Dodaj do ulubionych

Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu

18.05.09, 15:24
A która to gra wyciekła bodajże 2 miesiące przed premierą, Fallout 3??
Obserwuj wątek
    • Gość: HiIAmFromPoland Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 15:33
      No cóż, wiele to według mnie nie zmieni, jedyni "prestiż" ucierpiał.

Ci co planowali kupić pierwotnie zapewnie kupią (w tym ja), ci co czekali by aż ktoś łaskawy spiraci po prostu będą mieć wcześniej od uczciwych co mnie w sumie nie rusza. EA pewnie i tak będzie mogła się szybko chełbić milionem sprzedanych kopii.
    • Gość: ;( Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 15:42
      a czy taka gra nie będzie sporo niedorobiona?
    • unk1nd Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu 18.05.09, 15:46
      Jeśli gra była już na etapie "tłoczni" to jest dokończona
    • Gość: psipadek Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 15:48
      A może to sprawka Agnieszki Chylińskiej? O ile pamiętam była jedną z niewielu osób które miały możliwość pogrania w TS3 już jakiś czas temu wink
    • Gość: Kefir Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 15:59
      Assassins' Creed wyciekł z miesiąc przed premierą, ale tylko w rosyjskojęzycznej wersji można było wjechać do Jerozolimy smile ale jak dla mnie to był niezła promocja i możliwe, iż więcej osób kupiło dzięki temu oryginał (w przypadku TS3 to raczej mało prawdopodobne... bo co tu zablokować wink
    • Gość: kolo Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.09, 16:10
      Powiem krótko
      Zabieram się do pobierania
    • Gość: ;( Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 16:12
      skoro jest dokończona to co w takim razie się dzieje w tym okresie trzech tygodni do premiery?
    • Gość: DEAMON Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.09, 16:13
      hmm tylko pobierać ale niestety za LENIWY na SIMIS 3 + bolę poczekać na RECENZJĘ tak na wszelki wypadek .
    • Gość: Ralph Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.xdsl.centertel.pl 18.05.09, 16:14
      Większość gier wycieka do internetu przed premierą. Żadna nowość...

A mówią, że piraci mają źle.
    • falcion Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu 18.05.09, 16:14
      Dokladnie ci co maja kupic it ak kupia bo sims to raczje gra dlugoterminowa, a to ze tyle wczesniej to juz inna sprawa.
    • anon1m Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu 18.05.09, 16:14
      Zawsze mnie interesowało co ci crakerzy z tego mają oprócz "renomy" i może dobrowolnych dotacji? W końcu trochę trzeba się napracować, aby ukraść(bo tak należałoby to nazwać) a potem złamać zabezpieczenia gry...
    • aniazsk Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu 18.05.09, 16:15
      A ja bym nie wykluczała, że to celowy zabieg. Przez to gra będzie bardziej znana już przed premierą. I jeżeli się spodoba, wywoła pozytywne opinie, to może ją kupić więcej osób.
      A co do tego, że część osób ją ściągnie zamiast kupić - cóż, większość z nich zrobi to po prostu 3 tygodnie wcześniej...
    • Gość: znubi Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 16:26
      @crying

teraz są tłoczone płyty, opakowania instrukcje itp. a potem jeszcze beda musieli to wyslac do sklepow
    • Gość: pozdro&pocwicz Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.acn.waw.pl 18.05.09, 16:28
      HAHAHAHAHAHAHAHA polewke mam z autora szczegolnie kilka ostatnich zdań heheh, spoko dowcip ale ok
    • Gość: freeway Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.chello.pl 18.05.09, 16:36
      Do autora tekstu: Po pierwsze gra nie pojawiła się na torentach w pierwszej kolejności. Po drugie zaręczam, że wersja dostępna w sieci jest zapewne wolna od "niespodzianek". Notabene Ci którzy określani są jako "piraci" też mają swoje, dość rygorystyczne zasady. Szkoda, że osoba pisząca artykuły dla GameCorner'a(niby poważnej strony) nie wie o takich podstawach. Pozdrawiam.
    • d_pawel Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu 18.05.09, 16:40
      freeway -> Nie pisałem o tym, że na torrentach się pojawiła w pierwszej kolejności. Inna sprawa, że śledzenie historii, jaką przebył dany pirat jest dla mnie mało pasjonujące.

Co do zasad, trochę śmiesznie to brzmi w kontekście piracenia. Niemniej lepiej ostrzec ludzi, niż żeby później, być może, mieli problemy.
    • Gość: alewsensiezekto... Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.09, 16:41
      Nie czekaj na SIMS 3 ! Zawsze jest coś, w co można zagrać za darmo smile co-zawiocha.myminicity.com
    • Gość: Gość Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.09, 16:42
      a ja sciagnelem juz simsy z prywatnego trackera i wszystko dziala jak powinno ;]
    • Gość: speQ Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 16:44
      A wiesz @Radku że ten opis pasuje do DRM czy oprogramowania szpiegującego serwowanego przez producentów (vide: Hellgate London)?
      Now who is really bad? :]
    • Gość: Id Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 16:45
      "Po drugie, naprawdę nie wiadomo, jakie "niespodzianki" w niej znajdziecie"
      RELOADED nie robi takich numerów.
    • kijanamarines Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu 18.05.09, 16:49
      chyba sobie kpiny robicie byl fake na torrentach wersja reloaded jest w pełni sprawna wraz z crackiem.a pisanie o złodziejach z wytwórni to jest juz nonsens
    • kijanamarines Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu 18.05.09, 16:52
      wracajac do grupy która wypuściła dany releases ...sa napewno nie robia tego za darmo ..i nie wrzucaja tego na pierwszy lepszy tracker z torrentami ... co do zasad zgadzam sie maja oni swoje zasady i pisza o tym w swoim nfo do danej wstawki badz ripa
      • Gość: andzia Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 16:34
        Ta gra jest do ściągnięcia tylko na jednej stronie. Na innych jej nie ma. I co
        do samej gry. Nie ma żadnych błędów, fajnie się w nią gra i ludzie są bardzo
        zadowoleni. Wiem, bo czytałam forum jak się wypowiadali smile
    • Gość: asdf Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 16:53
      Ha ha i to jest jeszcze wersja PL XD
    • Gość: avalan Re: Gra The Sims 3 wyciekła do Internetu IP: *.paslek.mm.pl 18.05.09, 16:53
      Green Demon ma już simsy w swoich zasobach ;>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka