mihnu Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 13:37 cod4 = 4h? paniee ta gra ma taki miodek ze po prostu nie da się nie grać. Odpowiedz Link Zgłoś
kroolik37 Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 13:59 Chyba nadchodzi najlepsza gra w historii FPS, 11.10.09 będzie szałłłłłłl Odpowiedz Link Zgłoś
xbox-maniak Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 14:26 O mamusiu. Dopiero teraz przeczytałem notkę pod trailerem i opis przy zdjęciu szanownego redaktora. Cóż, takie czasy że trzeba się wyróżniać i być oryginalnym. Ale COD4 to bardzo zły wybór na tytuł po którym można pojeździć. Może się gra nie podobać, ale nudy tam mnie ani grama, co zresztą jest główną zaletą czwórki. Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 14:45 luk4sz-pl -> Tak tylko wydaje mi się, że Pan Tapper robi to specjalnie. Bo jest wiele gier które z pewnością również mu nie odpowiadają, a uczepił się akurat CoDa którego 90% populacji pokochało. Czymś w końcu trzeba się wyróżnić. Jak nie tekstami to chociaż samym "byciem" ;] A Ty przestań operować "DEBILAMI" bo od razu widać z kim się ma do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
tap-chan Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 14:49 Dość głośno manifestuję niechęć do Cod, bo wszyscy traktują je jak Świętą Krowę i nie dają złego słowa powiedzieć. Co nie zmienia faktu, że chcę go skończyć i kiedyś pewnie mi się uda, tak samo jak Modern Warfare 2, które wygląda obłędnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tap-chan Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 14:50 loczyn, i nie Tapper tylko Tepper, dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
loczyn Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 16:26 Oj przepraszam, literówka W myśl zasady "nieważne co mówią, ważne żeby nazwiska nie przekręcali", tak więc poprawiam się... Tepper Odpowiedz Link Zgłoś
hansatan Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 19:08 @tapchan "wygląda obłędnie" - fail ;] ta gra wygląda obłędnie? Odpowiedz Link Zgłoś
jojok21 Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 19:13 "wygląda fenomelanie". Fenomenalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hansatan Re: Trailer: Modern Warfare 2 25.05.09, 19:15 phenomenal, viva la francee..... Odpowiedz Link Zgłoś
screwbalski Re: Trailer: Modern Warfare 2 26.05.09, 09:51 Jeżeli mówimy o cod4, uważam że _każdy_ szanujący się gracz powinien skończyć misję w Prypeciu. Absolutny geniusz. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś