camicus 05.07.07, 01:03 Czy ktoś korzystał z oferty www.easygo.pl. Jakie macie opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elgry Re: easygo.pl 05.07.07, 11:22 Mnie Easygo próbowało wspólnie z Sun&Fun Holidays oszukać/naciągnąc na nienależne im pieniądze. Nie udało się im, musieli zwrócić pieniądze na moje konto, ale nerwów sporo mi naszarpali i niesmak pozostał... A ile sprzecznych @ otrzymałam. Dzisiaj zaprzeczali, co pisali wczoraj. Musiałam pytać, którego emaila mam traktować na serio, a którego nie - tak były sprzeczne. A ile telefonów do nich i od nich!!! Boziuniu...dłuuuugo jeszcze skakałam pod sufit na sygnał telefonu... forumprawne.org/viewtopic.php?t=56310&highlight= W sumie easygo oferty ma fajne i wakacje mogą być udane. Szkoda tylko, że nie szanują umowy i to w kwestii warunków rezygnacji tak jasno opisanych - cyframi, których nie da się interpretować w dowolny sposób. Jak pisze 100 PLN, to przeciez najprzebieglejszy prawnik nie jest w stanie zinterpretować tej liczby jako 300. Byłabym niesprawiedliwa, gdybym przemilczała fakt, że uprzejmie przeprosili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenus2525 Re: easygo.pl IP: *.lanet.net.pl 09.07.07, 10:22 Hmmm no właśnie dużo ludzi pisze nagatywnie o easygo.pl :( a szkoda bo fakt niektóre ofarty mają bardzo ale t bardzo ciekawe - a jaki portal turystyczny polecacie???? Odpowiedz Link Zgłoś