vert-x 29.06.09, 13:21 Coś kiepski ten trailer, strasznie nudny, mogli się bardziej wysilić. Pozatym z tego co widze, grafika nie będzie najwyższych lotów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PLUM Re: Cities XL - nowe SimCity? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 13:35 Dodajcie, że za grę multiplayer trzeba będzie bodajże płacić 5 euro miesięcznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obwieś Re: Cities XL - nowe SimCity? IP: *.chello.pl 29.06.09, 13:44 To jedna z tych gier, na które ostrzę sobie zęby od jakiegoś czasu. Jedyne, czego się obawiam, to położenie przez autorów zbyt dużego nacisku na rozgrywkę online, kosztem np. poziomu skomplikowania procesu rozbudowy miasta. Jestem jednak dobrej myśli Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Cities XL - nowe SimCity? 29.06.09, 14:23 Sims na meta poziomie. Brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keny Re: Cities XL - nowe SimCity? IP: *.prz.edu.pl 29.06.09, 14:41 Muza wymiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biohazart Re: Cities XL - nowe SimCity? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:43 Albo kompresja tego filmu jest nie najlepsza albo gra jest tak napisana ,ze na komputerach firmowych przycina. Fajnie jednak by bylo pograc w takie sim gdzie mozna pospacerowac po miescie ktore zbudowales wlasnymi kliknieciami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1313 Re: Cities XL - nowe SimCity? IP: *.lewandow.net.pl 29.06.09, 15:07 Fajny trailer, przejmujący, jakby coś za chwilę miało się wydarzyć, czuje się niepokój. Oczywiście płycizny tego nie doświadczają, bo czekają na atak nuklearny albo nalot bombowy, ewentualnie jakiś kataklizm. Wtedy jest fun, dla sfrustrowanej młodziezy. Produkcja zapowiada się naprawdę interesująco. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Cities XL - nowe SimCity? 29.06.09, 15:18 Biohazart -> Nie znam francuskiego, ale podejrzewam, że to fanowski zwiastun miasta z bety . Ma fajną muzykę, więc go puściłem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotwithinme Re: Cities XL - nowe SimCity? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.09, 15:22 Fakt: trailer straszny, ale muzyka niezła Czekam na tą grę od jakiegoś czasu, mam tylko nadzieję, że poprawią to i owo względem City Life'a,. np: podział na grupy społeczne - to kiepskie jest na dłuższą metę. Mam także nadzieję, że zamiast stawiania samemu poszczególnych budynków będzie się wyznaczać strefy jak w SimCity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cities XL - nowe SimCity? IP: 78.8.79.* 29.06.09, 15:49 Nie rozumiem was... Gra wygląda bardzo dobrze. taka ilość budynków, tekstur... chcecie lepszą grafikę ? Ok... na pewno byliby w stanie jeszcze więcej wyciągnąć z silnika.. ale czy Twój wypasiony komputer będzie w stanie to wyświetlić w choć 25fps ? Wątpię. Gra zapowiada się bardzo dobrze :] Po totalnie spartolonej części SC może być niezła alternatywa dla SC4 w oczekiwaniu na SC5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cities XL - nowe SimCity? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 20:32 Gra pokroju "zapchaj dziura" Jezeli wielu z was jest malo wymagajacymi klijentami hehe wystarczy im kilka boxow na monitorze aby usieszyc oczy to gratuluje wam nie macie klopotow ale ja oczekuje wiecej juz po takich produkcjiach jak assasyn crread ,gta IV mamy juz pułap ktory dziala plynnie na kompach i spodziewajmy sie grafiki na takim poziomie a nie cofajjmy sie wstecz:/ tak jak to widzimy w simsach Ludzie boszeee zauwazcie ze robi sie teraz znowu chłaaaaaaaam graficzny na miare roku 2007 a mamy 2009 wymagajcie czegos na miare czasow:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotwithinme Re: Cities XL - nowe SimCity? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.09, 21:39 @gość: nie ekscytuj się tak, grafika to nie wszystko, a poza tym gdybyś chciał mieć w tej grze grafę jak z Crysisa, to musiałbyś podprowadzić Superkomputer z Pentagonu, żeby to uciągnął. Odpowiedz Link Zgłoś
1.kamiloss Re: Cities XL - nowe SimCity? 30.06.09, 07:29 No z grą również żywię bardzo ciepłe uczucia. Poprzednia ich gra bardzo mi się podobała i wiem, że i na CXL się nie zawiodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kenex Re: Cities XL - nowe SimCity? IP: *.aster.pl 23.12.09, 11:41 Jeśli chcesz aby gra pojawiła się w polsce wypełnij formularz na www.citiesxl.com.pl/ To nic nie kosztuje a wszystkim może wyjść na dobre. Odpowiedz Link Zgłoś