Gość: morfidon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 09:52 lol! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzierzba-pustynna Na szybko - Achievement Whore 21.07.09, 09:55 Również próbuje ale tylko wtedy kiedy jest to dla mnie osiągalne. Jeśli nie jest, to choć próbuje w takiej grze zdobyć pucharki na moje siły. Ale tak, łapie się na tym, że dla nich potrafię przejść jeszcze raz grę, czy pozaliczać jakieś poboczne bzdurki. W Uncharted miałbym już platynę. Niestety zacząłem zdobywać trofea zanim podłączyłem konsole do netu. I mój wysiłek okazał się nadaremny, nic mi nie zaliczyło. Ale będę próbował jeszcze raz, bo to naprawdę dobra gra. Odpowiedz Link Zgłoś
deamon-pl Re: Na szybko - Achievement Whore 21.07.09, 10:03 Ja tam nie lubię nabijać dziecinny + bezwartościowych Achievement. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polarny Re: Na szybko - Achievement Whore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 10:13 Dla mnie niektore achievy sa punktem honoru jak mile high club w cod4 albo na powaznie 2.0 w girsach XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orwell Re: Na szybko - Achievement Whore IP: *.12.rev.vline.pl 21.07.09, 10:19 Once a whore, always a whore... Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Re: Na szybko - Achievement Whore 21.07.09, 10:54 @Pawel, mógłbyś pogadać o tym z moją dziewczyną. Wczoraj ze stoperem w ręku walczyła o odblokowanie jednego sekretu w TR:Anniversary. Nie wiem czy jej się to udało ( trzeba odblokować go w 1:30 ), ale wiem, że mimo niepowodzeń nie poddawała się - wszystko dla achievementa na końcu za wszystkie sekrety Niektórzy tak po prostu mają i jest to swego rodzaju wyzwanie zrobić coś w 100%. Mnie to nie pociąga, ale może dlatego, że ja nie mam tyle czasu i wole po prostu pograć . Spróbuj zdobyć 100% w "Wipeout HD" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefir Re: Na szybko - Achievement Whore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 11:23 buehehehehe, zajebisty filmik Odpowiedz Link Zgłoś
the_emjoot Re: Na szybko - Achievement Whore 21.07.09, 12:39 niektorzy potrzebuja powiekszac swojego ePenisa Odpowiedz Link Zgłoś
noone.x360 Re: Na szybko - Achievement Whore 21.07.09, 12:45 @Polarny, już odblokowałeś "na poważnie 2.0"? Szacun Ja jestem aktualnie gdzieś około 62-63K, aczkolwiek ostatnie zmiany w rozgrywce lekko mnie odpychają od dalszego grania... Z osiągnięciami to w ogóle jest ciekawie. Nie mówię o robieniu ich na siłę, ale jeśli np.: w grze jest do zebrania 100 monet, do przejścia gry jest wymagane 50, a do osiągnięcia 60, to człowiek poszuka tych brakujących 10 właśnie dla osiągnięcia. A także dlatego, że nie jest to w sumie już duży wysiłek. Czasem gdy w grze uda mi się zrobić jakąś scenkę/sekwencję/level/kombos (itd.) na 100% i nie wyskakuje achievement (bo twórcy nie przewidzieli) to jestem odrobinę zawiedziony Popatrzcie też jak system osiągnięć wzbogaca grę. W Dead Space jest osiągnięcie za przejście całej gry tylko z piłą jako broń. I wiele osób to robi, właśnie dla osiągnięcia. A przecież są jeszcze osiągnięcia za zabijanie innymi broniami, no to przechodzi się kolejny raz... Przykłady można mnożyć. Czasem po prostu w grze robisz coś właśnie dlatego, że jest za to osiągnięcie, inaczej byś się za to nie zabrał. Ale jak już to robisz to się nagle okazuje, że jest to fajne A filmik stary ale jary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polarny Re: Na szybko - Achievement Whore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 13:00 @none.x360 niee no az tak szybki nie jestem ale pracuje nad tym ciezko do czego bardzo dobrze przyczynia sie brumak swoja droga to co piszesz o dead space jest dobrym przykladem na zdrowe podejscie ja teraz robie mirrors edge bez robienia komukolwiek krzywdy a przeciez mozna by bylo jak taran ale tak jest smaczek Odpowiedz Link Zgłoś
the_emjoot Re: Na szybko - Achievement Whore 21.07.09, 13:06 Np. w RE5 masz osiagniecia za przechodzenie gry na roznych poziomach trudnosci. Za upgrade i znalezienie wszystkich broni. Za znalezienie wszystkich typow klejnotow. Za headshota w locie. Itp. To sprawia wiele funu (i frustracji czasem), ale jak sie uda, to jest radocha. I punkciki. Odpowiedz Link Zgłoś
wypisany Re: Na szybko - Achievement Whore 21.07.09, 13:09 @Polarny A to jest achievement za przejście całej gry bez używania broni? Wydaje mi się, że wystarczy jeden rozdział tak przejść i dostajesz achieve "Pacifist" Odpowiedz Link Zgłoś
hidden_pl Re: Na szybko - Achievement Whore 21.07.09, 13:12 Właśnie robię achievmentsy w PESie 2009.Nikomu nie życzę tej mordęgi.Jak na razie 620/1000. PS.Napiszcie coś o trzecim "Map Pack'u" do Call of Duty World at War.Został oficjalnie zapowiedziany.Odcinanie kuponów trwa Odpowiedz Link Zgłoś
j_uk_dev Re: Na szybko - Achievement Whore 21.07.09, 13:45 @wypisany, jest taki achievement, ale różni się on w wersji X360 i PS3. Na PS3 nie możesz nikogo postrzelić, na X360 nie możesz wystrzelić żadnej kuli z tego co się orientuję ( choć może to zmienili ). Achievement/trofeum nazywa się "Test of Faith". Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Na szybko - Achievement Whore 21.07.09, 13:56 j_uk_dev -> Wipeout HD nie mam nawet zakupione, ale chyba czas to zrobić. BTW. Możemy kiedyś pograć w BF1943 . Nick na PS3 mam taki sam jak tutaj (D_Pawel) noone.x360 -> Ja właśnie będę starał się Uncharted zrobić na 100%, przechodząc na wszystkich poziomach itp. czego nigdy dotąd nie robiłem. No ale może się uda i zdobędę platynę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polarny Re: Na szybko - Achievement Whore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 14:05 @_uk_dev dokladnie nie mozna wystrzelic zadnej kuli przynajmniej tak ostatnio widzialem po przejsciu pierwszego rozdzialu bez zadnego starcia dostajesz pacyfista Odpowiedz Link Zgłoś
kamil.bogusiewicz Re: Na szybko - Achievement Whore 21.07.09, 14:26 @Polarny, wypisany - Pacifist jest za przejście rozdziału bez użycia broni, a bodajże "Test of Faith" otrzymuje się za ukończenie gry bez korzystania z giwer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polarny Re: Na szybko - Achievement Whore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 14:43 @kamil.bogusiewicz myslalem ze tu jest zasada nieodpisywania niezalogowanym Tym bardziej milo mi ze potwierdzasz moje slowa pacyfista dostalem a teraz w imie achievmenta unikam zamieszek z bronia w reku Czasem cos przeocze ale widze ze dobrze pamietalem Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Na szybko - Achievement Whore 21.07.09, 15:29 "myslalem ze tu jest zasada nieodpisywania niezalogowanym " Eee, a skąd takie wnioski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądrala Re: Na szybko - Achievement Whore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 18:43 "noone.x360" Popatrzcie też jak system osiągnięć wzbogaca grę. W Dead Space jest osiągnięcie za przejście całej gry tylko z piłą jako broń. I wiele osób to robi, właśnie dla osiągnięcia. A przecież są jeszcze osiągnięcia za zabijanie innymi broniami, no to przechodzi się kolejny raz... Przykłady można mnożyć. Czasem po prostu w grze robisz coś właśnie dlatego, że jest za to osiągnięcie, inaczej byś się za to nie zabrał. Ale jak już to robisz to się nagle okazuje, że jest to fajne a teraz moje zdanie " i właśnie to jest żałosne przechodzić nudną grę 5 razy dla cyferek w gamescorze i co taki debil jeden z drugim myśli że jak zdobędzie achiewementa to jest lepszym człowiekiem zę coś osiągnał ? hahahaha jeśli chcecie sie podbudować to zróbcie coś naprawdę pożądnego nauczcie się programować malować rysować ćwiczyć gimnastykę komponować to są prawdziwe achiewementy a nie jakieś gó... w gierce które potrafią zdobyć jakieś lamery i drechy i wmawiają sobie żałosne istoty że są wspaniali tyle ode mnie wiem ze mam racje nie próbujcie spekulować Odpowiedz Link Zgłoś
aima_m Re: Na szybko - Achievement Whore 22.07.09, 17:07 @d_pawel powodzenia z tym przechodzeniem Uncharted na 100% . Tam wszystko jest cacy proste poza ostatnim - przejście gry na poziomie crushing... można wyjść z siebie czasami . Odpowiedz Link Zgłoś