walterwalter 30.04.19, 08:37 Hej Czy zdarza wam się wracać do starych produkcji? Chodzi mi o takie wydane na Atari czy Amigę Ja od jakiegoś czasu wracam do gier typu Cannon Fodder czy starzy Settlersi. Bardzo fajna zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bimota Re: Stare gry 17.12.20, 19:07 To ja zapraszam na moj kanal www.youtube.com/channel/UCzeZJo4T0xfCFBKfu3JDwpw?view_as=subscriber Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejrazdwatrzy123 Re: Stare gry 24.02.23, 09:06 Ja polecam straszą już serię Syberia (pierwsze 2 części) na PC Odpowiedz Link Zgłoś
perl.kaili Re: Stare gry 08.04.23, 22:43 Cały czas obstawiam na tej samej stronie - league of legends obstawianie. Wiele razy próbowałem obstawiać na innych, ale ciągle wracam do tej, bo jest najbardziej wiarygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
hellosalihu Re: Stare gry 14.09.23, 22:21 Czy zdarza wam się wracać do starych produkcji? Chodzi mi o takie wydane na Atari czy Amigę 😊 Od jakiegoś czasu powróciłem do gier typu Cannon Fodder czy starzy Settlersi. Odpowiedz Link Zgłoś
hellosalihu Re: Stare gry 17.09.23, 21:28 hellosalihu napisał: Czy zdarza wam się wracać do starych produkcji? Chodzi mi o takie wydane na Ata ri czy Amigę 😊 Od jakiegoś czasu powróciłem do gier typu Cannon Fodder czy sta rzy Settlersi. Bardzo fajna zabawa. Jeśli macie ochotę na wspólne wspomnienia z tamtych czasów, to warto spróbować. A propos, jeśli szukacie miejsca, gdzie można znaleźć ciekawe starocie do grania, to polecam odwiedzić ggbets-pl.com/ - może znajdziecie tam coś interesującego. Świat gier ma wiele do zaoferowania, zarówno nowości, jak i te starsze klasyki. Dlatego warto czasem odwiedzić te stare, znane produkcje, by docenić, jak wiele ewoluowała branża gier komputerowych przez lata Odpowiedz Link Zgłoś