Gość: DEAMON IP: *.axit.pl 21.05.09, 14:34 Ta mod HITEM lub GNIOT wybieram HIT. p.s. A o Stalker grali sieć na dawno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cfaniak Re: Stalker Complete 2009 - czas wrócić do Zony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 14:54 @up: kiedy matura? za 10 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Stalker Complete 2009 - czas wrócić do Zony IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.09, 15:08 @cfaniak: oddaj cześć mistrzowi DEAMON'owi i jego tekstom może graficznie nie dorównuje Crysis'owi, ale pod względem klimatu powala chyba wszystkie gry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: Stalker Complete 2009 - czas wrócić do Zony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.09, 15:14 cfaniak -> daemon to turysta, zostaw go Odpowiedz Link Zgłoś
venmort Re: Stalker Complete 2009 - czas wrócić do Zony 21.05.09, 16:00 Moja przygoda z niezmodowanym Stalkerem trwała jakieś 20 minut. Pamiętam tylko, że był strasznie szaro-bury. Po modach to naprawdę niesamowita gra. Ta paczka to dobra rzecz dla tych, którym nie chciało się testować kompatybilności poszczególnych modyfikacji. Ci którzy modowali, pewnie posiadają już takie zestawy, zrobione samodzielnie. Jeśli ktoś ma Stalkera i jakieś save'y niech sobie przetestuje i chociaż popatrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Stalker Complete 2009 - czas wrócić do Zony IP: *.broker.com.pl 21.05.09, 16:12 Może i był szarobury, ale taki miał być. Ponury, surowy i szarobury. Za to żygowo szarobury to jest Gears of War. Taka ponurość połączona z efekciarskimi animacjami, modelami, poszczególnymi teksturami itp wyszła strasznie IMO Odpowiedz Link Zgłoś
mietas2 Re: Stalker Complete 2009 - czas wrócić do Zony 21.05.09, 17:14 Taaak! Zajebi*cie!!! S.T.A.L.K.E.R. to moja ulubiona gra (chyba nawet bardziej niż GTA IV). Świat zony jest tak niesamowity i wciągający, że aż... nie wiem co Tylko już usunąłem z dysku... Ale co tam - S.T.A.L.K.E.R. to nie GTA i tak długo się nie instaluje =P Muszę powiedzieć, że wygląda to rewelacyjnie. Już sam S.T.A.L.K.E.R. wyglądał świetnie (szczególnie z poprawionymi teksturami ), ale to co widzę na screenach jest niesamowite o_O Mam prośbę do Sławka - czy może przetestować S.T.A.L.K.E.R.a na najwyższych ustawieniach + ten mod + okulary 3D? =D Chciałbym sam to przetestować na tej grze ^^, Odpowiedz Link Zgłoś
mietas2 Re: Stalker Complete 2009 - czas wrócić do Zony 21.05.09, 17:20 Jak widzę to jest mod do pierwszej części, tak? Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące tej gry:czy Wam też Clear Sky wydawał się strasznie krótki? Większość 'momentów' które pamiętam, pochodzą z pierwszej części właśnie. W CS jest zaledwie parę misji, a potem trafiamy do tego miasta (zapomniałem nazwy...), z którego nie da się wyjść (bo tunel jest zasypany), gonimy Striełoka i zaraz jest koniec gry... Oryginalny S.T.A.L.K.E.R. wydawał mi się znaacznie dłuższy. Ktoś jeszcze ma takie wrażenie? Pozdrawiam, MTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Stalker Complete 2009 - czas wrócić do Zony IP: *.tvgawex.pl 21.05.09, 18:56 Tak patrzę na te obrazki i... nie mogę się oprzeć wrażeniu, że tego moda(graficznego) jakiś rok temu miałem. W zasadzie to to były ze 3 w kupie. Fakt, gierka wygląda o niebo lepiej i nawet specjalnie wolniej nie chodzi. Jak ktoś chce sobie powtórzyć wycieczkę to to jest naprawdę fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Stalker Complete 2009 - czas wrócić do Zony 21.05.09, 19:07 @mietas - mało prawdopodobne, żeby mi się udało sprawdzić Stalkera z tymi modami i okularami 3D, ale będę próbował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Stalker Complete 2009 - czas wrócić do Zony IP: *.2-0.pl 21.05.09, 21:21 Rozumiem, że to do Cienia Czarnobyla się odnosi? Nie do Czystego nieba, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Stalker Complete 2009 - czas wrócić do Zony 21.05.09, 21:31 Raczeh tak, do Clear Sky nie ma duzo modow. W tym wpisie jest wymienionych kilka ciekawych modów do CS: www.rockpapershotgun.com/2009/04/27/stalker-the-mods-return-to-clear-sky/ Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Stalker Complete 2009 - czas wrócić do Zony 21.05.09, 21:57 Stalker Complete modów? Pffff a już myślałem że jakieś bundle za 50 zł coby se na półkę postawić (bo nudzić się w to i tak nie zamierzam). Odpowiedz Link Zgłoś
speakn3t Re: Stalker Complete 2009 - czas wrócić do Zony 21.05.09, 22:26 A tu informacje po polsku: forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=49&t=4886&p=62467&hilit=STALKER+Complete+2009&sid=e09f35530f36178523c9a7b3208cea4c#p62467 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Stalker Complete 2009 - czas wrócić do Zony IP: *.range86-145.btcentralplus.com 21.05.09, 22:40 Hehe.. ten co grał w Czyste Niebo na full detalach w DX10 to wie że CRYSIS SIĘ CHOWA !! Plastikowe kololory i textury Crysisa to porażka..nie ma się ni jak do rzeczywistosci..a chyba o to w grach chodzi żeby grafika nie była ładna(Crysis) tylko jak najbardziej zblizona do rzeczywistosci (Stalker)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Stalker Complete 2009 - czas wrócić do Zony IP: 91.145.132.* 22.05.09, 15:44 @Gość Hm, to na przykład grafika nowego PoPa jest słaba, bo nijak ma się do rzeczywistości? ma się do rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś
lateralus47 Re: Stalker Complete 2009 - czas wrócić do Zony 24.05.09, 11:01 Być może mod będzie w miarę dobrze działał z polską wersją -> cytat z pliku ReaMe.txt "- currently version 1.3 supports English game, to play with other languages delete "localization.ltx" from gamedata\config. This is mostly UI issue. I'm looking for someone to create international adaptation for sleeping bag, repair kit, repair dialog." Odpowiedz Link Zgłoś
lateralus47 Re: Stalker Complete 2009 - czas wrócić do Zony 24.05.09, 12:09 Podobno wszystko dobrze działa na wersji PL -> forum.clearsky.pl/viewtopic.php?f=16&t=626&start=10 Odpowiedz Link Zgłoś