d_pawel 03.06.09, 16:44 Fani Xboksa mają swój kącik, więc i my musimy mieć. I zaczynając wątek w sposób bardzo prosty - ktoś chętny na grę multi w Fifę, Killzone 2 lub Bad Company? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_pawel Re: Bastion PS3 03.06.09, 19:21 Ach, ci posiadacze Xboksów, zazdroszczą... Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Bastion PS3 03.06.09, 19:22 eetam zazdroszczą... ale spooooro tu Was jest....... Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Re: Bastion PS3 03.06.09, 22:58 Eeee no na pewno ktoś się znajdzie z użytkowników PS3 w końcu To tak by cicho nie było, to parę słów napiszę Właśnie patrzę jak moja dziewczyna usiłuje zebrać wszystkie 350 blast shardów w inFAMOUS ( ma już 321 ). Swoją drogą to drugi pad już w ciągu 2 lat uległ uszkodzeniu właśnie na inFAMOUS, przestał L1 i R1 działać należycie W poprzednim padzie podobnie, tylko że na Mirror's Edge się zjechał. O X'ie w bastionie X'a też wypadałoby coś napisać Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Bastion PS3 04.06.09, 02:32 don -> Więcej niż Was (marzenia...) j_uk_dev -> Rozwaliłeś DualShock 3? A mówią, że takie mocarne są... Z drugiej strony mam nadzieję, że mnie nic takiego nie spotka, dość drogie te pady są . Swoją drogą, zagramy kiedyś w takie Killzone 2? Pewnie mnie rozwalisz w kilka sekund, ale to swoją drogą . Możemy grać w teamie przecież . Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Re: Bastion PS3 04.06.09, 03:01 Niemal niezniszczalne są pady właśnie od X'a. Niestety Sony przy Dualshock3 poszło w troszkę złą stronę i przyciski L1, L2 oraz R1 i R2 często ulegają uszkodzeniu. Moja PS3 jest okupowana przeze mnie i przez moją dziewczynę więc pady muszą wiele znieść ( szczególnie, że do mojej połówki pasuje określenie "achivements whore" ( za które notabene wcale się nie obraża i sama przyznaje, że tak jest ), więc dwa Dualshock3 poszły w niepamięć już. Może Sony w końcu wypuści pada bardziej wytrzymałego Bardzo chętnie, aczkolwiek nie lubię sterowania w KZ2, więc nie będę takim pro-przeciwnikiem Ale dzięki temu walka będzie ciekawsza jak sądzę Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Bastion PS3 04.06.09, 08:27 @paweł heh, ja dołączę jak na ps3 będzie więcej tpp/fpp których nie uświadczę na iksie :] chyba, że ktoś tu mi pomoże i mnie oświeci - może o jakiejś nie wiem więc pytanie do posiadaczy ps3 - jakie fpp/tpp dostępne na ps3 (niedostępne na iksie) polecacie, z tym że Ressistance i Haze odpada - bo widziałem je i nie kręcą mnie na razie ciągnie mnie Uncharted 1 i 2 Killzone 2 seria MGS (ale to już będę miał na iksie) Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love acha 04.06.09, 08:46 sprecyzuje bo jeszcze ktoś mi z God of War wyskoczy chodzi mi oczywiście o strzelanki fpp/tpp a nie siepaninę jak god of war, czy zabawy z ptaszkiem jak Last Guardian Odpowiedz Link Zgłoś
raffyxxx w kupie siła 04.06.09, 10:32 damy radę, śledząc relację polygamii z E3 czuję się coraz pewniej jako posiadać "niszowej" konsoli nie wyobrażam sobie życia bez sisaxisa Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Uncharted 2 beta 06.06.09, 03:01 Właśnie gram. Ma ktoś jeszcze dostęp do bety z forumowiczów ? Jak tak to możnaby tak partyjkę multi w ramach testów urządzić. Zwykle nie gram w multi, ale tu wyjątek zrobiłem Odpowiedz Link Zgłoś
robin55 Beta 09.06.09, 20:56 j_uk_dev Mógłbyś coś nam opowiedzieć o becie ? Sam zagrałbym pewnie z wywieszonym jęzorem ale nie mam kodu Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Beta 29.07.09, 23:08 Odświeżam wątek, bo... kupiłem sobie headseta i chętnie pograłbym z kimś w sieci w Fifę, Killzone 2 lub BF1943 . Ktoś chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Re: Beta 30.07.09, 01:47 Co prawda kupiłem już BF1943 na X'a, ale może skuszę się na to samo w PSN ( dla porównania ) Też jakiś czas temu headset kupiłem, ale strasznie słaby, szumi, zakłócenia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Beta 03.08.09, 15:18 Sorry, że dopiero teraz odpisuję. Możemy zawsze pograć w coś innego (jak Killzone 2, ale z tego co pamiętam, to nie grywasz w to). Jeśli kupisz BF43 to napisz . Tak samo reszta posiadaczy PS3, piszcie jeśli jesteście chętni do gry . Mój nick w PSN to D_Pawel. Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Beta 05.08.09, 11:58 no daj mi chwilę... w przyszłym miesiącu dopiero kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Beta 06.08.09, 08:33 aczkolwiek jak czytam źródła, które mówią że teraz NIE JEST odpowiedni czas na kupowanie ps3, to myślę że jak chwilę poczekam to nie zemrę chyba The Mole has told us it's coming, and the International tech press has been in overdrive with rumors, leaks, and scans pointing to the existence of the PS3 Slim. We round up the latest news and conclude that now is not the time to buy a PS3. http://arstechnica.com/gaming/news/2009/08/the-ps3-slim-is-coming-evidence-builds-for-updated-system.ars Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Beta 13.11.09, 13:53 no to i ja dołączyłech do grona jakby kto chciał pograć - mój psn id : piotrek44 Odpowiedz Link Zgłoś
raburski123 Re: Beta 14.11.09, 11:24 Uncharted 2 tez gracie ??? Znam kolesia z wrocławia moze go znacie ??? Odpowiedz Link Zgłoś