samikazu 27.11.08, 19:02 wyślij na mój e-mail login hasło i serwer na następny dzień będziesz miał 50 lvl ,jedyny wielki minus to to że wymagany jest 29 lvl,Sam zrobiłem to na swoim koncie i działa mój e-mail misiek189@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Samikazu Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 12:40 Dodaje ze wszelkie problemy z kontem nie wyszły prze zemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EXP HACK Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 19:36 Oto EXP HACK rapidshare.com/files/198342219/Multihack.exe.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metiniak Re: Metin 2 - exp hack IP: *.chello.pl 03.05.09, 21:57 Jeśli chcecie hacki do Metina2 wystarczy wysłać SMS o treści "game ta2dcx" na numer 79979, a otrzymacie w SMS'ie zwrotnym link ze stroną z hackami. Koszt SMS'a to tylko 1,22zł z Vat* W paczce znajduje sie: -MultiHack(działa na wszyskich serwerach np. Fenix...), -SpeedHack, -MonkeyBot(pokazuje z której małpy wypadnie medal), -RadarHack(pokazuje na mapie metiny, bosy itp.), -FishBot(bot który łowi ryby), Jeśli chcecie YangHacka i ExpHacka to wyślijcie SMS o treści "game m4fk5e" na numer 79979 albo "game xurffd" na numer 79979. Koszt Sms'a to 2.44zł z Vat* (większe kożyści). Cieszcie się grą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Metin 2 - exp hack IP: 89.72.14.* 10.11.09, 14:48 nie mam haka prosze mi dac bardzo prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez autora Re: Metin 2 - exp hack IP: *.adsl.inetia.pl 02.02.10, 20:14 a ty vto tych kot nie zabierasz alkbo dzbanujesz????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojastara Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 20:59 a jakto nie prawda wy pisaliscie bo ja wyslalem i nie pszyslo albo bana mi falneli Odpowiedz Link Zgłoś
tomoo081 Re: Metin 2 - exp hack 29.05.09, 17:21 Bot do Lowienia rapidshare.com/files/238556757/Install.exe.html?killcode=10741027612896145876 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Fijał Re: Metin 2 - exp hack IP: *.chello.pl 31.05.09, 19:56 dasz mi tom postac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgd Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 10:19 WItam mam dla was działającego hacka który robi prawie wszystko (najlepsze jego opcje to: exp hack , yangdrop , speed hack, fishbot, auto drop, zbieracz itemów , ku hack, kd +4 hack i kowal 100% hack)! 1.Pobieramy plik z www.przeklej.pl/plik/metin2yanghackers-rar-rar-000ad48tb96f2j6 2.Wypakowywujemy plik na pulpit. 3.Otwieramy plik Chester. 4.Włączamy metina, logujemy się i wybieramy postać. 5.Po chwili powinno się pokazać okienko (menu). 6.Wybieramy opcje hacka i wciskamy start! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elok Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 18:25 Nie musicie wysyłać hasła na żaden email!! www.speedyshare.com/449390886.html Jedyny działający na 100% yang/exp hack!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 16:12 ale jak juz wezme po tym wszystkim (log i haslo) to poczekam i nagle pisze wystompil blond czemu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyy yang hack IP: 213.25.4.* 03.01.10, 21:17 UWAGA!!! Oto nowy działający w 100% YANG Hack i Exe Hack Żeby mieć te super hacki wystarczy wysłać SMS Yang Hack o treści game 8fdk3c pod nr 91977 (1.22) Exe Hack o treści game x2fbr4 pod nr 91977 (1.22) W odpowiedzi dostaniesz SMS zwrotnego z linkiem do hacka Życzę dużo Yang i wysokich LVL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyy Re: Metin 2 - exp hack IP: 213.25.4.