Dodaj do ulubionych

Recenzja: Phantasy Star Portable

18.05.09, 12:18
Ech z łezką w oku wspominam długie miesiące spędzone z PSO na nieodżałowanym Dreamcaście. Szkoda, że Sega nie kwapi się do zrobienia MMO na konsole w ładnej grafice godnej current-genów. To byłby potencjalny hit zważywszy, że praktycznie nie ma konkurencji.
Obserwuj wątek
    • cicone_youth Re: Recenzja: Phantasy Star Portable 18.05.09, 15:05
      u znajomego pograłem chwilkę. największa bolączka tej produkcji to monotonia w sposobie wykonywania misji. odrzuca od dalszego zgłębiania się w grę.
      druga sprawa to oprawa wizualna, niesamowicie szarobura. myślałem że znajomy ma coś nie tak z wyświetlaczem - niemalże żadnych żywych kolorów. wszystko skąpane w brązach i szarościach, również nie nastrajających do dalszej gry.
    • beniamin.durski Re: Recenzja: Phantasy Star Portable 18.05.09, 15:19
      Mówimy o tej samej grze? Bo tam sporo jest kolorów moim zdaniem smile.
    • robberpl Re: Recenzja: Phantasy Star Portable 18.05.09, 15:52
      cicone - PSP 2k? beniamin - PSP 3k? smile jest co-op, a nie ma Infrastructure? epic fail
    • cicone_youth Re: Recenzja: Phantasy Star Portable 18.05.09, 22:38
      a nawet PSP 1k. czyżby faktycznie była to kwestia wyświetlacza?
    • klufenza Re: Recenzja: Phantasy Star Portable 20.05.09, 17:13
      Ja mam PSP 1k i nie było u mnie problemu z kolorami, ale nie od dziś wiadomo, że wyświetlacze w PSP, niezależnie od numerka, niekoniecznie działają jednakowo.
    • robberpl Re: Recenzja: Phantasy Star Portable 20.05.09, 21:21
      no wiesz, cicone, PSP 3k ma lepszy wyświetlacz i żywsze kolory, ale jak klufenza mówi, że przy 1k wszystko jest ok to może zalezy po prostu od gustu? tongue_out
    • klufenza Re: Recenzja: Phantasy Star Portable 21.05.09, 12:23
      No i ludzie widzą kolory nieco odmiennie, może cicone jesteś kryptodaltonistą? Przebadaj się ;>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka