Gość: Gość Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.mobile.playmobile.pl 16.07.09, 22:26 A tak poza tematem. To tylko na konsoli da się grać w Fifke. PES jest beznadziejny... Może ma więcej trybów gry, np. liga mistrzów, ale grywalność itd jest sto razy lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AmericanMuscle Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.net.igaz.net 16.07.09, 23:06 "Gość: kkk o sniegu na pc to mozna pomarzyc, bo przeciez kompy nie sa tak potezne jak konsole i nie uciagna animacji sniegu, przeciez jakby to dodali to wymagania musieliby zwiekszyc 2 razy a tak na serio, fifa na pc niestety sie skonczyla, od roku 2005 jest to samo z innymi menusami, muzyka, i aktualnymi skladami, grafike zmieniaja ale kosmetycznie, najlepsze fify to te od roku 98 do 2004, reszta to juz jest lipa" Twój komputer ( o ile go masz ) pamięta chyba czasy Windows'a 98 skoro mówisz, iż śniegu by nie pociągły dzisiejsze komputery i coś tam wspomniałeś, że kompy nie są tak potężne rotfl. Dzisiejsze kompy mają większą moc jak te wasze konsole i jakby EA nie zależało na kasie ze sprzedaży to grafika na PC byłaby o wiele lepsza jak na PS3 czy też Xbox 360 któy w dodatku nie obsługuje Directx 10, no ale niestety EA bo się o to że nie każdy będzie miał sprzęt do udźwignięcia tego, zależy im poprostu na kasie tak jak każdemu teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danioz Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 23:49 PC roox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andri Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.chello.pl 17.07.09, 00:10 Radeon 4870 x2 4Gb ramu Intel Core 2 duo e8600 i że ja dobrej grafiki miałbym nie uciągnąć ? Chyba w tym roku przejdę na PeS'a... Ale jeszcze zobaczymy jak będzie, jak PeS też będzie słaby to i na niego nie będzie po co wydawać kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavrenzo84 Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.07.09, 00:52 Ladnie zescie pogorszyli grafe z fify 10 na PC!.Gralem i gram dalej w swietna fife 09 na PC i uznajde ze grafa jest duzo lepsza niz probujecie nam to wcisnac!.Prawda jest tez taka ze fifa na pc i na console to wyglada graficznie tak samo jesli chodzi o gameplay bo i tak nie widac szczegolow kiedy sie gra!.Jedynie jest roznica w zblizeniach ale nie az taka duza.Niedajcie sie oszukac ludzie!.Fifa 09 i 10 na PC wyglada swietnie w poruwnaniu do wczesniejszych FIF!.Jak chcecie to moge wam pokazac tak samo screeny z fifa 09 na pc i zobaczycie ze wyglada duzo lepiej na moich screenach niz na tych tutaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.dyn.optonline.net 17.07.09, 01:03 no, PokAsH NaM sFoJe SkRiNy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.range86-159.btcentralplus.com 17.07.09, 02:07 WŁAŚNIE STRACIŁEM OCHOTE WCHODZENIA NA GAMECORNERA CODZIENNIE JAK TO ROBIE OD KILKUNASTU MIESIECY!! JAK SMIECIE UMIESZCZAC TU TAKIE BZDETY??!! OSMIESZACIE SIE STRASZNIE! POROWNANIE ZDJEC FILMIKOW Z PS3 DO SCREENOW W MALEJ ROZDZIELCZOSCI Z PC? A NAJBARDZIEJ MNIE ROZWALAJA KOMENTARZE DZIECI KTORE MYSLA ZE TAK JEST NAPRAWDE JAK NAPISANE I PISZA ZE EA ZAWALILO SPRAWE ROBIAC GORSZA GRAFIKE NA PC EHHEH POZIOM TEGO FORUM SPADL JUZ DO 0. NIE WEJDE NIGDY JUZ NA GC. SEX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.range86-159.btcentralplus.com 17.07.09, 02:12 hmm racja same dzieci na tym forum spadam z tąd też.. i dzieci czytaja i biegna do tatusia ze juz niechca swojego PC za ciezko zarobione pieniadze ojca tylko konsole bo fifa na niej ladniejsza co jest nie prawda.. hehe porownanie cut-scenek do jakichs screenow ktore nawet nie wygladaja na prawdziwe screeny z fify10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lavrenzo84 Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.07.09, 02:49 Ja jeszcze napisze ze to jest poprostu ZAL!.nie wiem z kad oni wzieli te screnshoty z PC fify?.Cos mi sie wydaje ze ktos tutaj zrobil z telefonu komorkowego i probuje zrobic ludzi w h.....ja!. Odpowiedz Link Zgłoś
expat75 Re: Fifa 10 - konsola vs PC 17.07.09, 09:32 Wszyscy choć trochę rozgarnięci, łącznie z EA która wszem i wobec mówi że zastosowała w wersji PC stary silnik - mówią że Fifa na konsolach wygląda po prostu lepiej .Nie przeszkadza to kilku mazgajom ze szlochem opuszczac forum bo kłuci się to z ich wizją świata . Fifa 09 była gwoździem do trumny mojego PC jako platformy do grania. Platformy w którą rok w rok ładowałem kupę kasy a przyjemności z grania tyle co kot napłakał ... Boje ze sterownikami ,patchami ,grzebanie w google bo coś się wykrzacza lub z niewiadomego powodu po prostu nie działa . W pewnym wieku nie starcza na to czasu i od grania oczekuje się czegoś więcej niż siedzenia w pozycji "zgarbiono-pokurczonej" z gałami wytrzeszczonymi pół metra od monitora i modlitwa o to żeby "poszło" bez problemu . Każdy kto doświadczy grania na 42 calowym ekranie siedząc wygodnie na kanapie będzie z obrzydzeniem wracał do PC Ja Wam to mówię - zatwardziały kiedyś PC-gracz od czasów Sokobana odpalanego na bursztynowym monitorze podpiętym do XT . p.s. wiem że sporo multiplatformówek wygląda lepiej na PC ale akurat Fifa się do nich nie zalicza Odpowiedz Link Zgłoś
own3d1n1 Re: Fifa 10 - konsola vs PC 17.07.09, 09:57 Mi płacą 5 złoty za każde wspomnienie o PC. PC to, PC tamto, wersją PC Fify jest gorsza od wersji konsolowej, bo wersja PC to i tamto PC PC PC. Noo, już mam na zgrzewkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GTX Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 20:25 No niestety kiedyś musiało to nastąpić:] PC odchodzi do Lamusa:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: 194.29.182.* 18.07.09, 21:45 Grafika jak grafika, na konsoli zawsze będzie lepsza, ale ja oczekuje od wersji na PC lepszej fizyki gry, co jest możliwe nie powiekszajac dużo wymagań sprzetowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuku Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 02:14 ja od tego roku przezucilem sie z PC na Xboxa 360 i jestem BARDZO zadowolony. Zal mi PCtowcoe , nie wiedza co traca , bo sa zajebistye gry i niektore wcale nie takie drogie ;] ale nie , bo wy jestescie zajebisci i nie dacie sie uledz propagandzie konsol. buahaha zal mi was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsole SUX Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.09, 11:34 Hehehehe, teraz Fifa 2010 na PC ma gorszą grafikę od wersji konsolowej. Poczekacie 3 miechy po premierze i fani wypuszczą takiego moda, że grafika będzie 3 razy lepsza i się posracie z tymi waszymi konsolami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: improbus Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.kalisz.mm.pl 20.07.09, 18:41 Konsola jest od grania jak dupa jest od srania. A PC to półka wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezior23 Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 00:21 Heh u mnie lepiej wygląda 09 na średnich detalach autor artykułu to idiota. Przekonacie się o tym jak kupicie nową fifę i zagracie na porządnym monitorze i porządnym sprzęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macik220896 Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.07.09, 09:14 z tego co widze na zdjęciu to grafa w fifie 10 pc będzie gorsza niż w mojej fifie 09 która mi śmiga na fulla Oto zdjęcia z mojej fify 09 www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/44d6ec1b0cac3707.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c9c9a15e2590773b.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misukin Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.tktelekom.pl 23.07.09, 19:10 Trawa dobra chociaż bo w 08 to było ochydne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misukin Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.tktelekom.pl 23.07.09, 19:11 www.youtube.com/watch?v=mGktIy6bu3E tu lepsze ujęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TypeR NiE Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.elomza.pl 25.07.09, 14:33 lavrenzo84 : HAHHAA FIFA JEST TAKA SAMA JAK NA KONSOLACH PRAWDZIWE ODZWIERCIEDLENIE KOPANEGO BALONA NA BOISKU TO PES 09 robi miazge graficzna a 2010 bedzie jeszcze lepszy fifa na konsole nie na blaszaki i wariat nie mańcuj bo fifa robi w tych czasach fanary xD haha pozdro dla pesowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris! Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.tsi.tychy.pl 01.08.09, 09:17 Śmieszą mnie ludzie, którzy twierdzą, że konsola ma lepszą grafę niż PC. Jesteście w błędzie! FIFA 2010 i na konsole będzie miała podobną grafikę, czzego już nie można powiedzieć o grywalności. Powiem jeszcze tyle: ŻAL mi tych ludzi, którzy się tutaj podniecają konsolową Fifą. Hahaha! Screeny komórką zrobione, jeszcze w takiej rozdzielczości. Obrazki z konsoli zaczerpnięte z GamePlay'a! Podniecajcie się dalej tą Waszą grafiką! PS Mój blaszak nawet śniegu nie uciągnie w FIFIE! Hahahhaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.09, 17:59 grafika prawie sie nie rozni ale zato fifa 2010 bedzie gorsza na konsole ,poniewarz fifa 09 lepsza jest na pc o wiele lepsza pod wieloma wzgledami samo rozgrywka ktora sie muli na ps3 a na komputerze no kazdy wie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xd lol Re: Fifa 10 - konsola vs PC IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.09, 18:07 zobacz lepiej jaka rozdzielczosc ustawiona jest w komputerze a potem poruwnuj grafe hi Odpowiedz Link Zgłoś