kamsonowicz 24.05.09, 23:01 Pierwsze recenzje (np. na IGN, czy Gamespocie) są zaskakująco wysokie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrkolakowski Re: Premierowy trailer inFamous 24.05.09, 23:12 Demo bardzo fajne. Grafika może średnia ale ogólnie jestem pozytywnie zaskoczony i z pewnością kupię tą grę. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Premierowy trailer inFamous 24.05.09, 23:27 Zawsze w sanboxach grafa będzie trochę słabsza ale tu i tak jest lepsza niż np. w GtaIV. Fajna gra z tego wyszła. Na początku w ogóle mnie nie ruszała ale po demie zmieniłem zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
vamp69 Re: Premierowy trailer inFamous 24.05.09, 23:36 Właśnie, że grafika jest bardzo dobra, jak dla mnie lepsza niż w GTA4. Odpowiedz Link Zgłoś
cheebkens Re: Premierowy trailer inFamous 24.05.09, 23:50 Hej, odwiedziłem dzisiaj MM i widzę że gra w polskiej leży już na pułkach Odpowiedz Link Zgłoś
cheebkens Re: Premierowy trailer inFamous 24.05.09, 23:52 Hej, odwiedziłem dzisiaj MM i widzę że gra w polskiej WERSJI leży już na pułkach Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagieria.net Re: Premierowy trailer inFamous 25.05.09, 01:03 Mozna juz inFAMOUS kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
kessarath Re: Premierowy trailer inFamous 25.05.09, 01:14 Ja podobnie jak niektórzy wyżej, również pozytywnie zostałem zaskoczony po demie. To dziwna gra, czego nie da się wywnioskować ani wyczuć po na trailerac, o. Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: Premierowy trailer inFamous 25.05.09, 07:48 www.youtube.com/watch?v=WrRpvUBJQx4&hl=pl Ten trailer wydaje mi sie "mocniejszy". Czego w tej grze bedzie mi brakowac to "Movie Mode" (odpowiednik Photo Mode). Mozliwosc nagrania kilkudziesieciu sekund najciekawszych "akcji" w slowmo bylaby nie do pogardzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
averian Re: Premierowy trailer inFamous 25.05.09, 08:10 @cheebkens a po ile jest w media markt? ja to samo, też się pozytywnie zaskoczyłem. W ogóle mnie ta gra nie interesowała, byłem raczej nastawiony na Prototype, ale chyba teraz bardziej czekam na InFamous Odpowiedz Link Zgłoś
adamus7856 Re: Premierowy trailer inFamous 25.05.09, 11:34 Mi dzisiaj wysłano - kupiłem za 169 na allegro więc cena niezła Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: Premierowy trailer inFamous 25.05.09, 13:37 W MM jest po 219PLN. Kupilem. Nie bylem w stanie czekac. W Gekonie bedzie (i to jest ta ogromna roznica za 179PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: Premierowy trailer inFamous 25.05.09, 19:26 Po kilkudziesieciu minutach obcowania z inFamous musze powiedziec, ze nie zaluje tych kilku dych wiecej To jest naprawde bardzo dobra gra. Uwaga...polski dubbing daje rade jak na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
averian Re: Premierowy trailer inFamous 25.05.09, 21:16 ahh.. żałuję, że muszę jeszcze kilka dni poczekać.. no ale mogę kupić 27 za 169 to warto poczekać ... poza tym... co się odwlecze to nie uciecze Odpowiedz Link Zgłoś