* 03.01.10, 21:18 UWAGA!!! Oto nowy działający w 100% YANG Hack i Exe Hack Żeby mieć te super hacki wystarczy wysłać SMS Yang Hack o treści game 8fdk3c pod nr 91977 (1.22) Exe Hack o treści game x2fbr4 pod nr 91977 (1.22) W odpowiedzi dostaniesz SMS zwrotnego z linkiem do hacka Życzę dużo Yang i wysokich LVL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek1410 Re: Metin 2 - exp hack IP: *.xdsl.centertel.pl 09.12.08, 13:34 jak to pobrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciechan Re: Metin 2 - exp hack IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 21:57 ludzie nie pobierajcie naszczescie mam anty wirua te programy są całe zawirusowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Li Roy Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.09, 05:19 U mnie wyskakuje trojan za trojanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metin2 Re: Metin 2 - exp hack IP: *.sta.asta-net.com.pl 21.01.10, 17:08 Wiślij chacki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik3234 Re: Metin 2 - exp hack IP: 80.50.63.* 10.12.08, 01:57 Ja znalazłem roche tansze hacki za jedyne 0.69 zł+vat zasada ta sama wyslij smsa o tresci np: game wum8az na numer 7959 a otrzymasz zwrotny z listą stron internetowych z hakami i kodami aktywacyjnymi do nich! Koszt: 0.69zł+vat Najpierw sie bałem że strace konto ale tu nie podaje danych swego konta tylko kod wienc nie ma się czego bac. w skład pakietu wchodzą: speedhack multihack SUPER yang hack (długo niedziałał ale juz jest w pełni sprawny) NOWOŚĆ exp hack od razu zrobilem sobie lvl z 22 na 42, nie chcialem przesadzc na początku fishbot - sam łowi ryby, najnowsza wersja duble item - bug na klonowanie iteemow bug na podnoszenie lvl-u iteemu o 3!!!!! Podaje kody na Vistee: game 23dz8k na numer 7959 lub game hnz3zt na numer 7959 kody na XP: GAME 2d84sa na numer 7660 lub GAME 4kxus2 na numer 7660 Wydasz bardzo mało a radoch bendzie duża. Mam nadzieje że pomoglem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: killer Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.09, 08:12 jestescw...em smieciu wal sie na ryj i masz szczescie ze cie nie znam zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: armergon> Re: Metin 2 - exp hack IP: *.xdsl.centertel.pl 10.12.08, 20:19 jeśli nie chcecie stracić konta i gracie na serwerze trzecim Obsydian wejdźcie koniecznie na stronkę www.obsydianx.blog.onet.pl warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweq Re: Metin 2 - exp hack IP: 80.50.63.* 13.12.08, 16:20 wyslij sems o tresci " game bfbun8 " na numer 91999 i chwile poczekaj na adres stronki z pakietem najnowszych hacków!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere g...wno Re: Metin 2 - exp hack IP: 62.148.92.* 04.01.09, 16:50 wy jestescie pie...ne pedaly, wylapac was tylko i napie...c ile tylko dusza zapragnie oszusci jebani tacy jak ty powinni byc ru...i w dupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metin2master Re: Metin 2 - exp hack IP: *.subscribers.sferia.net 15.12.08, 21:47 Ja już się bawiłem w coś takiego... to zwykłe oszustwo, nikt nie daje hacków za free, chyba że chce się włamać na czyjeś konto... ja to wiem tylko że można coś takiego kupić, to jest metoda prosto z Niemiec, tylko że kosztuje to 2, 44... fakt tanie nie jest ale przynajmniej działa w przeciwieństwie do innych hacków za free;/;/ wystarczy wysłać 2 smsy.. pierwszy o treści: game t3uusk <za cene operatora> a drugi z potwierdzeniem o treści: tak- cena 2,44... spradźcie jeśli chcecie..zawsze możecie zrezygnować jak się nie uda.. To nabija w zaleznosci od lvlu od 8-15 lvli dziennie... oczywiscie najpierw trzeba się zalogować. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal.pl Re: Metin 2 - exp hack IP: *.adsl.inetia.pl 17.02.09, 21:49 ten gosciu co pisze "wyślij sms o treści game..... itd. to oszustwo bo jemu doładuje smocze monety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel96 Re: Metin 2 - exp hack IP: *.chello.pl 16.03.09, 16:13 Siema JAk Chesz Naprawde Jakies 5kk albo wiecej no to dobrze wtrafiles. Ja Akurat weszłem w członkowstwo Administratorów i mogę dodawac 5kk albo więcej.Ale musicie PodaĆ mi nick Hasło Email Nazwę swojej Postaci. Wyślijcie te dane na gg lub Emaila.Gg to - 619376.A Email to PawelloWislats@interia.pl w treści wpiszcie Nick na Konto Hasło Na Konto Email Na Konto i Nazwę Postaci na którą Chcecie by wysłane były pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: propgramista Re: Metin 2 - exp hack smocze monety :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.08, 18:15 Witam zapalonych graczy i uzytkownikow Metina 2 . Nie mam zamiaru wam tu truć o jakis exp i yang hackach bo takowe nieistnieja sa strony na ktorych mozna doladaowac jakze wazne yangi.... ale osobiscie nie polecam tego gdyz zazwyczaj strony takie wymagaja podania ID i Hasla , wiadomo z czym sie to wiaze yang hackow niema exp hackow tez nie ?! szko.... wiem otym bo bylem ladne ppare miesiecy temu GM na jednym z serwerow ok koniec tej gupiej gadki xD do zeczy yang hack nie istenije exp tez nie ale....... jest mozliwos doladowania konta smoczymi monetami bez umiaru ^^ wierzcie lub nie :] specialnie z ekipa podczas urlopu zkombinowalismy jak takowe cos zrobic a mianowicie gdy zazwyczaj chcemy doladowac konto to mamy przydzielony swoj nr a co dobre serwer strony tez ma ?! szok... tak tez gdy wysylamy sms o tresci game c8t2de pod nr serw. 7959 wtedy serwer mozna powiedziec "wariuje" i dostajemy maks doladowanie smoczych monet monetki leca od momentu wejscia na konto Ja z tego osobiscie korzystam tylko w celu sprawdzenia wad serwera itp dosc sie nagralem jako GM :p oto screen na potwierdzenie (jesli potrafivie liczyc to wiecie ile musialbym udac kasy na SM ) img379.imageshack.us/my.php?image=psikusdlastarychwspolpryf4.jpg pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal Re: Metin 2 - exp hack smocze monety :) IP: *.tktelekom.pl 25.04.09, 20:17 kolejny spamer i dziecko neo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hackereq Yangi klonowanie itemków tylko na Obsydianie!! IP: *.xdsl.centertel.pl 23.10.09, 21:33 Witam wszystkich z s.3 czy macie dość gry, w której ciągle przegrywasz pvp i dedasz expiąc? Mam to rozwiązanie na wasze problemy oto połączenie dawnych Yang i Clone hacków, które pozwalają sklonować itemsy w dowolnej ilości i doładować ogromną ilość Yang za jednym razem! Zainteresowanych zapraszam na: obsydyang.blog.onet.pl/ obsydyang.blog.onet.pl/ obsydyang.blog.onet.pl/ obsydyang.blog.onet.pl/ naprawde warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wierzecie mu!! Re: Metin 2 - exp hack IP: *.subscribers.sferia.net 23.12.08, 20:49 ja powiem szybko i na temat: wyślij game s843zw na numer 91999 a dostaniesz sms z lista stron internetowych z hakami i kodami aktywacyjnymi do nich! Koszt: 1,22zl! Ja juz z tych hakow korzystam i wspaniale sie sprawuja polecam!(nie boj sie ze sytracisz konto bo nie wysylasz w smsie tylko ten kod a nie id i haslo wiec nie mozna cie okrasc! wsklad hacka wchodza: speedhack multihack fishbot bug na klonowanie iteemow(wielki powrot po miesiacu zablokowania go) bug na podnoszenie lvl-u iteemu o 2!!!!!!!!!!! A to dla niewiezacych(screen yanghacka): fotoo.pl/hosting-zdjec/links/yang-hacker Warto?Jasne ze tak bo sms kosztuje tylko 1.22zl wyślij game s843zw na numer 91999 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 11 Re: Metin 2 - exp hack IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.08, 19:00 Jak chcecie stracić konto to wierzcie im nie ma YANG HAKÓW EXP HAKÓW......... Ja mam lepszy sposób na expienie itp. Stronka z multihakiem skanowałem tego haka av i nic nie wykrywa więc ok wszystko. metin.jatsu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KCZOR Re: Metin 2 - exp hack IP: 213.199.197.* 29.01.09, 18:25 niemoge wyslac esa czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aż głowa boli Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 17:19 pisze aby nie wierzyć innym dzieci wy macie mózgi wejdzcie na strone metina i doladujcie smocze monety jaki sms trzeba wyslac game ... pod nr 91977 to na smocze monety dzieci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ursus0700 Re: Metin 2 - exp hack IP: *.tktelekom.pl 18.09.09, 19:44 jasne ja wysle sms za 1,22 a z telefonu znika 10,98 co to znaczy to znaczy że zostałeś wyru...y,hacków niema a koles ma 25 smoczych monet znam te bajery ludzie niedajcie sie robic w bambuko numery zaczynajace sie na 91,itp to na smocze monety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miły Programista Re: Metin 2 - exp hack IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.08, 20:23 Haha, Uśmiałem się widząc ten post. Nigdy nie wysyłajcie na cudzy e-mail swoich danych to zwykły złodziej. Śmieszy mnie oglądanie tych pseudo hackow do gry stworzonych przez amatorów który myślą ze ktoś da się wciągnąć na keyloggera, mam dla was w 100% czysty od wszelakiego shitu, napisane prze zemnie program fałszujący skrypty wysyłane na serwer gry który oszukuje system i zmienia wybrane parametry na własne, wpisane przez nas. Mój Program co prawda został przetestowany na serwerze MONASTYR ale prawdopodobnie na młodszych serwerach też działa. Ostrzegam że używasz programu na własną odpowiedzialność za używanie cheatów grozi ban. boxstr.com/files/4468217_yrmhm/Ying_Yang1.1.zip Działaj tak jak napisane jest w README a na pewno nie pożałujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lool Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 20:22 buhahaha kolejny kolo który chce dac bana ciekawskim xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Metin 2 - exp hack IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.09, 15:10 ale powiedz jak go użyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alan Re: Metin 2 - exp hack IP: 78.8.221.* 12.05.09, 04:12 Witam! Chcialem Wam polecic bardzo prosty w uzyciu i dzialajacy w 100% hack. (nawet na najnowszym patchu) Sprawa jest prosta, wysylacie sms na nr. 91977 o trsci "game nh44ue". Koszt smsa wynosi jedyne 20 gr. Dostajecie sms zwrotny i adres stronki gdzie wybieracie pobierz plik "metin2_hack.exe" wrzucacie go do folderu z gra i wlaczacie. Po uruchomieniu gry sa dodatkowe opcje, takie jak tankowanie expa, fishbot, speed hack, trade hack (oszukiwanie w handlu). Mozna takze przed czytaniem ksiązki wlaczyc opcję "100% books reading" i kazda ksiazka wtedy wchodzi. (opcje mozna wykozystac tylko raz dziennie na 1 ksiazke). Na stronie jest instrukcja dokładna jeżeli ktoś będzie miał wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reboookoo Re: Metin 2 - exp hack IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.09, 13:57 Witam! Chcialem Wam polecic bardzo prosty w uzyciu i dzialajacy w 100% hack. (nawet na najnowszym patchu) Sprawa jest prosta, wysylacie sms na nr. 91977 o tresci "game uhr8hs". Koszt smsa wynosi jedyne 20 gr. Dostajecie sms zwrotny i adres stronki gdzie wybieracie pobierz plik "metin2_hack.exe" wrzucacie go do