Dodaj do ulubionych

Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu

• han_solo_79 Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu 18.05.09, 20:34
      @d_pawel "***Nov[3]r** -> Żeby chociaż to co piszesz odpowiadało stanu faktycznemu..."

Informacja o tym, że EA daje DRM poszła już w świat i się rozpleniła w tysiącu memów. Nikt później nie sprostuje, że limit został zwiększony, że można cofnąć autoryzację (jak w RA3) tylko lepiej pisać że się nie kupi bo ma DRM (wolny wybór) albo, co gorsze, DeeReMem usprawiedliwi się swoje ściąganie.
    • ascarib Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu 18.05.09, 20:37
      "Ja tylko dodam, że nie polecam nikomu ściągania pirackiej wersji."
      hahahahah, a ja nie polecam jedzenia lodów, bo można mieć później chrypkę xD
      swoją drogą to EA chyba dziś musiało posr... ;p jak na to nie patrzeć szkoda, że to gra na PC musiała "uciec" z tłoczni wink
    • Gość: kolo Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.09, 20:57
      Podziwiam a jednocześnie jestem ciekawy jak gry mogą być 3 tygodnie przed premierą na stronach z torrentami
      Czy ktoś tam po prostu pracuje w tych wszystkich firmach i wystawia pirackie wersje??
      Może mi to ktoś wytłumaczyć i co oni z tego mają że ''piracą'' jakąś kase
    • Gość: dzon Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.05.09, 21:56
      dzieki za newsa, jak zobaczylem to od razu na torrenty i ciagne big_grin siostra sie ucieszy.
    • speakn3t Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu 18.05.09, 22:50
      No i dobrze tym f***om z EA ze TS 3 już jest w sieci, przynajmniej zmniejsza się im dochody.
    • aihs Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu 18.05.09, 23:03
      Nie żebym się jakoś brzydził piractwem wink ale ku... daliście trochę dupy z tym newsem.

Co do RELOADED i innych grup, myślę, że oni są ponad problemem piractwa, nie to jest ich celem, tak samo jak np w przypadku graficiarzy, liczy się idea wink

Przy okazji jak ktoś chce oryginał przed premierą to polecam rundkę po Empikach, już kilka tytułów zakupiłem u nich nawet tydzień przed oficjalną premierą - to jest żałosne bo Empik robi to umyślnie i coś z tego ma, więc dajcie spokój crackerom.
    • Gość: marian Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.chello.pl 18.05.09, 23:12
      Grałem już...
    • Gość: xxx Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: 82.139.177.* 19.05.09, 00:01
      Wspieramy simsów?
      ...
      Nie... Nie ściągne, nie kupię ;]
    • Gość: Maxs Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: 91.200.94.* 19.05.09, 09:39
      takiego badziewia nawet jakby dawali za darmo nie rusze
    • Gość: kolo Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: 213.134.178.* 19.05.09, 12:01
      @Maxs
      Nie odzywaj się najlepiej wogóle,jak się nie znasz
    • Gość: Trajwet Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 12:36
      Ale co wy macie do EA poza tym, że prowadzą dochodowy biznes? Zawiść to taka ludzka cecha...
    • falcion Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu 19.05.09, 14:53
      Zabawna sprawa to informacja ze EA sklamalo o braku zabezpieczen. Jak sie okazuje [tak mozna wyczytac z roznych newsow i zrodel] sims 3 lacza sie z siecia tuz przed startem.
      Czyzby wystawka by pochwycic zawczasu piratow?smile. Troche zabawnie bedzie wygladac wysylanie np 100 000 pozwow przez EA big_grinbig_grinbig_grin.
    • speakn3t Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu 19.05.09, 15:50
      Gość: Trajwet
      Ale co wy macie do EA poza tym, że prowadzą dochodowy biznes? Zawiść to taka ludzka cecha...

-----------------------------------------------------
      Mamy do tego że prowadzą dochodowy biznez. A wiesz dlaczego? Bo robią graczy w bambuko i s.p.i.e.p.r.z.a.j.ą najlepsze serie (NFS, SimCity itp. itd). A ja tymcw...om nie będę płacić za takie badziewie.
    • Gość: tomek Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.chello.pl 19.05.09, 19:15
      nie ściągałem spore, sims3 też nie ściągnę.
    • marziom Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu 19.05.09, 22:47
      polecam świetna grę 11323sdf. mybrute .com
    • Gość: Nah Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.05.09, 23:47
      Nikt nie ukrada gier to po prostu beta testerzy rozdają i tyle żadna kradzież smile) A zabezpieczenia? Wystarcza nr. seryjny
    • Gość: vv Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 11:32
      i tak nie będziesz lepszy niż Marilyn tongue_out
      www.ogrodypamieci.pl/profil/marilin-monroe
    • Gość: Roxxxxxa Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 11:43
      Co za Różnica czy bedzie do sciagniecia przed premierą czy po premierze ;P kto chce sciagnac z neta - to to i tak zrobi predzej czy pozniej , kogo stać na wydanie ponad 100zł to sobie kupi orginał.
    • Gość: prof. Oko Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 21:04
      Rany ludzie... będzie jak z The Sims 2 8 dodatków i 9 zestawów akcesoriów. I nie mówcie mi, że im te pomysły na nowe dodatki wpadają nagle do łbów... przecież oni najpierw wypuszczą oryginał, jak się sprzeda to 1 dodatek, 2 dodatek, 1 zestaw akcesoriów...2...3...4, 3 dodatek i tak dalej.
      Ludzie na to wszystko pójdzie wam ponad 1000 złotych. A za Neo albo Netię czy tam radiowy zapłacicie tylko 60 zł miesięcznie i macie neta do dowolnego wykorzystania (np. do ściągnięcia The Sims 3 ;D)
    • Gość: fanka Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.adsl.inetia.pl 23.05.09, 10:50
      Ja juz grała w sims 3.Uwielbiam te gry ale ta część to jakies nieporozumienie.
    • Gość: kkkkkkkkk Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.jota.za.digi.pl 24.05.09, 14:03
      THE SIMS 3 !!!!!!!!!! The Sims 3 przeciekły do Internetu przed światową Premierą!

Do pobrania ze strony w w w . cho mi kuj.pl :

chomikuj.pl/sliski4/THE+SIMS+3+ju*c5*bc+jest!!!

Działają na 100%. Posiadam screeny z gry(obraz z pulpitu)!!!! Ja z tej strony simsy pobrałam w 1 noc!
      Film (700mega) ściągam w 30 - 45 minut!!!!!!!
    • Gość: kiki Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.09, 20:49
      Nie popieram piractwa!!! wolę zakupić oryginalną grę!!!a ty gościu kkkkk jeszcze się chwal....gdzie ty masz rozum?? ściągajcie te piraty a po paru dniach gry a może i tygodniach odezwą się złośliwe kody i bęc po kompie!!! i tego wam życzę nara
    • Gość: Sims 3 Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 13:52
      Ja Będę miała The sims 3 pełną wersje w ten piątek A w Polsce Premiera Jest W ten Czwartek
      • Gość: pipka Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 18:47
        wow
    • Gość: Agata Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.adsl.inetia.pl 03.06.09, 11:42
      No i po co to komu? Przecież to poprostu złodziejstwo. EA napracowało się nad tym a teraz... Kilku moich kumpli ma już The Sims 3. Proponowali mi grę ale ja nie chcę. Nie my lcie że udaję tu jakiegoś świętoszka. poprostu przyznam: grałam w The Sims 2 pirackie i po wycieku The Sims 3 zrozumiałam że to nie jest nic ptrzyjemnego dla twórców. A co do 3 to kupię oryginał. Będę miała przynajmniej satysfakcję, że postępuje właściwie. I nie chodzi tu o sptrawiedliwość tylko postawę moralną.
    • Gość: monia Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.09, 20:15
      a w du** z moralnością, nikt normalny nie gra w simsy...l sra*ja, szczają,
      śpią... nic więcej...żal... gra jest dla dzieci tylko i wyłącznie 12 letnich...
      nie dla dorosłych... ludzie opanujcie się. dać 1200 zl za wszystkie części gry,
      zeby dziecko pograło, to chamstwo.. lepiej z neta ściągnąć... wspierajmy
      glodujące dzieci i dzieci niepełnosprawne, a nie twórców, oni mają dość kasy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka