maxiu666 12.07.09, 13:05 Ja tam to kupie na bank. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messi24 Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 12.07.09, 13:20 Panowie z EA Niech się zajmą grą a nie jakimiś trailerami Odpowiedz Link Zgłoś
cthulhu666 Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 12.07.09, 13:26 Czemu nie grał na kierownicy? Odpowiedz Link Zgłoś
afwi Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 12.07.09, 13:34 bo wiekszosc osob bedzie grala na padzie Odpowiedz Link Zgłoś
hqpoznan Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 12.07.09, 13:40 Bedzie dla mnie to kolejny shit przez 2 ostatnie odslony bylo kiepsko teraz tez bedzie... Powrot do nielegalnych nocnych wyscigow to jest to noo przepraszam ale poczawszy od Underground'a to Underground 2 i Most Wanted to najlepsze czesci. Odpowiedz Link Zgłoś
adamus7856 Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 12.07.09, 13:52 No ciekawe czy zrobią lepszy drift niż ten w GRID'zie Odpowiedz Link Zgłoś
qwerty-tomasz Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 12.07.09, 13:58 Shift mnie w ogóle nie rusza. Tematyka wydaje się mi oklepana i nudna. Mam dosyć obklejonych samochodów w ścigania się na nudnych zamkniętych torach. W GRID to chociaż były przebłyski z torami w mieście Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 12.07.09, 14:30 @hqpoznan to od Undergrounda seria poleciała na łeb na szyję. Drugi i trzeci NfS był świetny, czwórka to 3cia część z większą ilością aut i tras, porsche było niesamowicie miodne. Później ukazał się NFS:HP2 i już było gorzej, każda kolejna część, to mega gó..., z mała przerwą na most wanted (a to tylko dlatego, że nie było aż tyle "elo ziomalskiego gangsta"). Odpowiedz Link Zgłoś
xyzdio Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 12.07.09, 18:55 Mając do wyboru NFSa i Forse wybór wydaje się oczywisty... Panowie z EA fundują nam Prostreeta 2 Odpowiedz Link Zgłoś
nuno25 Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 12.07.09, 19:15 Seria NFS podąża już w innym kierunku...Wolałem uliczne wyscigi...dobrze ze jest cos takiego jak Midnight Club LA ;] chłopaki z EA powinni do niej zajrzec...Profesjonalne tory powinni zostawic Forzie albo Gran turismo. Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 12.07.09, 22:14 komentarze ludzi, kotrzy nie grali - priceless. it's what teh internets all about Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 12.07.09, 22:56 @zooltar Czytajac ostatnie komentarze mozna odniesc wrazenie ze polowa z tych typkow to nawet nie ma konsoli... hue hue Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu666 Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 12.07.09, 23:44 Powiem jedno jak was czytam to mam z was beke na max'a! pelen profesjonalizm. Normalnie jestescie znawcy seri prawdziwi wyjadacze z dziedziny gier samochodowych. "nie gralem w gre ale uwazam ze bedzie ***jowa" to tylko mozliwe w polsce buahahahahahahahahahahahahhahahahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
vino_vayca Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 13.07.09, 00:20 uwialbiam teksty typu: 'this isn't just a video game' ...no czekam na cos wybitnego w takim razie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
nuno25 Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 13.07.09, 10:48 Wyśmiewcy i ich złote myśli...;] Odpowiedz Link Zgłoś
nuno25 Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 13.07.09, 10:56 maxiu666 satan?? LOL seruch, zoltar LOL Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 13.07.09, 11:19 nie no, Zooltar, zlituj sie - nawet Sega Rally prezentowane bylo przed wydaniem na kierownicy. a tutaj o autentyzmie opowiada koles, ktory gra na padzie? albo wyjdzie cos na podobienstwo GRIDa, czyli scigalka fajna do pogrania na padzie, ale na kierownicy niegrywalna, albo cos na podobienstwo Pro Streeta, gdzie ludzie grajacy na padzie narzekali, ze do niczego, a ludzie grajacy na kierownicy narzekali, ze za bardzo arcade. ja rozumiem, ze 95% ludzi gra w scigalki na padach, ale jest jeszcze ta mala grupka posiadaczy kierownic, ktorzy by chcieli, zeby w grze o jezdzie samochodem skupiono sie choc troche na sterowaniu za pomoca kierownicy. a tak mamy DIRTa, ktory jest ledwo co grywalny na kolku, padowcy za to sikali ze szczescia, jakie to jest fajne. mamy GRIDa, w ktorego na kolku juz sie kompletnie nie da grac, za to padowcy znowu sa w siodmym niebie. i mamy Gran Turismo, ktore padowcy nazywaja arcade, a na kierownicy okazuje sie to byc bardzo fajny kawalek kodu... zatem ja jednak wole kierunek, jaki obralo Polyphony Digital. Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu666 Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 13.07.09, 12:25 www.eablackbox.com/ourproducts.html# www.slightlymadstudios.com/ Jak ktos nie wie o czym mowi to niech lepiej siedzi cicho. Nowa odslona gry ma z poprzednimi czesciami tylko wspolna nazwe a reszta jest zupelnie nowa napisana od podstaw i dzieki bogu nie jest juz robiona przez "NEDZNE" EA blackbox. Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu666 Re: Trailer: Drift w Need for Speed: Shift 13.07.09, 12:36 Oby sie sprawdzilo www.gamesradar.com/f/death-race-2009/a-20090618114129761056 jak juz mowilem konkurencja to rzecz zdrowa. Niech walcza ja czekam na ta jedna jedyna najlepsza ktora to bedzie? nie mam pojecia bede musial sprawdzic wszystkie by wybrac swojego faworyta. Odpowiedz Link Zgłoś