folderu z gra i wlaczacie normalnie gre. Po włączeniu pojawiają się opcje: -speed hack, -yang hack, -exp hack (expisz 5 razy szybciej niż normalnie) -god mode -trade hack (oszukiwanie na handlu) -fish bot HACK NAPRAWDE DZIAŁA!!! Ten hack stworzony został przez chińczyków i jest naprawde warty tych 20 gr. Na stronie jest instrukcja dokładna jeżeli ktoś będzie miał wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Metin 2 - exp hack IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.07.09, 17:19 debilu jak ty mozesz wysylac smocze monety i haki do nas jak nawet hasla nieznasz i tego innego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lakanton Re: Metin 2 - exp hack IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.09, 14:01 Witam! Chcialem Wam polecic bardzo prosty w uzyciu i dzialajacy w 100% hack. (nawet na najnowszym patchu) Sprawa jest prosta, wysylacie sms na nr. 91977 o tresci " game z4cc44". Koszt smsa wynosi jedyne 20 gr. Dostajecie sms zwrotny i adres stronki gdzie wybieracie pobierz plik "metin2_hack.exe" wrzucacie go do folderu z gra i wlaczacie normalnie gre. Po włączeniu pojawiają się opcje: -speed hack, -yang hack, -exp hack (expisz 5 razy szybciej niż normalnie) -god mode -trade hack (oszukiwanie na handlu) -fish bot HACK NAPRAWDE DZIAŁA!!! Ten hack stworzony został przez chińczyków i jest naprawde warty tych 20 gr. Na stronie jest instrukcja dokładna jeżeli ktoś będzie miał wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metin2 Hack Yang Hack, Exp Hack oraz inne super hacki do Metin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 07:33 Cześć Rozdaje hacki do metina2 nie wykrywalne dla GMa wejdź na stronke http://metin2hack.neth.pl/ i wszystko tam piszę Nie zwlekaj jest to niesamowita promocja nie wykrywalne dla GMa! Każdy Hack działa w 100% :!: :!: :!: Nie wzlekaj wejdz i ściągnij hacki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gieeeem Re: Yang Hack, Exp Hack oraz inne super hacki do IP: *.xdsl.centertel.pl 13.10.09, 18:31 Jeśli myślicie, że GM nie może dawać graczom itemów to się mylicie. Jesli gracie na Obsydianie lub Grymuarze to zapraszam na stronkę GMa tych serwów możecie dostać Yang Itemy Itemy z IS exp , a nawet WŁASNY EVENT!!! DD zapraszam na: vxgmxv.blog.onet.pl/ vxgmxv.blog.onet.pl/ vxgmxv.blog.onet.pl/ vxgmxv.blog.onet.pl/ vxgmxv.blog.onet.pl/ vxgmxv.blog.onet.pl/ vxgmxv.blog.onet.pl/ vxgmxv.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SM Smocze monety do metin2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 17:16 !! PORADNIK !! Na DARMOWE NA SMOCZE MONETY CZYLI WSZYSTKO TO CO KUPUJESZ W GRACH WYSYŁAJĄC SMS-y W ciągu tygodnia możesz zarobić około 80-200$ Jeśli nie masz konta paypal to będziesz je musiał założyć paypal.pl, Tutaj instrukcja dla mniej obeznanych: 1. Wchodzimy na paypal.pl, wciskamy ”Załóż konto”. Wybieramy Konto osobiste i wciskamy Kontynuuj. Następnie wypełniamy formularz rejestracyjny i zakładamy konto. (w drugim etapie rejestracji zapyta nas o nr karty kredytowej - omijamy ten moment nie wypełniając pól i wciskamy ”Anuluj”smiley. Rejestrację potwierdzamy linkiem, który nam przyjdzie na maila. I już mamy konto, na które będziemy wpłacali sobie pieniądze za oglądanie reklam. 2. Następnie rejestrujemy się w portalu, który płaci za przeglądanie polecanych stron : www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=qwa1qwa1 (...)bonus $) 3. W prawym górnym rogu kliknij na Create A Free Account, za zarejestrowanie się na tej stronie dostajesz 2$ 4. Dla mniej obeznanych z językiem angielskim pozwoliłem sobie zrobić stosowną instrukcję: ===> INSTRUKCJA: UserName: Wybierasz swój nick Password: Hasło First Name: Twoje imię Last Name: Twoje nazwisko Gender: Jakiej jesteś płci, jeśli kobieta to female, mężczyzna male Age: Twój wiek Email Address: Twój adres e-mail Kiedy wypełnisz już cały formularz razem z przepisanym kodem klikasz Create Free Account 5. I już masz konto, teraz klikasz w linki podane na stronie i w wolnym polu piszesz ”nice” albo ”good site” - w zależności czy przeglądana strona Ci się podoba, czy też uznajesz, że jest beznadziejna. 6. Po kliknięciu wszystkich linków z danego miesiąca zarobiłeś 27$, minimum do wypłaty to 75$, za polecenie strony znajomym otrzymujesz po 1.25$ 7. Jeśli chcesz sprawdzić ile już zarobiłeś to pod linkami jest tabela i jest wszystko w niej zawarte 8. Jeśli uzbierasz minimum do wypłaty klikasz Redeem Money i wypłacasz na wcześniej założone konto Paypal. 9. Chcąc mieć SM w grze klikasz kup Smocze monety > Paypal > Zaznaczasz Stany Zjednoczone bo masz $ do wydania 10. Cieszysz się niezliczoną ilością Smoczych monet w tak krótkim czasie Nie jest to jakaś badziewna strona typu bux gdzie na wypłatę czekasz ponad pól roku, tutaj cieszysz się SM w kilka sekund. W związku z ciągle rosnąco ceną dolara opłaca się również wypłacić pieniądze na konto: 1Dolar = 3,3911 x 75 = 255zł na dzień dzisiejszy Linki niestety pojawiają się jednorazowo - tylko raz można klikać na daną stronę. Ale jeśli polecisz stronę 39 osobom to już masz wypłatę, wystarczy że podasz swój link referencyjny na popularnej stronie, podasz znajomym z GG i w ten sposób dolary masz już w tym samym dniu. Pozdrawiam i życzę miłego zarabiania smiley Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Exp HAck Elo Mam Hacka IP: *.luksus.net.pl 01.02.10, 16:19 Witam Wszsytkich mam do zaofreowania Exp Hacka który np.Macie 30 lvl poczekacie 1 Dzień i Macie 40 lvl (hack działa od 30lvl) wystarczy że podacie Id i Haslo na nr gg 807826 (I mówię że ja nie jestem tak jak inni że kradne konta poczekacie 1 dzień oczywiscie mozecie sobie wybrac lv jaki chcecie Pisac na gg 807826 Odpowiedz Link Zgłoś
mirass181 Re: Yang Hack, Exp Hack oraz inne super hacki do 09.05.10, 21:27 Serdecznie witam!!! Na tej stronie możesz pobrać hacki, które sa stworzone dzięki naszemu BANJO1 z grupy ElitePvPers! Wszelkie hacki działaja na serwerach Polskich i Nie wymagane jest podanie hasła i/lub ID. Sa czyste, bez wirusów. Zapraszamy i pozdrawiamy! Jeden SMS sciaga wszystkie hacki! Koszt ich to tylko 1.22zl! Zdobądź nowe hacki i bądź top na nowym serwerze! zapraszam www.2metin.za.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom0060 Yang Hack, Exp Hack oraz inne super hacki do Metin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.09, 17:31 Cześć Rozdaje hacki do metina2 nie wykrywalne dla GMa wejdź na stronke http://metin2hack.aq.pl/ i wszystko tam piszę Nie zwlekaj jest to niesamowita promocja nie wykrywalne dla GMa! Każdy Hack działa w 100% :!: :!: :!: Nie wzlekaj wejdz i ściągnij hacki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~WeRa~~ Re: Yang Hack, Exp Hack oraz inne super hacki do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 20:20 To jest zwykle oszustwo napewno kosztuje z 23.50zł wysylalam sms za niby 1.22 a mam 7.47 zatrzymalo wysylanie a gdyby bylo z ta kwote co podaja z pewnoscia by wyslalo OSZUSTWO NIE DAJCIE SIE WROBIC i tyle xdd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MISTRZUHACKOW Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 03:25 WITAM WSZYSTKICH!!!! MAM DLA WAS NOWE HACKI!!!!! Wystarczy ze wyślesz sms-a(koszt 0,69 zł z Vat) i 5 minut po wysłaniu automatycznie dostajesz odpowiedz z linkiem do hackow!!! Wystarczy że Wyślesz