averian 09.06.09, 22:42 Nie wydaje się Wam, że na tym drugim trailerze coś im kuleją teksturki? czy może ta gra będzie taka paskudna ? ehh... A tak lubiłem Front Mission.. Ale zrobili z tego armored core... to juz chyba nie ma żadnej turowej strategii z mechami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seruch Re: Trailer(y): Front Mission Evolved 10.06.09, 00:54 Front Mission nie bedzie turowe? Czy to jest jakas potwierdzona informacja?? Jesli tak to DNO. Odpowiedz Link Zgłoś
sabo-1977 Re: Trailer(y): Front Mission Evolved 10.06.09, 08:09 zgadzam sie cały urok tej gry to była rozgrywka turowa połaczona z taktycznym podejsciem do gry ... grałem we wszystkie czesci (1 i 2 sciagane z japoni) i wszystkie swietne a teraz chca z tego zrobic armored core ... moim skromyn zdaniem nie które gry nie powinny sie zmieniac Odpowiedz Link Zgłoś
averian Re: Trailer(y): Front Mission Evolved 10.06.09, 08:40 @seruch niestety, to będzie strzelanka mechami, co widać na drugim trailerze. no cóż, może jeszcze Square oprzytomnieje i kolejna część to będzie powrót do korzeni... Odpowiedz Link Zgłoś
adic83 Re: Trailer(y): Front Mission Evolved 10.06.09, 09:18 Nie ma co się wstrzymywać- to będzie krap, i to straszliwy. Chyba że pokazują ten krap tylo po to coby go później zmienić na coś nie-krapiastego, a na to bym nie liczył po dabul cheliks. Odpowiedz Link Zgłoś
averian Re: Trailer(y): Front Mission Evolved 10.06.09, 09:31 no Silent Hill 5 mi się podobał, utrzymywał poziom pierwszych trzech części, więc ja na nich narzekać za bardzo nie mogę ... Ale fakt faktem, że oddawanie swoich produktów innym studiom do zrobienia to fatalny pomysł zarówno dla Konami jak i Square Enix... Moje dwa ulubione studia zamieniają się w maszynki do robienia pieniędzy -.- Odpowiedz Link Zgłoś
adic83 Re: Trailer(y): Front Mission Evolved 10.06.09, 09:44 no, mi się sh5 w miarę podobał, chodzi mi o to że pokazując przed premierą sh5- pokazali grę zapowiadającą się dobrze, z pewnymi może znakami zapytania. A tu pokazują krap straszliwy. Może i to naprawią (jasssne), tylko po co w takim razie pokazują TAKI krap? Co to za herezje że utrzymywał poziom 1,2,3 ?!?!?! Na stos!!! Odpowiedz Link Zgłoś
averian Re: Trailer(y): Front Mission Evolved 10.06.09, 10:29 wiesz, po zagraniu w bardzo słabe SH4 się załamałem ale powiem tak, gdyby SH4 nie miało miejsca ( ) to podejrzewam, że cała seria miała by zbliżony poziom, z pierwszą częścią na czele ofkors. Ale przez część 4 uważam, że 5 trzyma poziom Odpowiedz Link Zgłoś
adic83 Re: Trailer(y): Front Mission Evolved 10.06.09, 11:09 Ano, czwóreczka najszczęśliwszą grą nie była Ja tam, ogólnie po zakończeniu tej części nie marudziłem za bardzo (*gwiazdka*) , ale w trakcie faktycznej gry... Przeciwnicy typu "nie zabijesz mnie choćby nie wiem co" , na których marnujesz zdrówko zanim się nie zorientujesz że to na nic, gra KAŻDĄ chyba miejscówę każe ci przejść jeszcze raz, choćbyś miał ich nie wiem jak dość- łapska opadały. * Na koniec nie marudziłem bo jak zobaczyłem <<to co za ścianą>> blisko końca gry...nie żeby było warto grać dla tego motywu, ale jak już się tam doczłapało, to on wszystko wynagradzał Szok to mało powiedziane, jeden z fajniejszych "moich" momentów w grach Uh, oftop się zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
averian Re: Trailer(y): Front Mission Evolved 10.06.09, 11:24 no trochę offtop się zrobił, ale i tak mało kto to czyta a przyznam się, że mimo iż uwielbiam SH od pierwszej części, to 4 nie byłem w stanie skończyć, ale skoro mówisz, że jest tam jakiś ciekawy moment to może się skuszę żeby przejść do końca Nie byłem w stanie ptrzetrawić tego pajaca z rewolwerem Odpowiedz Link Zgłoś
adic83 Re: Trailer(y): Front Mission Evolved 10.06.09, 14:38 no właśnie, dla tego motywu nie warto chyba jednak się męczyć, ale jak już się namęczysz to myślę że nie pożałujesz Ale to tylko takie moje odczucie... z drugiej strony w recce SH4 w psx extreme, w "3 groszach" do recenzji też o tym wspominali... ( o ile dobrze pamiętam a co do typka z gunem to on był chyba w tym lesie? Jeśli tak to NAJGORSZA część gejmpleju jeszcze Cię czeka... zawsze można grać tak jak ja w to "grałem"... na pc- z trainerem... No skoro twórcy gry mają mnie gdzieś to i z wzajemnością (wspomniani przeciwnicy których nie ubijesz...) Takie tam granie z tymi kodami, ale przynajmniej fabułę poznałem itp. gdybym miał dokończyć grę bez trainera też bym chyba nie grał dalej... A tak grałem dalej, ale już na kodach... w sumie z tego co pamiętam od włączenia tych kodów gra o zgrozo zaczęła mi się podobać- bo bez nich tylko frustrowała... Odpowiedz Link Zgłoś