04.07.09, 11:23
Słuchajcie, jestem na miejscu do 5 sierpnia i mam dobre łącze, wiec jeśli komuś trzeba przejrzeć konta i powrzucać do emergency to dajcie znać. Edycji smoki już drugi raz potrzebowały pomocy, a ze czas urlopowy, to sporo z nas ma problemy z netem.
Obserwuj wątek
    • loola_kr Re: Emergency 06.07.09, 11:39
      to ja poproszę bo niby sprawdzam codziennie ale dzisiaj pierwszy raz dorobiłam
      sie dwóch nagrobków sadsadsad
      I jeszcze 3 konta ani_drzyzgi jakbyś mogła bo sobie już nie ufam.
      Dziękuje.
      • aganoreg Re: Emergency 06.07.09, 12:02
        Nie ma sprawy, emergency czasem wariuje i nie przyjmuje kodow, wiec
        wklepuje po jednym.
        • aganoreg Re: Emergency 06.07.09, 19:03
          Pierwsza tura w emergency, jutro kolejne, jesli nie urosna.
          • vifxen Re: Emergency 06.07.09, 22:19
            a ja chciałbym przywitać nową Smokowiczkę i podziękowć pięknie z
            opiekę nad moim przychówkiem wink
            • aganoreg Re: Emergency 06.07.09, 23:38
              vifxen napisała:

> a ja chciałbym przywitać nową Smokowiczkę i podziękowć pięknie z
              > opiekę nad moim przychówkiem wink

Nie ma za co, smoki masz grzeczne i nie sprawialy problemow smile Polecam sie na
              przyszlosc wink
          • loola_kr Re: Emergency 06.07.09, 22:29
            ooooo dzięki!!!!!
            • aganoreg Re: Emergency 07.07.09, 10:20
              Dzisiaj mi nie zostawiliscie duzo pracy, tylko jeden hatchling z
              dotka_dotka. Przyznac sie, kto reszte powrzucal?
              • aganoreg Re: Emergency 09.07.09, 10:55
                Smoki ani drzyzgi powrzucane
                • loola_kr Re: Emergency 09.07.09, 11:02
                  dziękuje bardzo!!! ja się jeszcze nie zabrałam za sprawdzanie a tu już wszystko
                  gotowe smile
                  Dzięki!!!
                  • loola_kr jak moge sie odwdzięczyć? 09.07.09, 11:04
                    chcesz może kamiennego alta? albo czarnego alta?
                    • aganoreg Re: jak moge sie odwdzięczyć? 09.07.09, 19:27
                      Jakies jaja dostalam od Edycji, ale mnie sie same dziewczyny legna, wiec jesli
                      tylko jest miejsce, to wrzucaj. Haslo podeslac?
                      • loola_kr Re: jak moge sie odwdzięczyć? 09.07.09, 19:52
                        nie podsyłaj, mnie też Edycja przerzuca jaja.
                        Widze, że masz takie i takie tylko na rożnych kontach. Nie wiem które dla Ciebie
                        jest główne ale na pierwszym nie masz kamiennego alta. To poproszę edycję zeby
                        Ci przerzuciła. Może być?
                        Tylko nie wiem czy masz miejsce bo straszny tam masz bałagan i jaja wymieszane z
                        dorosłymi...
                        • loola_kr o nie, przepraszam! 09.07.09, 19:55
                          źle popatrzyłam, ale tuman ze mnie!
                          Masz kamiennego ale nie masz czarnego alta to tego Ci dam, i masz piękny porządek big_grin
                          Przepraszam za pomyłkę smile
                          • aganoreg Re: o nie, przepraszam! 09.07.09, 20:05
                            Nic nie szkodzi smile I z gory dziekuje smile
    • aganoreg Re: Emergency 10.07.09, 12:18
      ktosiek, larwka, olo powrzucane. Sporo tego bylo, a emergency
      fiksuje, wiec zerknij jeszcze czy wszystkim "przybywa". Ja sprawdze
      dopiero wieczorem.
      • loola_kr Re: Emergency 10.07.09, 16:31
        dziekuję Ci bardzo!!!!
        wszystkie sie wykluły, zrobiłam porządki.
        Edycja nie mogła wrzucic tego alta bo nie miałas miejsca ale jak chcesz to
        postaram sie wybreedowac dla Ciebie cos ciekawego, czasem odmawiaja ale może się
        uda ze złotym lub srebrnym.
        • aganoreg Re: Emergency 10.07.09, 16:39
          Edycja zdaje sie znowu wyjezdza, to moze pozniej?
          Nie bedzie mnie caly sierpien, mozecie pograsowac na moim koncie smile
    • aganoreg Emergency nie przyjmuje :( 11.07.09, 11:15
      i co teraz?
      • loola_kr :( 11.07.09, 11:36
        sad chyba trzeba liczyć na szczęście... chyba, ze forumowe, ono zawsze działa
        (chyba).

P.S. Bedę breedowac dlla Ciebie jak będzie Edycja bo ja nie umiem przerzucac.
        • aganoreg Re: :( 11.07.09, 12:23
          Wlasnie Edycji smoki sa zagrozone sad co robic?
          • xinth Emergency nie przyjmuje - jest na to lekarstwo 11.07.09, 20:29
            Mój mąż właśnie znalazł na forum DragonCave:

1) można wrzucić na inne emergency, mianowicie:
            www.sotidragon.net/er.php
            jadedestiny.com

2) jakiś gość napisał, że po tym, kiedy wrzucił swoje jajka na Soti (www.sotidragon.net/er.php) - udało mu się je dodać także w www.thedcfansite.com/emergency.php - mimo że wcześniej nie działało!

I u nas też się tak udało jak w tym drugim punkcie - po wrzuceniu na Soti, jajka nagle bez problemu weszły na to zwyczajowe emergency, chociaż od rana nie chciały wejsć
            • aganoreg Re: Emergency nie przyjmuje - jest na to lekarstw 11.07.09, 20:34
              Dzieki! Mam nadzieje, ze zdaze powrzucac wszystkie jaja Edycji, ale z tym co ma
              najmniej czasu sie udalo twoim sposobem smile
              • aganoreg Re: Emergency nie przyjmuje - jest na to lekarstw 11.07.09, 20:50
                Udalo sie!

Dodano (lub przejrzano) jajka: Edycja, loola_kr, ania.drzyzga, rennya, vifxen,
                dorotamakota.
                • mariolka55 Re: Emergency nie przyjmuje - jest na to lekarstw 11.07.09, 22:34
                  ha! wrzuciłam do tego soti i potem od razu przyjeło mi do starego
                  emengercy!!!!!!! ale jaja
                  a od rana sie nie dało ,ale myk hmmmm
                  • mariolka55 3 minuty i doda sie wykluła:)))))))))) n/t 11.07.09, 22:37

• mariolka55 wkleiłam ardes tego emergency soti w nagłówku 12.07.09, 15:24
                      żeby nie trzeba było szukać linku
                      myśle ze się przyda, niesmile
                      • senseeko Re: wkleiłam ardes tego emergency soti w nagłówku 13.07.09, 11:47
                        Genialna sprawa. Xinth wielkie podziekowania! Nie miałam netu przez weekend i moje smoki stały już nad grobem. Gdyby nie to forum, to miałabym juz mały cmentarzyk
                        • aganoreg Re: wkleiłam ardes tego emergency soti w nagłówku 14.07.09, 19:57
                          Rany boskie, przed chwila wrzucilam ponad 20 jaj i hatchlingow do emergency. Przez te podwojne strony to strasznie dlugo trwa.
                          • loola_kr Re: wkleiłam ardes tego emergency soti w nagłówku 14.07.09, 22:34
                            Dziękuję Ci bardzo!!!!!! kiss
                            • aganoreg Re: wkleiłam ardes tego emergency soti w nagłówku 14.07.09, 22:36
                              Nie ma sprawy smile
                              • rennya Re: wkleiłam ardes tego emergency soti w nagłówku 14.07.09, 22:55
                                o matko, jak to nie ma jak jestsmile dzięki wielkie - nie wiem, jakim
                                cudem przegapiłam swoje jajka... uratowałaś mi skóręsmile
                                • senseeko Nie działa :( 15.07.09, 16:06
                                  Nie wiem co jest, ale teraz emergency nie przyjmuje nawet jak się wcześniej doda do soti. Też tak macie?
                                  • aganoreg Re: Nie działa :( 15.07.09, 17:23
                                    Dzisiaj nie dodawalam, a o ktorego smoka chodzi, to sprobuje.
                                    • senseeko Re: Nie działa :( 15.07.09, 18:25
                                      Już mi się wykluł po dodaniu do soti.
                                      O ten:
                                      https://dragcave.net/image/trhL.gif

A umiesz też przenosić smoki?

Bo ja mam kiepskie łącze i czasem mi się udaje a czasem ktoś mi podczas transferu smoka zakosi. Zwłaszcza jak unikat.

A czasem wcale nie mam netu.
                                      Więc jakbyś zerknęła czasem tu:
                                      dragcave.net/user/senseeko
                                      albo tu:
                                      dragcave.net/user/natrectwolapania
                                      albo na konto synka:
                                      dragcave.net/user/asasynxl
                                      czy nam smoki nie chorują albo nie głodują, to bylibysmy wdzięczni. My staramy się pilnować na bieżąco, ale zdarzają się sytuacje nagłe jak np w ostatni weekend gdy byłam poza swoim komputerem, a sieć cudza, do której się podwieszałam, nagle się na mnie wypięła i przez cały weekend jej nie było. A ja nawet nie mogłam poprosić forum o pomoc.
                                      • aganoreg Re: Nie działa :( 15.07.09, 18:29
                                        Smokow nie umiem przenosic, a probowac najpierw bede na swoich, nie
                                        unikatach.

Ja z czystej sympatii klikam na wasze smoki, a nie dodawalam do
                                        emergency, bo czasem pisalas, ze chcesz np. przeniesc jajo czy
                                        hatchlinga. Teraz bede pilnowac i waszej gromadki. Ale tylko do 5
                                        sierpnia smile
                                        • rennya emergency fansite też mi nie działa 15.07.09, 18:45
                                          ale soti spełnia swoją funkcję jak najbardziejsmile
                                        • senseeko Re: Nie działa :( 15.07.09, 19:27
                                          aganoreg napisała:

> Smokow nie umiem przenosic, a probowac najpierw bede na swoich, nie
                                          > unikatach.
                                          >
                                          > Ja z czystej sympatii klikam na wasze smoki, a nie dodawalam do
                                          > emergency, bo czasem pisalas, ze chcesz np. przeniesc jajo czy
                                          > hatchlinga. Teraz bede pilnowac i waszej gromadki. Ale tylko do 5
                                          > sierpnia smile
                                          >
                                          Podaj proszę linkę do Twojego konta/kont żebym się mogła odwdzięczyć.
                                          I już z góry dziekuję za czuwanie.
                                          • aganoreg Re: Nie działa :( 15.07.09, 19:35
                                            w spisie osob juz figuruje, ale moje konto to
                                            dragcave.net/user/aganoreg
                                            • senseeko Re: Nie działa :( 15.07.09, 23:19
                                              aganoreg napisała:

> w spisie osob juz figuruje, ale moje konto to
                                              > dragcave.net/user/aganoreg
                                              >
                                              No tak smile Mogłam się domyslić smile
    • senseeko jadedestiny.com - genialna rzecz! 16.07.09, 20:57
      Czy ktoś z Was próbował już jadedestiny.com?
      Link podał ktoś w tym wątku, dzis sprawdzilam i jestem zachwycona. Korzystajac z
      bocznego menu można nie tylko dodać smoki do emergency ale tez "zdalnie"
      przejrzeć wszystkie swoje jaja i pisklęta za jednym zamachem wraz ze
      sprawdzeniem stanu zdrowia smoków oraz czasu do wyklucia/dorosłosci.
      Można też prześledzić drzewo genealogiczne wybranego smoka. Popróbujcie.
      • aganoreg Re: jadedestiny.com - genialna rzecz! 16.07.09, 21:15
        a jak sprawdzasz czas wyklucia i stan zdrowia? w ogole masz racje, swietna stronka
        • aganoreg Re: jadedestiny.com - genialna rzecz! 16.07.09, 21:17
          juz znalazlam smile
    • aganoreg Re: Emergency 02.08.09, 18:20
      Duzo bylo dzis jajek i hatchlingow w potrzebie.

Czasem nie wiem, czy dobrze robie, bo moze ktos chce przerzucic na inne konto? W
      razie czego mozecie bic.
      • edycja_kopiuj_wklej Re: Emergency 02.08.09, 21:43
        To ja na przyszlosc poprosze, zeby nie wrzucac do emergency hatchlingow z kont
        pomocniczych: edytaL i edysiek (jajka mozna)
        Tam wlasnie hoduje hatchlingi do przeniesien
        • aganoreg Re: Emergency 02.08.09, 21:46
          Twoich nie ruszam, jak jestes na miejscu, tylko patrze, czy nie choruja wink
          • mariolka55 no,ja też prosze nie ruszac :) 03.08.09, 10:07
            i nic mi nie wrzucać nigdzie,bo ja czesto czekam do samego końca żeby przedłużyć
            czas do wyklucia ,żeby zdążyć poprzenosić

no chyba ze zwracam sie z prosba o opiekesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka