Dodaj do ulubionych

Na szybko - Girs of Łor

IP: 95.108.27.* 03.07.09, 09:30
Fallout 3
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.ver.abpl.pl 03.07.09, 09:31
      Twoje teksty są nudne
    • slowik00 Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 09:33
      Eeee tam mi Girsy się całkiem podobały ale nadal ich wielkiego fenomenu nie rozumiem. Ja tak mam z Assassin's Creed. Nigdy nie zrozumiem co może być fajnego w ciągłym skakaniu po budynkach i ew. od czasu do czasu zabiciem kogoś i to jeszcze zawsze w ten sam sposób. Gra zdecydowanie nie dla mnie.
    • Gość: tomtom Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.icpnet.pl 03.07.09, 09:33
      Dragon Age, gra jeszcze nie wyszła a hype wokół niej
      zmusza mnie do ziewania i zamyka powieki...

• deamon-pl Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 09:34
      Spore trochę,gotic 3,sacred 2 i 1,może sims X
    • Gość: UbaBuba Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.csk.pl 03.07.09, 09:40
      GoW to swietne kino akcji, dlatego tak sie sprzedaje.
      Ale mi to w zupelnosci nie przeszkadza ^^
    • unk1nd Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 09:41
      Assassins Creed
    • martrzyk Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 09:44
      ja mam w druga strone tongue_out to przy czym wszyscy ziewaja ja ubustwiam xD
    • don_wroc_love Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 09:45
      oj pane....
      grabicie sobie, oj grabicie takim czarnym PR'em.....
    • Gość: k Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.itelligence.pl 03.07.09, 09:48
      Co to za koles ten Wasyl Kurek i czemu ktoś go wpuścił do Waszej redakcji???
    • wypisany Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 09:48
      Assassin's Creed jest świetnym przykładem. Niby takie niewiadomoco, niby zarabia fortunę i wszyscy się zachwycają, a nie dorasta do pięt starociom z pierwszego PSX'a.

@don_wroc_love
      Ale o co Ci chodzi? Źle napisałem coś?
    • todraf Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 09:49
      Aj bo Ty pewnie nie wiesz, ale jak uruchomisz grę na X360 to nie możesz nią sterować klawiaturą od PC. Spróbuj zagrać padem, będzie o wiele mniej nudno.
    • siarkus Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 09:51
      Hehe Miałem tak z Gears Of War 1 (wersja PC) - kupiłem w pre-orderze, a do tej pory gry nie ukończyłem. Niby grafika super, dużo akcji.. a w jakiś sposób mnie znudziła.
      Do głowy przychodzi mi jeszcze jedna gra - Two Worlds - nuuuuuda (mam nadzieję, że kolejna część będzie lepsza).

@Wasyl Kurek
      Odważny tekst wink
    • Gość: toso Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.icpnet.pl 03.07.09, 09:52
      Wasyl troszke ci nie wyszedl ten tekst plebsiku. Musisz sie bardziej postarac trolu lolz
    • unk1nd Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 09:52
      i jeszcze Far Cry 2 i Football Manager'y
    • don_wroc_love Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 09:53
      niby tak... a niby nie.... tongue_out

ja wynudziłem się PRZEOKROPNIE przy DEMKU Wiedźmina

a niby demo ma zachęcać... tia...
    • Gość: maniek Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.icpnet.pl 03.07.09, 09:55
      a niby wiedzmin zarobil grube miliony ? wiesmin to gowno , polaczki tylko sie ta gierka jaraja bo przeciez polskie studio to zrobilo. Wiec o grze nie mozna powiedziec zlego slowa hahaha zalosne glupie polaczki.
    • Gość: $ Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.aster.pl 03.07.09, 09:55
      CoD4
    • han_solo_79 Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 09:58
      @tomtom

No, CDP tak przegiął z Wiedzminem. A teraz przeginają fanboje.

@don_wroc_love

Pierwsze 10 minut rozgrywki w Wieśmaka wynudziło mnie setnie. Niestety nie miałem okazji pograć dalej bo się gra posypałą a mi się odechciało.

@martrzyk

Ano. Ja się świetnie bawiłem w FC2 i Crysisy a 3/4 internetu narzeka na te gry.
    • Gość: Lechu Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 10:00
      Ja znam ! Spore bezapelacyjnie.
      A tak na marginesie, jak twoim zdaniem jakaś gra jest nudna, to nie znaczy że w oczach innych też jest ona nudna... girsy jako strzelanka daje rade. dobra strzelanka.
    • Gość: $ Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.aster.pl 03.07.09, 10:01
      CoD4 FC2 FIFA - GoW jakoś przejdzie smile
    • rrrafael Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 10:02
      Widać u niektórych nie działają tak jak powinny neurony lustrzane wink.
      Ale wracając do tematu: w moim przypadku jest to Far Cry 2. Wszyscy się zachwycają, a ja nie lubię tych afrykańskich klimatów ;P. Kiedyś zagrałem w to u wujka i mi się nie spodobało. NUUUDA wszechogarniająca człowieka podczas półgodzinnego posiedzenia z tą grą jest nie do zniesienia. Ale Gearsy lubię wink. W dwójkę nie grałem, bo nie mam XPudełka, ale w jedynkę na pececie bardzo przyjemnie mi się grało, choć przed zagraniem w tą grę myślałem, że ludzie przesadzają pisząc, że ta gra nie ma fabuły. Myliłem się.
    • simplex Re: Na szybko - Girs of Łor 03.07.09, 10:03
      Ten post to klasyczny flamebait smile
    • Gość: Lechu Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 10:03
      nie tylko polacy się tym jarają.
      maniek, idioto, a ty nie polak?
    • Gość: A Re: Na szybko - Girs of Łor IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.09, 10:14
      @ Lechu nie nie jest polakiem, tylko kolejnym idiotą, który poprawia sobie humor nazywaniem polaczkami swoich pobratymców. Oczywiście sam jest polaczkiem jak wielu w tym kraju desperatów życiowych. Nie wystarczy jak czlowiek napisać m isię nie podobało, trzeba pokazać, że mi się nie podobało bo jestem lepszy od was polaczki.
      CO do GoW2, nie wiem mnie sie to jakos podobało, ale ciężko powiedzieć by ta gra była jakaś wspaniała itp. Ot shooter z odświeżonym i wprowadzonym na salony modelem osłon.
      Wiedzmin był nudny az do wejscia do miasta, tam zaczynała się zabawa, fakt, że granie w wersje podstawowa nie z poprawkami to była tragedia. Co do podniecania się to gra odniosla niezly sukces czyli ponad 1mln sprzedanych kopii co na PC jest wynikiem zadowalajacym takei COD4 na Pc sprzedalo 400 tysiecy pudelek. Zle zrobili ze nie wydali od razu na konsole.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka