Dodaj do ulubionych

Na szybko - wolne

20.07.09, 10:12
Zazdrościsz społecznym pasożytom co? tongue_out
Obserwuj wątek
    • Gość: McKill Na szybko - wolne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:12
      Mielno smile fajna atmosfera i nie ma takiej, jak to sie mowi "trzody", tylko kultura.
    • Gość: Kefir Na szybko - wolne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:14
      ja byłem w ten weekend pierwszy raz od 5 lat nad bałtykiem w Łebie. śmiesznie - woda 18 stopni, wejście doń to prawie jak wyczyn dla morsa wink ale planuję gdzieś za granicę, marzy mi się Kuba... o ile szef rzuci podwyżkę wink
    • Gość: .asd Re: Na szybko - wolne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:14
      też Was kocham kiss
    • red.pl Re: Na szybko - wolne 20.07.09, 10:15
      Urlop? No pewnie, mam od dłuższego czasu... Zwie się wakacje, gdyż jestem właśnie tym szczęśliwym darmozjadem o których piszesz Sławku (tak tak student). A co polecam? No ja teraz nadrabiam zaległości growe z całego roku i siedzę przy PC (o wyjazdach będę myśleć później), ale TY pewnie o takim wypoczynku słyszeć nie chcesz smile.
    • el_rybnik Re: Na szybko - wolne 20.07.09, 10:19
      Szczawnica - ładne dziewczyny, góry no i bary tongue_out
    • d_pawel Re: Na szybko - wolne 20.07.09, 10:20
      A mogłem być społecznym pasożytem, chlip... Ale nie, muszę pracować, chlip...

crying
    • zycie_is_simple Re: Na szybko - wolne 20.07.09, 10:22
      najbliższy przewidywany urlop: 1 year
      miejsce: Hiszpania, Paryż, Rzym, Grecja.
      Jedno z powyższych smile
    • martrzyk Re: Na szybko - wolne 20.07.09, 10:22
      haha! Masz Pawel bylo isc spokojnie na studia i byc pasozytem wink Ja tez mam wolne i sie o..pierniczam suspicious
    • Gość: n-e-o Re: Na szybko - wolne IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.09, 10:24
      3 tygodnie urlopu tongue_out A wybieram się nad morze. Dla mnie najlepsze miejsce na wypoczynek i relaks. Nie ma to jak powiew morskiej bryzy. Bez znaczenia jaka nadmorska miejscowość.
    • j_uk_dev Re: Na szybko - wolne 20.07.09, 10:24
      Urlop jeszcze w planach, choć pewnie dopiero na koniec roku jakoś. Mam opcję na daleki urlop, ale nie wiem co z tego wyjdzie wink

@red.pl, wypoczynek to tylko daleko od wszelkich gadżetów dnia codziennego wink
    • Gość: Skie Re: Na szybko - wolne IP: *.aster.pl 20.07.09, 10:27
      Heh, jeszcze jedna grupa zawodowa ma takie dlugie wakacje - nauczyciele smile Moj urlop zaczął się swietnie - wyłażą mi ósemkiuncertain
    • Gość: greg Re: Na szybko - wolne IP: *.acn.waw.pl 20.07.09, 10:29
      Ja już mam urlop za, 3 tygodnie, w tym 2 tygodnie spędzone na Teneryfie. Zdecydowanie polecam, idealny klimat, rewelacyjne widoki, przemili ludzie, a wśród tych ludzi masa pięknych kobiet...aż żal było wracać wink
    • hezron Re: Na szybko - wolne 20.07.09, 10:30
      Sławek, polecam Kreta, miejscowość Hersonissos!!!

Świątynia rozpusty i chillout jakiego nigdy jeszcze nie miałem!!!
    • Gość: sex Re: Na szybko - wolne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:38
      sex
    • 0mn1k Re: Na szybko - wolne 20.07.09, 10:42
      @hezron i jeszcze powiedz, że to Ty -> www.tripcafe.pl/media/images/sharingImages/1451.jpg
      suspicious
    • brak-uje Re: Na szybko - wolne 20.07.09, 10:46
      Ci STUDENCI czy Uczniowe to przyszłość narodu polskiego, chociarz sam będąc studentem, zaczynam się mocno o nią martwić :],tak samo jak patrząc na młodzierz :]
    • Gość: RaVek Re: Na szybko - wolne IP: 91.197.155.* 20.07.09, 10:47
      Jak byłem społecznym pasożytem to sie nudziłem i juz nie chciałem nim byc... teraz chce znów sad

Ja mam urlop przed sobą, uwziałem sobie że będe jęczał o 3 tygodnie wolnego i nic mnie nie powstrzyma! zobaczymy czy zwycieze tongue_out
    • brak-uje Re: Na szybko - wolne 20.07.09, 10:52
      A ja w sumie tak jak red.pl WKOŃCU mam czas i chęci żeby przejść n.p NWN2 :], gra może nie najnowsza, ale w kij rozbudowana :] Mam wrażenie że grałem w nią z 15 - 20h i dopiero na samym początku drugiego aktu na 3, aż nie moge się przyzwyczaić do tak długich gier, to ogólnie żadkość tongue_out
    • falcion Re: Na szybko - wolne 20.07.09, 11:02
      Bedac studentem pracujacym ktoremu akurta urlop nie przysluguje czuje sie conajmniej skrzywdzony powyzszymi bzdurami tongue_out.
      Co wy wiecie o prawdziwej robocie tongue_out. Prowadzicie bloga na litosc boska tongue_out.
    • hezron Re: Na szybko - wolne 20.07.09, 11:04
      @ 0mn1k ta z uchem fajnym? nie to nie ja...wink ale polecam wpiszcie sobie hersonissos na Youtube.. mega biby ta msąbig_grin
    • rrrafael Re: Na szybko - wolne 20.07.09, 11:26
      @hezron

Nie gadaj, ja też tam byłem jakieś 6 lat temu big_grin
      Tam jest wspaniale, tak jak powiedziałeś, chillout na maksa.

@ Sławek

W tym roku już BYŁEM (;D) na Athosie, jednym z trzech "palców" półwyspu Chalkidiki. Można to nazwać półwyspem półwyspu wink i tam też było zajebiście big_grin. Athos to najmniej zagospodarowany przez człowieka z tych trzech (są jeszcze Kassandra i Sithonia)"palec". Było tam bardzo cicho i spokojnie (nie byłem nawet w miejscowości, po prostu było tam "gniazdo" trzech hoteli 4-ro i 5-cio gwiazdkowych), więc wypocząłem tam z rodziną bardzo. Choć ten spokój miał i złe strony, takie jak: 3 km pod górkę do pobliskiego zadupia (no, może to nie było kompletne zadupie, ale chciałem podkreślić mój ból - w hotelowym sklepiku piwo 250 ml = 2 euro, ale w tamtym miasteczku wyczaiłem piwo w puszkach 500 ml za 65 eurocentów i powiem, że było całkiem dobre ;D), ale spacerek też dobrze robił, a podziwianie przepięknych widoków podczas tego spacerowania zapierały dech. No cóż, kto będzie w stanie przeczytać moje wypociny do końca, temu polecam wyjazd na Półwysep Chalcydycki, a dokładniej na jeden z jego trzech palców: Athos. Wyruszyłem na tę wycieczkę, tak jak każdą wcześniejszą, z biurem podróży Triada i naprawdę polecam!
    • fr000nc Re: Na szybko - wolne 20.07.09, 11:37
      Ja w ramach tak zwanego urlopu kończyłem odłożoną na dwa lata magisterkę - następny za rok (chyba, że wygram 5-ke w totka, to sobie zrobie bezpłatnytongue_out)
    • slawomir.serafin Re: Na szybko - wolne 20.07.09, 11:40
      Jak byłem społecznym pasożytem to sie nudziłem i juz nie chciałem nim byc... teraz chce znów sad

-----

tak to niestety bywa sad człowiek nie docenia swojego pasożytniczego statusu i narzeka, a dopiero później się okazuje, jak miał dobrze smile
    • Gość: szyderca Re: Na szybko - wolne IP: *.sileman.net.pl 20.07.09, 12:18
      Chorwacja, konkretnie Duće (miasteczko 20km od Splitu)
      pogoda, woda 25 stopni, przezroczysta, lekki wiaterek od morza, piwo w podobnej cenie jak u nas (tansze niz u nas nad morzem). polecam szczegolnie pola namiotowe, gdyz granicza z plaza smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka