Dodaj do ulubionych

Carmack woli Blu-Raya

• marcin-ka Re: Carmack woli Blu-Raya 23.07.09, 23:41
      "No jaki problem, jesli dobrze pamietam to ty wychwalales Killzone 2 pod niebiosa miesiac przed premiera, przeciez to wtedy sie "poznalismy" nie? smile"

Wiesz, aż mi się zachciało stracić trochę czasu i poszukać tego, do czego pijesz. Otóż nasza wymiana zdań miała miejsce *po* premierze KZ2 i *po* tym, jak udostępniono jej demo, w które *najpierw* zagrałem, a dopiero *potem* zacząłem wypowiadać się o grze, i wcale nie tak, jak to sugerujesz, czyli "wychwalając pod niebiosa".

polygamia.pl/Polygamia/1,95334,6243941,Recenzja__Killzone_2.html

Teraz zresztą widzę, przegladając jeszcze raz tamten wątek, dlaczego mnie tak z don_wroc_love "kochacie" - głupio jest się publicznie obnosić ze swoją niewiedzą w temacie, na który próbuje się dyskutować, a jeszcze głupiej się robi, gdy ktoś zwróci na to uwagę...
    • panzgryzliwy Re: Carmack woli Blu-Raya 24.07.09, 08:14
      panowie - spokojnie na to popatrzmy - BD jest większy i tego nie da się ukryć. Carmack mówi o jakiejś super kompresji - zobaczymy jak mu wyjdzie - ja podejrzewam że na iksie może być faktycznie troszeczkę gorsza rozdziałka tekstur i tyle - trudno - odbijemy sobie jak zwykle w większości tytułów multiplatformowych i zapewne w doomie 4 smile

aha marcin-ku spojrzyj prawdzie w oczy - tutaj generalnie mało kto Cie kocha - raczej wszyscy mają cie dość za to ciągłe, notoryczne i upierdliwe czepianie się, marudzenie, zrządzenie i wymądrzanie się na podstawie danych z wyszukiwarki google
    • panzgryzliwy Re: Carmack woli Blu-Raya 24.07.09, 08:25
      o przepraszam - złego słowa użyłem - wszyscy poza ultrasami ps3
    • marcin-ka Re: Carmack woli Blu-Raya 24.07.09, 08:59
      panzgryzliwy: syndrom "królestwo to ja"? Smutne. I w końcu zdecyduj się, czy wsiadłeś na mnie z powodu mojego stylu dyskutowania w ogóle, czy może jednak dlatego, że śmiem krytykować niektóre rzeczy związane z konsolą, na którą wydałeś swoje pieniądze? To ostatnie wylazło z Ciebie bardzo dobitnie podczas ostatniego obszczekiwania mojej nogawki.

Jeszcze jedno: mam taką prywatną teorię, która mówi że ten, kto nadużywa w stosunku do innych takich określeń jak "ultras" czy "fanboj", sam się w nie idealnie wpisuje...
    • panzgryzliwy Re: Carmack woli Blu-Raya 24.07.09, 09:05
      nie toleruję po prostu bezczelności

aha - zapomniałeś nazwać mnie nędzną kreaturą jak to masz w zwyczaju
    • marcin-ka Re: Carmack woli Blu-Raya 24.07.09, 09:11
      Nie, koleżko, nie mam w zwyczaju, ale cierpliwość każdego człowieka ma swoje granice. Skoro wymyślasz na mój temat kłamstwa i za wszelką cenę próbujesz mnie dyskredytować, to powinieneś się liczyć z odpowiednią reakcją.
    • panzgryzliwy Re: Carmack woli Blu-Raya 24.07.09, 09:42
      kłamstwa? nie nazwałeś mnie kreaturą?
    • panzgryzliwy Re: Carmack woli Blu-Raya 24.07.09, 09:44
      zacytuję Cię jeszcze raz:
      oto co napisałeś w tym wątku:
      forum.gazeta.pl/forum/w,1058,98107608,,Rozdzki_Sony_najdokladniejsze_ze_wszystkich_kon_.html?v=2

"
      Pokaż jeszcze język i nasikaj mi na buty, bo chyba dopiero wtedy poczujesz się naprawdę dobrze. I ty śmiesz coś pisać o czepianiu się i kompleksach...

Tak, twoje na wierzchu - nie wytrzymałem i odpisałem ci, żałosna kreaturo..."

i To jest wypowiedź człowieka na poziomie?
    • marcin-ka Re: Carmack woli Blu-Raya 24.07.09, 10:03
      panzgryzliwy: a dlaczego nie zacytowałeś swoich żałosnych zaczepek pod moim adresem? Przez paluszki nie przeszły? Bo dopiero *po nich* dostałeś to, na co sobie zasłużyłeś. A wystarczającym przykładem kłamstwa i złej woli z twojej strony jest to, co piszesz w tym wątku: że rzekomo "mam w zwyczaju" nazywanie ludzi kreaturami. Użyłem tak mocnego epitetu *raz*. W stosunku do *Ciebie*. I doskonale zdajesz sobie sprawę z tego, *za co*. Szczeniackiego "wymądrzania się na podstawie danych z wyszukiwarki google" nawet nie chce mi się komentować: guzik wiesz o tym, czym się zawodowo zajmuję, co wiem, a czego nie, panie wrogu bezczelności... Z mojej strony eot.
    • panzgryzliwy Re: Carmack woli Blu-Raya 24.07.09, 10:16
      o nie
      napisałem :

"zapomniałeś nazwać mnie nędzną kreaturą jak to masz w zwyczaju" -

wynikło to z tego że NAZWAŁEŚ mnie kreaturą co JEST PONIŻEJ KRYTYKI

i NIE JEST TO KŁAMSTWEM bo takiego EPITETU UŻYŁEŚ w moim kierunku PUBLICZNIE MNIE OBRAŻAJĄC co jest WYSTARCZAJĄCYM DOWODEM ZŁEJ WOLI -

czy JA nazwałem CIEBIE gdzieś PUBLICZNIE KREATURĄ?

nie

i będę się Ciebie czepiał do momentu w którym również PUBLICZNIE mnie PRZEPROSISZ
    • panzgryzliwy Re: Carmack woli Blu-Raya 24.07.09, 10:21
      a żeby pokazać dobrą wolę -
      z mojej strony masz przeprosiny za zwrot "jak to masz w zwyczaju" - użyty niepotrzebnie i niezgodny z prawdą
      przepraszam

i oczekuję przeprosin za obrażenie mnie zwrotem "żałosna kreaturo" którego użyłeś w stosunku do mojej osoby
    • marcin-ka Re: Carmack woli Blu-Raya 24.07.09, 10:28
      Za kreaturę oczywiście mogę przeprosić, bo z pewnością nią nie jesteś. Co do reszty, to czas pokaże. Pozdrawiam.
    • panzgryzliwy Re: Carmack woli Blu-Raya 24.07.09, 10:57
      dobrze.
      czekam więc na obiecane przeprosiny
    • marcin-ka Re: Carmack woli Blu-Raya 24.07.09, 11:17
      Przepraszam za nazwanie Cię "żałosną kreaturą", niepotrzebnie dałem się ponieść emocjom.
    • pablohp Re: Carmack woli Blu-Raya 24.07.09, 13:20
      oł-maj-got
      A nie lepiej se dać po liściu? hehe
    • martin1841 Re: Carmack woli Blu-Raya 24.07.09, 17:18
      @marcin-ka
      Co do cod4 to nie wypowiadam sie na jego temat w gre nigdy nie grałem. Co do kolegi to jest to prawda skończył kz2 w weekend.
      Co do alan wake i forzy 3 to nie pytałem sie czy grałeś i czy przeszłeś ale czy widziałeś, na filmach, relacjach z E3.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka