30.04.19, 08:37

Hej
Czy zdarza wam się wracać do starych produkcji? Chodzi mi o takie wydane na Atari czy Amigę smile Ja od jakiegoś czasu wracam do gier typu Cannon Fodder czy starzy Settlersi. Bardzo fajna zabawa.
Obserwuj wątek
    • koorlror Re: Stare gry 28.03.20, 10:52
      Oj zdarzyło smile
    • bimota Re: Stare gry 17.12.20, 19:07
      To ja zapraszam na moj kanalsmile

www.youtube.com/channel/UCzeZJo4T0xfCFBKfu3JDwpw?view_as=subscriber
    • toleracner Re: Stare gry 25.12.20, 15:35
      swietna sprawa
    • andrzejrazdwatrzy123 Re: Stare gry 24.02.23, 09:06
      Ja polecam straszą już serię Syberia (pierwsze 2 części) na PC smile
    • perl.kaili Re: Stare gry 08.04.23, 22:43
      Cały czas obstawiam na tej samej stronie - league of legends obstawianie. Wiele razy próbowałem obstawiać na innych, ale ciągle wracam do tej, bo jest najbardziej wiarygodna.
    • banoxif901 Re: Stare gry 10.04.23, 15:42
      o matko jak ja to lubie
    • hellosalihu Re: Stare gry 14.09.23, 22:21
      Czy zdarza wam się wracać do starych produkcji? Chodzi mi o takie wydane na Atari czy Amigę 😊 Od jakiegoś czasu powróciłem do gier typu Cannon Fodder czy starzy Settlersi.
      • hellosalihu Re: Stare gry 17.09.23, 21:28
        hellosalihu napisał:

Czy zdarza wam się wracać do starych produkcji? Chodzi mi o takie wydane na Ata ri czy Amigę 😊 Od jakiegoś czasu powróciłem do gier typu Cannon Fodder czy sta rzy Settlersi.
        Bardzo fajna zabawa. Jeśli macie ochotę na wspólne wspomnienia z tamtych czasów, to warto spróbować. A propos, jeśli szukacie miejsca, gdzie można znaleźć ciekawe starocie do grania, to polecam odwiedzić ggbets-pl.com/ - może znajdziecie tam coś interesującego. Świat gier ma wiele do zaoferowania, zarówno nowości, jak i te starsze klasyki. Dlatego warto czasem odwiedzić te stare, znane produkcje, by docenić, jak wiele ewoluowała branża gier komputerowych przez lata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka