Dodaj do ulubionych

Nowy Wolfenstein - jest data premiery - to będz...

28.05.09, 10:56
4 sierpnia, do stu beczek śmierdzących śledzi!
Obserwuj wątek
    • Gość: ;( Re: Nowy Wolfenstein - jest data premiery - to bę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 11:20
      "do stu beczek śmierdzących śledzi!"

albo jednej zaniedbanej kobiety.
    • Gość: Dexter Re: Nowy Wolfenstein - jest data premiery - to bę IP: *.archive.com.pl 28.05.09, 11:59
      Pierwszy "Castle Wolfenstein" na C64
      www.youtube.com/watch?v=owr8boPAhX0
    • Gość: Dexter Re: Nowy Wolfenstein - jest data premiery - to bę IP: *.archive.com.pl 28.05.09, 12:02
      I część 2: "Beyond Castle Wolfenstein"
      www.youtube.com/watch?v=A5YuhTr79F8&feature=related
    • Gość: speQ Re: Nowy Wolfenstein - jest data premiery - to bę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 12:13
      @crying
      Ty też z JM?
      Takim powiem jedno - gratuluję doboru partnerek.
    • Gość: ;( Re: Nowy Wolfenstein - jest data premiery - to bę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 12:25
      a cóż to jest JM?
    • truten_org Re: Nowy Wolfenstein - jest data premiery - to bę 28.05.09, 12:34
      Ech, bardziej bym czekał na nową wersję Enemy Territory
    • Gość: Bot Re: Nowy Wolfenstein - jest data premiery - to bę IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.09, 14:27
      @crying

JoeMonster.org
    • carstein Re: Nowy Wolfenstein - jest data premiery - to bę 28.05.09, 16:03
      Hmm, mi się bardzo podobał Return to Castle Wolfenstein. Bardzo, do momentu, gdzie pojawiły się jakieś zombie i szkielety. Po tym przestał mi się bardzo podobać i zaczął bardzo niepodobać. Dokładnie tak samo było z Crysisem - do KPL strzelało się świetnie, ale potem do tych obcych z mackami to już niebardzo.
    • Gość: phantom_lord Re: Nowy Wolfenstein - jest data premiery - to bę IP: *.ds14.agh.edu.pl 28.05.09, 17:41
      Nie interesuje mnie kolejnagra wojenna ale za to chetnie pogram w gre z nazistowskimi wynalazkami.
      tylko prosze bez drm.
    • Gość: zZzZ Re: Nowy Wolfenstein - jest data premiery - to bę IP: *.customer.m-online.net 29.05.09, 15:04
      Mnie tam sie podobalo w RtCW to polaczenie fantystyki z hitlerowcami smile Chetnie znowu sobie pogram w takie cos.
    • Gość: ;( Re: Nowy Wolfenstein - jest data premiery - to bę IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.05.09, 19:50
      speQ, odpowiadając na twoje pytanie: nie jestem z JM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka