzić po stronach i szukać ważniejszych tematów. Szklanka do połowy pełna.
    • Gość: kuboron Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 15:07
      rafmazz nie podoba się- nie czytaj, nie oglądaj, nie zaglądaj tu, a nie tylko negujesz
    • mathiuss Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile 13.05.09, 15:07
      "Niby wszystko co wazne jest na miejscu - ładna grafika, dobra fabuła, dobra kampania marketingowa. Po raz kolejny jednak okazuje się, że grywalność i pomysł na grę jest ważniejszych od technologicznych fajerwerków. Mnie klapa tej gry będzie cieszyć."
      Wtf?
      Przyznam sie ze czytalem ta wypowiedz kilka razy i dalej nie rozumiem o co w niej chodzi. Prosze o wyjasnienie autora.
    • radek.zaleski Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile 13.05.09, 15:10
      chodzi o to, że nie wystarczy zrobić ładnej gry, żeby dostać dobre recenzje. to dobrze, bo w przypadku AC było nieco inaczej.
    • zycie_is_simple Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile 13.05.09, 15:15
      zrobili by skradanie się na polu golfowym, a nie ały czas te zaułki i zaułki.. big_grin
    • Gość: Gog Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile IP: *.echostar.pl 13.05.09, 15:17
      hehe.
      --
      ogrodypamieci.pl/profil/ayrton-senna
    • rafmazz Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile 13.05.09, 15:21
      @radek.zaleski

to milo ze wychodzisz z inicatywa do prostego ludu, jakim zapewne postrzegasz czytelnikow GC

Jesli rzeczywiscie brakuje rak do pracy, czemu nie wezmiecie kogos jeszcze, napewno chetnych nie brakuje wink
    • radek.zaleski Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile 13.05.09, 15:31
      nie postrzegam czytelników GC źle - wręcz przeciwnie, zaskakują mnie często przenikliwością.

co do rąk do pracy - kryzys. chętnych nie brakuje, ale nie ma z czego płacić.
    • zycie_is_simple Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile 13.05.09, 15:36
      ja tam bym za darmo pisał. Tak żeby się sprawdzić.
    • radek.zaleski Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile 13.05.09, 15:39
      kontakt jest na stronie. zapraszam.
    • Gość: FlyingHat Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile IP: 89.174.101.* 13.05.09, 16:12
      wreszcie gra gdzie niemcy gadaja jak niemcy
    • Gość: :) Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 16:14
      rafmazz ma miesiączkę, jak zwykle smile
    • Gość: DEAMON Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 17:19
      recenzja nawet była GOLU i tam tak samo KIEPSKO.
    • Gość: ZlyPorucznik Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile IP: 80.177.68.* 13.05.09, 19:50
      A ja gre dostalem od dziewczyny. Gram i stwierdzam, ze jedyna wieksza wada sa zbyt chaotycznie rozmieszczone checkpointy. Raz co pol planszy, kiedy indziej co pietro.
      Poza tym gra ma swoj nieodparty urok i pomimo permamentnego braku czasu prawie ja skonczylem.
    • ascarib Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile 13.05.09, 20:16
      Ależ Radku, nie mamy złego dnia, ta gra jest po prostu zajebista smile
      Jak ktoś nie lubi skradanek trudno(thief'owi daliby dziś 7 pk na 100...), to, że trochę trzeba się czasem pomęczyć lub znaleźć sposób obok(a nie iść przed siebie jak idiota)... zagrajcie w to sami, potem podyskutujemy smile
    • Gość: eL Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile IP: 212.76.37.* 13.05.09, 22:07
      "co do rąk do pracy - kryzys. chętnych nie brakuje, ale nie ma z czego płacić."

mysle ze sporo osob popisałoby nawet za skromne wynagrodzenie, po prostu pokazujace ze cos jest to warte. do tego okazja promocji siebie na (jeszcze smile popularnym i (w miare) szanowanym serwisie.
      a moze przy tym reklama wlasnego bloga.

takich nie brakuje. mam nadzieje.
      uderzajcie do nich w kontakt bo juz mi sie nie chce czytac tych dwuzdaniowcow z linkiem do innej strony sad

niech to nawet beda krotkie teksty ale wlasne.
    • wypisany Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile 14.05.09, 00:56
      Ekhm...

I'll do my best
    • Gość: no gość :E Re: Velvet Assassin zrecenzowana przez GameTraile IP: *.piastlan.net 14.05.09, 11:47
      Hmm, jeśli wchodzą w gre recki o flashówkach, grach freeware shareware oraz szeroko pojęta tematyka gier indie to chetnie też bym czasem coś napisał. Lubie grzebać w takich tematach, czasami wpadna jakieś kwiatki or something. Jeśli brane są pod uwage tego typu produkcje to ktoś niech z redakcji pisze tutaj(a ja wtedy złożę ewentualnie list motywacyjny), z przyjemnością pomogę za free smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka