Dodaj do ulubionych

Trailer: Dragonball: Raging Blast

04.06.09, 19:52
Dzięki Kuba! Tu jest galeria: gamelobby.pl/galeria/1475/dragon-ball-raging-blast/ Ajj, nie mogę się doczekać tej gry! smile
Obserwuj wątek
    • fireman21 Re: Trailer: Dragonball: Raging Blast 04.06.09, 20:17
      czekam na tą grę gdyby tylko trailer był lepszej jakości
    • fireman21 Re: Trailer: Dragonball: Raging Blast 04.06.09, 20:28
      na oficjalnej stronie wszystko jest w porządku

www.bandaigames.channel.or.jp/list/db_ragingblast/dbrb_japan_1m_hjcrs.asx
    • a_d_a_m_s_i_k Re: Trailer: Dragonball: Raging Blast 04.06.09, 20:55
      Ehhh.....? Grałem sporo w burst limit, to mi wygląda odrobinkę identycznie... no i burst limit to ciągłe spamowanie kamehameha
    • ravek18 Re: Trailer: Dragonball: Raging Blast 04.06.09, 21:24
      Jak znowu skończy się na Cell Sadze (vide Burst Limit), to dzięki - ja postoję.
    • fireman21 Re: Trailer: Dragonball: Raging Blast 04.06.09, 21:33
      tenkaichi nie kończyło się na cell sadze o to ma być podobne
    • bandur18 Re: Trailer: Dragonball: Raging Blast 04.06.09, 22:18
      Tak, to ma być wielki powrót serii Tenkaichi Budokai na konsole nowej generacji! Wierze, że po dość średnim DB: Burst Limit, zrobią coś naprawdę dobrego. Oby było więcej wojowników, no i oczywiście Story Mode bardziej rozbudowane smile Dla mnie, fana DB to jest MUST HAVE! Czekamy do jesieni smile
    • wugie.ben Re: Trailer: Dragonball: Raging Blast 04.06.09, 23:35
      Na trailerze nie ma postaci ponad Cell Sage, co jest trochę niepokojące.
    • saqurado Re: Trailer: Dragonball: Raging Blast 05.06.09, 08:17
      Tak długo jak przeciwnik lecący na spotkanie z matką ziemią, ruchem jednostajnie przyśpieszonym i kątem jakieś 25 stopni, nie zaorze jest na dystansie 1km, ja nie kupie kolejnego odgrzewanego kotleta ;]
    • barracudo Re: Trailer: Dragonball: Raging Blast 05.06.09, 11:25
      Oby nie bylo syfu typu "drama pieces" jak w Burst Limit. Jesli nie bedzie to na pewno kupie
    • 666x666 Re: Trailer: Dragonball: Raging Blast 05.06.09, 11:28
      No cóż w pierwszym momencie ten news dla mnie(fana DB)wydawał się świetną wiadomością,ale po obadaniu screenów+2ch czy 3ch gameplayow obawiam się,że to będzie obcięty Iszy TB z systemem walki z TB3(brak transformacji w real time+brak buu sagi).Tak więc o ile w pierwszym momencie pomyślałem "Must have po premierze",następnie doszedłem do wniosku,że jeśli to gó...ane odcinanie kuponów(brak buu sagi)to wezmę jak spadnie w okolice "stówki",tak w momencie w którym potwierdzony zostanie brak przemian i koniec story na cell sadze po prostu daruję sobie tą grę.
    • bandur18 Re: Trailer: Dragonball: Raging Blast 08.06.09, 00:19
      News'y na temat Dragon Ball: Raging Blast

Najpierw te dobre:

Tryb Story Mode będzie liczyć ponad 100 chapter'ów (czyli pewnie coś w stylu story mode z Infinite World)
      73 grywalne postaci
      Story Mode na pewno obejmuje całą serie Z łącznie z Buu Saga (nie wiadomo czy będą postaci z DB1 i GT oraz z filmów)
      Wielki turniej rozgrywany online, przez 16 osób jednocześnie
      Na pewno będzie DLC (nie wiadomo jeszcze co nam przyniesie, pewnie nowe stroje, może nowe areny i zawodników)
      Areny w pełni zniszczalne

Teraz pora na złe informacje:

Zacznę od najgorszej

Najprawdopodobniej możemy zapomnieć o przemianach podczas walki (tak jak to było w Tenkaichi Budokai 1)
      73 postaci to liczba ogólna zawodników, łącznie z ich przemianami(czyli będzie z 30 zawodników + przemiany)
      Tylko 10 aren
      Jeśli przeszkadzała Ci kamera z ramienia tak jak w TB od 1 do 3 to masz pecha, bo tu też taka będzie a walki Player VS Player dzielą ekran na pół (kwestia przyzwyczajenia, mi się to podobało)

No to na tyle. smile

P.S. Dorzucam 2 filmiki z rozgrywki:

www.youtube.com/watch?v=hHQtYw_pjQE
      www.youtube.com/watch?v=frPyJdXZulU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka