szefu91 09.06.09, 10:02 Troche już "suchar" z tym krzysiem... ;\ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wkurzony Re: Recenzja The Sims 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 10:14 co na waszej stronie robi ta reklama której nie da się wyłączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
iwatake Re: Recenzja The Sims 3 09.06.09, 10:17 Biedny Krzysiu. Wyrosło dziecię i tyra dla gamecornera za miskę pikseli. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Recenzja The Sims 3 09.06.09, 10:21 co na waszej stronie robi ta reklama której nie da się wyłączyć? ---- zarabia pieniądze na chwałę GameCornera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka gier Re: Recenzja The Sims 3 IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.06.09, 10:24 Widze, ze Krzysio robi kariere Odpowiedz Link Zgłoś
raffyxxx Re: Recenzja The Sims 3 09.06.09, 10:27 nie znam Krzysia i nie chcę poznać. Jeżeli człowiek doszukuje się wątków erotycznych w grze dla nastolatek to musi mieć dekiel pogięty niemiłosiernie. Taniej wyjdzie wypożyczenie XXX z wypożyczalni... sobie poogląda a może i czegoś nauczy... Odpowiedz Link Zgłoś
iwatake Re: Recenzja The Sims 3 09.06.09, 10:53 raffyx - czytać ze zrozumieniem też Ci się nie chce. Łapanie konwencji także jest Ci obce. Odpowiedz Link Zgłoś
pankalmar Re: Recenzja The Sims 3 09.06.09, 11:24 do wszystkich ktorzy maja problem z reklamami.... zainstalujcie sobie firefoxa z Adblockiem i bedziecie mieli spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
deamon-pl Re: Recenzja The Sims 3 09.06.09, 12:11 znowu ocalony od kupna GNIOTA mi szypko z nudził to tylko zostaję prototyp no i jego recenzje + facet z MARSA jego młotek. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: Recenzja The Sims 3 09.06.09, 12:38 szefu91- to od poczatku byl suchar, jak i cala ta glupkowata gra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znubi Re: Recenzja The Sims 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 13:06 biedny krzysiek wszycy go jechajom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszka Re: Recenzja The Sims 3 IP: *.acn.waw.pl 09.06.09, 13:14 Gra jest głupkowata? Bożeż - trzeba być łosiem żeby tak mówić o grze, która jest genialna w załozeniu i wykonaniu, tylko dlatego że się nie lubi takiej tematyki. Co za szczawie tu komentują. Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dROMAS Re: Recenzja The Sims 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 13:15 THE SIMS 3 - RECENZJA W RECENZJI Dzieciaki! Darujcie sobie The Sims 3! Dlaczego?! Bo i tak nic z niej nie zrozumiecie, zadnych moralow nie wyciagniecie i po dwoch dniach wyladuje ona na Waszej polce... Wy natomiast bedziecie sobie w brode pluli, ze wyrzuciliscie bez sensu ponad stowke... PRAWDA JEST TAKA, ZE to NIE- G R A, tylko symulator zycia calkiem zblizony do realnego Jesli ktos kupuje SIMSOW z nastawieniem, ze bedzie tam tylko i wylacznie palil, gwalcil i zabijal, powinien sobie odpuscic ta pozycje i poczekac kilka lat az dojrzeje emocjonalnie do tego typu programow... The Sims 3 to gra dla ludzi kreatywnych, obdarzonych niezwykla wyobraznia - dlaczego? - juz na pierwszy rzut oka widac wiecej nowych mozliwosci dzialania, ktorych tworcy nie zauwazyli, a byc moze specjalnie sprowokowali uzytkownikow do odkrywania tego typu rozwiazan, etc... Nie musisz "latac" swoim simem co piec sekund do WC, lodowki czy przed TV lub inna grzechotke by poprawic mu nastroj! W The Sims 3 nie musisz zapewniac SIMOWI luksusow, aby moc wreszcie odetchnac spokojnie i samemu pojsc cos zjesc bez obaw, ze ludzikowi pogorszy sie nastroj! Jak wspomnieli tworcy, trojeczka w duzej mierze ma sie skupiac na zabawie, frajdzie i kumulacji doznan przez sima! Teraz na wyposazeniu Twojej chaty moze byc jedynie jakas kozetka (nie luksusowe lozko!!!!!!!!!), TV, i paczka chipsow w lodowce, a Twoj SIM i tak bedzie caly promienial ze szczescia, gdyz wczoraj czy przed wczoraj byl na zajefajnej kolacji w restauracji korsykanskiej z niezla dziewoja! Teraz juz naprawde nie trzeba pilnowac paska potrzeb - ZAPOMNIJCIE O NIM! To byla makabra z poprzedniczek! Co do tego czy The Sims 3 to milowy krok w tyl... [?!] Bzdura kompletna! 10 mozesz lazic, jezdzic (swoim rowerem i samochodem) po calej miescinie w dowolne miejsce bez wczytywania plansz! W The Sims 2 mialas/les taka mozliwosc dopiero po zakupie NIGHT LIFE 2) mozesz jezdzic na wakacje (tj lowic ryby, byczyc sie na plazy - troche to zbytnio przesadzone z tymi "wakacjami" ale fakt jest taki ze mozesz sie wlasnie w ten sposob rozerwac) 3) mozesz na jednej parceli cisnac kilka rodzin i budowac czteropietrowe apartamenty (klaniaja sie dwa dodatki do dwojki OSIEDLOWE ZYCIE i APARTAMENTS) wiele, wiele innych sam jeszcze nie rozgryzlem wszystkiego... Wiec nie sluchajcie ze w strukturze TS3 to to samo co TS1 tyle, ze z lepsza grafika - BZDURA KOMPLETNA!!! WYMAGANIA SPRZETOWE www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest wejdz i sam przetestuj swoja konserwe czy odpali jakas interesujaca Cie pozycje ( w NAszym przypadku TS3) cyt. SS: "Matkuuu, znam się na grach, fakt, ale takiej technologii jeszcze nie widziałem. Co za fotorealizm! Wprawdzie Crysis to nie jest, ale blisko, blisko... No i do tego nic się nie cięło, ale ja mam kompa za dwa tysie, a więc wypas, i trudno mi powiedzieć, jak to się u was odpali. W każdym razie u mnie full detals!" Mam piecioletni sprzet (albo i starszy) i u mnie The Sims 3 na "wysokich obcasach" nagina jedynie z lecusienkim rwaniem , z ktorym jednak mozna zyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dROMAS Re: Recenzja The Sims 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 13:33 A jeszcze mi sie przypomnialo, ze mozecie prowadzic hardcore'owe zycie na spontanie BEZ UTRATY DOBREGO NASTROJU!! ;D hehe - cos dla milosnikow ROCK'a! Wymarzona opcja dla HIPISOW xD hehe Jak przytoczyl SS mozecie spac na lawce w parku, potem bez prysznica otrzepac sie, strzelic jakas blues'owa solowe pod McDonaldem i ruszac do roboty MINUS! MINUS! MINUS! Tworcy w ogole nie pomysleli o fanach ROCKA I BLUESA - co prawda mozna wybrac GWIAZDE ROCKA, ale nie uslyszycie tej muzyki na zadnym kanale ani TV ani FM Do wyboru sa jakies popy, sropy i muzyka niezalezna (chyba ze tak ordynarnie ten rodzaj muzyki ma reperezentowac "rzekomo" ROCK I BLUES... - czuje sie troche podeptany i zdyskryminowany... Nie sprawdzilem tego jeszcze dokladnie Fajny jest natomiast kanal romantyczny - mozna uslyszec tam fajne wstawki jazzowe ;] Odpowiedz Link Zgłoś
szefu91 Re: Recenzja The Sims 3 09.06.09, 14:47 @dROMAS: Dlaczego na samiutkim początku piszesz że "Sims to nie gra tylko symulator życia (a symulator to co to niby jest? WTF?), a potem piszesz, że to gra dla ludzi kreatywnych... błagam Cie. @Szyszka Kolega wcześniej powiedział, że gra jest głupkowata ale to tylko w jego prywatnym subiektywnym odczuciu. Są gusta i guściki, choć prawda jest taka, że seria The Sims i niejaki World of Warcraft utrzymują wciąż pecety jaką pełnoprawną platformę do gier. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dROMAS Re: Recenzja The Sims 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.09, 15:50 o DŻIZU! "szefu91" nie łapaj za słownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kn Re: Recenzja The Sims 3 IP: *.toya.net.pl 10.06.09, 23:39 mam pytanie czy ten krzysio tomas naprawde jst taki no samodzielny w tej grze czy tylko ten co to pisze se jaja robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Recenzja The Sims 3 IP: *.chello.pl 11.06.09, 02:07 >WYMAGANIA SPRZETOWE >www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest >wejdz i sam przetestuj swoja konserwe czy odpali jakas interesujaca >Cie pozycje ( w NAszym przypadku TS3) Ta strona to jakaś szmira. Przy ŻADNYM tytule, który sprawdzałem NIC nie było tak naprawdę testowane. Na samym końcu był jedynie wykaz wymagań minimalnych, a takie dane można sobie odczytać na pudełku gry. To za mało dla nastolatek, które nie wiedzą czy 1GB RAM to więcej niż 512MB. Mam nadzieję, że ta strona nie jest jakimś siedliskiem wirusów, na które mają się nabrać osoby nieobeznane w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abeceed Re: Recenzja The Sims 3 IP: *.acn.waw.pl 15.06.09, 23:56 GRAŁEM W THE SIMS 3. Co więcej mam je nawet zainstalowane i powiem wam, że to super giera, zawalista grafika i dobry gameplay. ogółem połączenie tego co najlepsze w simach + wiele nowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eL Re: Recenzja The Sims 3 IP: 212.76.37.* 16.06.09, 12:35 tak jak mowilem. co za duzo to niezdrowo. po pierwsze ów Krzyś jest sam bohaterem gry i wlasnie z takiej perspektywy powinna byc napisana recka. zwaliliscie. po drugie Krzyś juz sie przejadł i jego blog umrze z jednymn wpisem. trzeba bylo wiedziec kiedy skonczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ccc Re: Recenzja The Sims 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 15:59 O jeny co za łoś! Zgadzam się z Szyszką! A jak Ci miłości brakuje to się zaloguj na czacie i się spotkaj z jakąś tam lalunią, po 80 operacjach plastycznych, którą wychwalisz pod niebiosa, że urodę zawdzięcza operacjom. A potem minie kilka dni i sam se zafundujesz 80 operacji plastycznych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Recenzja The Sims 3 IP: *.ghnet.pl 25.06.09, 15:30 The Sims 3 można ściągnąć za darmo i po polsku z tej strony, spróbujcie - mi się udało, trzeba tylko trafić w sesję www.bestdownload.pl/pobierz,1755227,The-Sims-3.html. Jest to darmowa wersja, okrojona co za tym idzie legalna, ale i tak jest tam ogromna ilość opcji dostępnych jak na demo the sims 3. Spróbujcie www.bestdownload.pl/pobierz,1755227,The-Sims-3.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyszka Re: Recenzja The Sims 3 IP: *.acn.waw.pl 26.06.09, 13:10 "Cytat z recenzji - "Matkuuu, znam się na grach, fakt, ale takiej technologii jeszcze nie widziałem. Co za fotorealizm! Wprawdzie Crysis to nie jest, ale blisko, blisko... No i do tego nic się nie cięło, ale ja mam kompa za dwa tysie, a więc wypas, i trudno mi powiedzieć, jak to się u was odpali. W każdym razie u mnie full detals!" dROMAS-. Mam piecioletni sprzet (albo i starszy) i u mnie The Sims 3 na "wysokich obcasach" nagina jedynie z lecusienkim rwaniem , z ktorym jednak mozna zyc Czytałam recenzję na blogu Krzysia krzysionolajf.blox.pl/2009/06/Recenzja-Prawdziwego-Gracza-THE-SIMS-3.html i albo jej nie czytałeś, albo nie zakumałeś żartu bo oba screeny są z The Sims 3 Ja się uśmiałam do łez z tego fotorealizmu Odpowiedz Link Zgłoś