karkolomny_dziurkacz 29.05.09, 19:32 'oddać "cłodnego" ducha sportów' co oznacza slowo "cłodny"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aromp4 DiRT 2 będzie bardzo amerykański 29.05.09, 19:38 "sporty ekstremalne w USA" aha to juz sobie wyobrazam te tory, które zapewne beda dla mistrzów prostej. Mam nadzieje ze jednak że nie wszystkie.... Odpowiedz Link Zgłoś
lee_van_dowski Re: DiRT 2 będzie bardzo amerykański 29.05.09, 19:39 To samo co cool Odpowiedz Link Zgłoś
michaelius_pl Re: DiRT 2 będzie bardzo amerykański 29.05.09, 21:58 To ja jednak shifta wezme jak ten ma byc bardziej "amerykanski" Odpowiedz Link Zgłoś
neken_pl Re: DiRT 2 będzie bardzo amerykański 29.05.09, 21:58 bardzo amerykański + nazwiska "firmujące" tą grę = kolejna stracona szansa na dobrą grę w klimatach rajdowych (nie offroadowych).Ja chcę, tzn bardzo bym chciał - porządną grę o WRC! Modelem jazdy z RBR i pełną licencją (teraz to proste tylko Citroen i Fordjak kiedyś w WRC od Evolution. Najlepiej niech evo... przestanie klepać kolejne Motorstormy (tak, wiem że są genialne) i wyda przynajmniej jedno WRC na currentgeny bo na codemasters nie ma już chyba co liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: DiRT 2 będzie bardzo amerykański 29.05.09, 22:28 Tak tak, WRC by się przydało Fajnie się kiedyś pociskało w Rally Championship, uwielbiałem w to grać. Odpowiedz Link Zgłoś