Dodaj do ulubionych

Dragon Age schodzi na psy

16.05.09, 14:37
who let the dogs out?
wink

-------
kto chce postrzelać do Dona?

Gamecorner_readers deathmatch
fotoforum.gazeta.pl/72,2,1222,95391731.html

Obserwuj wątek
    • own3d1n1 Dragon Age schodzi na psy 16.05.09, 14:37
      "A Pies?...
      A pies ci mordę lizał !!"

Hehe. Btw czy ja tam słyszałem może angielski akcent? Angielski akcent toleruję tylko w Monty Pythonie więc nie jest za różowo smile
    • Gość: lol Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.kol.tke.pl 16.05.09, 14:43
      Jeszcze gra nie wyszła a ja mam jej już dosyć smile
    • Gość: ;) Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.stella.net.pl 16.05.09, 15:02
      gniot gniota gniotem pogania tongue_out
    • Gość: Bolo-Lolo Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.09, 15:04
      O kurde..już naprawdę nie wiem co o tej grze myśleć.
    • Gość: :o Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.radom.vectranet.pl 16.05.09, 15:08
      Może będzie można grać psem xD
    • Gość: DEAMON Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.09, 15:38
      PSY bojowe dla mnie OK.
      p.stongue_outSY dodawane jak normalni bohaterowie do twoje grupy.
    • Gość: HisName44 Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 15:42
      yyy - Lassie?
    • slimeq23 Re: Dragon Age schodzi na psy 16.05.09, 15:46
      Końcówka powala...GNIOT
    • Gość: wilk Re: Dragon Age schodzi na psy IP: 79.139.100.* 16.05.09, 15:54
      moim zdaniem to jakis zart tworcow
    • Gość: nom Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 16:20
      no i co z tego ze akurat sa bojowe psy? mi to nie przeszkadzasmile fajny pomysl ;]
    • Gość: lipalol Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.chello.pl 16.05.09, 16:26
      Wielka rzecz - psy bojowe nic tylko gniot ^.-
    • Gość: Perpan Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 16:34
      Ta gra mi sie wydaje taka na pies cie je**ł sad . Pokładałem w niej nadzieje ale im więcej filmów z rozgrywki tym jest gorzej .
    • Gość: Dark Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 16:40
      Zauwazylem ostatnio ze taki np DoWII BioShock albo CoJ Wychwala sie na GameCornerze pod niebiosa a jak jest mowa (w newsach) o Dragon Age to tylko ze gniot obciach zal itd itp
      Lobby jakies czy co tongue_out ?
    • d_pawel Re: Dragon Age schodzi na psy 16.05.09, 16:42
      Co do DoWII ->

gamecorner.pl/gamecorner/1,86013,6304379,Dawn_of_War_II_nie_zachwyca_mnie_tak_jak_Flower_czy.html

Co do pozostałych. Naprawdę tak trudno zrozumieć, że ktoś może mieć własny gust? smile Do Dragon Age jestem ostrożny, nie piszę nigdzie że będzie to gniot, ale z drugiej strony jeśli twórcy nie dają mi powodów, to czemu mam skakać z radości na każdą wiadomość o grze?
    • Gość: D Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 17:47
      Rozjebał mnie klip big_grin, nie dlatego, że taki fajny tylko dlatego, że twórcy nie mają już nic do zaoferowania. Beznadzieja ;D
    • Gość: Aha Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.09, 17:52
      W Monty Pythonie byl krolik-zabojca, wiec czemu nie, skoro Bioware juz dawno poziom MP przekroczyl.
    • Gość: mk Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.broker.com.pl 16.05.09, 17:57
      BW ma przejebane. Jaki filmik by nie wypuścili to i tak wszyscy będą na nich nadawać. Widać taka moda.
    • Gość: lol Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.kol.tke.pl 16.05.09, 18:00
      To kiedy fullscreen na GameCorner będzie dostępny?
    • Gość: lol Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.kol.tke.pl 16.05.09, 18:07
      Napiszcie o tym:
      www.what2play.tv/?mod=index&con=text&act=details&id=10092&txt=gry-z-gwarancja-nowy-pomysl-unii-europejskiej
    • Gość: mis_iu Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.serv-net.pl 16.05.09, 22:11
      Bardzo średnio i nijak... Kompletnie nie rozumiem kampanii BW gdzie szanowni panowie twórcy podniecają się tak zwykłymi i oczywistymi rzeczami, że szkoda o tym nawet wspominać. Dla mnie ta gra to ciągle nadzieja rasowych cRPGów (no, zobaczymy...) choć wszystko jak na razie w niej ssie.
    • Gość: predi Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.chello.pl 16.05.09, 23:03
      Bardzo fajna gra, już nie moge się doczekać by obsikać kolejnego wroga ogłuszającą falą moczu
    • Gość: oko pawia Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.ver.airbites.pl 17.05.09, 10:59
      Te niby psy bojowe mają dziwny pyski. NIedobrze im z pysk patrzy, ciekawie grozne czy są? Jak naprawdę? Calkiem troche podobnie do pinbuli morderców, najbezpieczniejszych psów swiata. temu psowi, to raczej nie dałbym kości, balbym sie,że opierd$%%^&li mi renke!!!!!Najmocniej!Ileś ton w pysku na zgniocie, to przeraża całkiem mocno! A w drakon age, te psy jakieś lewe som. Jak można będzie grać takim jędnym to nawet nie źle
    • Gość: Aha Re: Dragon Age schodzi na psy IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.09, 10:59
      mk - oczywiscie, najlepiej wszystko zrzucic na "mode", piratow i cyklistow - to bardzo wygodne.
    • dr_dred Re: Dragon Age schodzi na psy 17.05.09, 13:00
      No bez przesady to że te filmiki z DO:A tak się prezentują co prawda większość niezbyt zachęcająco to nie znaczy że sama gra będzie gniotem hmm to widać że ci co tak piszą nigdy na oczy nie widzieli prawdziwego gniota. Nie rozumiem więc skąd ta niechęć a może ironia w wypowiedziach no ale każdy ma prawo do swojego zdania wink.
      Ja tam też dalej czekam z niecierpliwością na tą grę i jeżeli rzeczywiście okaże się słabą(czyt. słabszą niż Drakensang) to chyba żadnej gry w tym roku nie kupię. Oby gra była jednak znacznie lepsza niż te materiały filmowe ;D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka