hansatan 25.05.09, 08:25 Dajcie na jotuba bo na iphonie nie mogę zobaczyć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xbox-maniak Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 08:54 Szok! Trailer dosłownie urywa głowę! Takie gry kupuje się w dniu premiery! Szok! Odpowiedz Link Zgłoś
wynmacher Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 08:55 Oj my...chyba będzie single godny jedynki Odpowiedz Link Zgłoś
mihnu Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 08:57 Tepper, COD4 nudny? chyba grałeś za dużo Odpowiedz Link Zgłoś
azaki Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 09:02 heh jesli CoD 4 jest nudny to KZ2 jest bardzo bardzo nuudny Odpowiedz Link Zgłoś
skylitek Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 09:16 azaki no nie mogłeś sobie odpuścić, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
yanogore Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 09:21 mi sie nie podoba, dziwnie modele postaci wygladaja Odpowiedz Link Zgłoś
peterek2 Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 09:31 CoD4 nie był nudny bo nie miał się kiedy znudzić przez te 4 godziny Call of Duty - najbardziej przereklamowana seria ever. Z tą częścią będzie tak samo: piękna graficzka + krótka, schematyczna i liniowa kampania. Oh yeah, to jest to. Brothers in Arms jest lepsze od CoDów pod niemal każdym względem, no ale niestety nie ma "ultrawspaniałej hiper bajer zajer" grafiki. Odpowiedz Link Zgłoś
kondy.pl Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 09:36 Mnie się trailer bardzo podoba czekam na prezentacje na E3. Odpowiedz Link Zgłoś
mayoz Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 09:38 4h? Chyba w inne gry graliśmy, albo jechałeś na najniższym poziomie trudności. Odpowiedz Link Zgłoś
infralicious Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 09:40 nudnej gry wojennej lolz ostatnio redaktorzy poly i gamecornera sila sie na sztuczne, nie majace niz wspolnego z prawda komentarze ktore maja tylko wywolac gorące dyskusje w komentach Odpowiedz Link Zgłoś
morosn Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 09:41 To jest chyba jedna, z Tych gier, przy których jak się pisze ' mi się nie podoba ', ludzie po prostu nie wierzą... ))) Jeszcze niecałe 6 miesięcy! Odpowiedz Link Zgłoś
peterek2 Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 09:50 "4h? Chyba w inne gry graliśmy, albo jechałeś na najniższym poziomie trudności." O takim czasie gry pisano w recenzjach. Ja sobie darowałem po godzinie, nie znoszę CoDa. Odpowiedz Link Zgłoś
shylock Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 09:57 Trailer faktycznie robi wrażenie. Co ciekawe, jego premiera miała miejsce podczas jednej z przerw finału konferencji wschodniej NBA, czyli w telewizyjnym primetime. Będzie hit. Odpowiedz Link Zgłoś
prochaos Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 10:13 Peterek2 - Co Ty bredzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
gulczkwas11 Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 10:34 4h to bzdura mi zajęło równo 59 minut,ale z kodami na nieśmiertelność i przechodzenie przez ścianę Odpowiedz Link Zgłoś
raffyxxx Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 11:01 zacnie się prezentuje, zaiste... trzeba nabyć drogą kupna w placówce handlowej... Odpowiedz Link Zgłoś
hansatan Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 11:12 Fajnie tylko, że silnik graficzny czuje już oddech czasu na karku ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dragonow20 Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 11:26 Graficznie moze juz tak nie zachwyca, ale i tak będzie to powrót króla FPS Odpowiedz Link Zgłoś
hojnie_obdarzony Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 11:32 o_O KOSMOS !!! A ci znowu o grafice... ŻAL. Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 12:08 Haha, kocham takie posty 'a la peterek2. Biedak się męczył aż godzinę! Rozumiecie? Zmusili go i chłopak cierpiał katusze przez tak długi czas, przy tak nudnej i dennej grze jak CoD4... aj te dzieci nerwostrady Btw. Pan Jakub oczywiście też nie odstaje od tego. Nazywając bdb część (osobiście powiem, że najlepszą) nudnawą strzelanką pokazuje jasno że chce burzy w komentarzach bo sam wie jaka jest prawda. Prowokacja na prowokacji na tej polygamii Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sz-pl Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 12:20 Co wy sie tak tapchana czepiacie? Zanim napiszecie ze to prowokacja to przeczytajcie co ma napisane obok przy zdjeciu. I ten opis jest tam od czasow przeniesiena Polygami na ten serwer wiec to nie prowokacja tylko jego zdanie OD ZAWSZE. I wybaczcie ale jesli ktos powie ze jakas gra jest kiepska a wy ze to prowokacja to jestescie DEBILAMI. Nie ma na swicie gry ktora by sie podobala kazdemu, musicie to wkoncu zrozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 12:29 Wolę jak jest trochę S-f w tego typu grach ale na pewno sprawdzę. Graficznie jest ok. O nawałnicę akcji nie ma co się martwić ale dla mnie to nie jest pozycja obowiązkowa mimo , że uwielbiam grę multi. Odpowiedz Link Zgłoś
razermail Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 13:35 Holy fuck! Bigger, better, more badass! Odpowiedz Link Zgłoś