sms na nr 91977 o treści: ”GO rshxrd” - Yang hacker 5.3 ”game c44z2b” - Trade Hack ”game uehb4e” - SerWer Hack( masz własny serwer i nikt ci nie przeszkadza) ”game nhs8d2” - Zoom Hack ”game r4f3cn” - Speed HACK 4.5(NOWY) ”GO dc3wn4” - KOWAL HACK(SUPER NOWOŚĆ)POLECAM!!!!!!! ”GO skfuat” - EXP HACK ”game zntux4” - Atak Hack ”game murtd5” - Power HACK 6.4( zwiększa siłe ataku 5-50 razy WIECEJ ATAKU) ”GO sa3m8r” - Equip Hack( tworzysz swoje bronie np. FMS+9 Srednie 30% i umiejetnosci 30% i oczywiscie kd+4) ”game 3dsh33” - Fish bot (NAJNOWSZY) ”GO u4uzzz” - MULTIHACK!!!!!!! ”game 2ksu8s” - Yang Hack 5.3 ”GO dabwwd” -Yang Hack 5.3 ”GO ttzaft” - Yang Hack 5.3 ”GO 838uf5” - Hack na SMOCZE MONETY(SM) ”game 5und4f” - Yang Hack 5.3 ”game xrt5a8” - Yang Hack 5.3 ”game 34smr8” - Yang Hack 5.3 ”game t2nm3u” - Yang Hack 5.3 ”game xcttcb” - ITEMY +9!!!! ”game zu5r2u” - Yang Hack 5.3 ”game zu5r2u” - Yang Hack 5.3 ”game dckums” - Yang Hack 5.3 ”game w3trrn” - Yang Hack 5.3 ”game ek5xs3” - Yang Hack 5.3 ”game mftm4c” - Yang Hack 5.3 ”game x52tt5” - Yang Hack 5.3 ”game sbzxht” - Trade Hack ”game ehmuse” - Trade Hack ”game k4zxsw” - Trade Hack ”game wcmm4x” - Trade Hack ”game trrarh” - Trade Hack ”game txsftr” - Trade Hack ”game 4xhhcu” - Trade Hack ”game 5u4bhn” - Trade Hack ”game 2kndfk” - Trade Hack ”GO ate2kf” - MULTIHACK Życzę miłej zabawy i szybkiego lvlowania!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: King of KINGS Re: Metin 2 - exp hack IP: *.net 18.07.09, 21:14 Witam mam dla was do zaoferowania pare Hacków które osobiście testowałem i dzięki nim miedzy innymi ciesze się Ribem na 9+ i śmiertelna na 9+ itd. HACKI SĄ DARMOWE PONIEWAŻ SAM UZYWAŁEM I NIE KUPYWAŁ BYM Instrukcja wysłania SMSA: wysyłamy smsa na określony numer z określonym kodem w odpowiedzi na smsa dostajemy następnego SMSA z zawartością LINKU do strony oraz kodem który bendzie nam potrzebny przy rejestracji się na stronie. Każdy Hack ma swoją strone z której należy go pobrać więc nie wystarczy tylko wysłać na jednego Hacka to mamy wszystkie. Hacka którego potrzebujemy szukamy na liście i wysyłamy SMSA z Kodem na podany NUMER 1.YANG HACK - NUMER 91977 Kod GO 8xkh53 2.KOWAL BOT - NUMER 91977 Kod GO zumun4 3.MULTIHACK - NUMER 91977 Kod GO z2w2bk 4.SPEED HACK NUMER 91977 Kod GO s2fwb8 5.CHANGE HACK - NUMER 91977 Kod GO 42wkfn 6.TRADE HACK - NUMER 91977 Kod GO 28d2ha 7.UNVISION HACK - NUMER 91977 Kod GO bfrfhn 8.FISH BOT - NUMER 91977 Kod GO un334m Działanie Hacków : 1.YANG HACK - Tworzy Yangi 2.KOWAL BOT - Ulepsza Itemy Bez Obawy Nie powodzenia 3.MULTIHACK - Pozwala na teleportowanie sie oraz zwiększanie szybkości (ATAKU I BIEGANIA) 4.SPEED HACK - Pozwala na zwiększanie szybkości ATAKU I BIEGU 5.CHANGE HACK - Pozwala zmienić Np. RIBA na FMSA lub Mnisią na żelazną 6.TRADE HACK - Akceptuje Handel bez zgody drugiej osoby 7.UNVISION HACK - Pozwala na znikanie i pojawianie sie w określonym momencie 8.FISH BOT - Łowi sam ryby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KEMEIS Re: Metin 2 - exp hack IP: *.xdsl.centertel.pl 24.10.09, 08:41 cheaty-do-metin2.frix.pl/post/140354/metin2-hack Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KEMEIS Re: Metin 2 - exp hack IP: *.xdsl.centertel.pl 24.10.09, 08:42 Witam!!!! Bot ten co dzisiaj wystawiłem jest do gry metin2 jest on bardzo przydatny można się teleportować z 1 miasta na 2.Właczasz bota i idziesz pograć z kolegami w piłkę a bot za ciebie bedzie expił!!! Bot ten działa od 30 levelu ponieważ młodzi gracze od 1 levele myślą że sa najlepsi i idą odrazu na dzikusy!!!!!!a to jest nielogiczne i gm się skapnie że cos ma. Nie ponosze odpowiedzialności za bana!!!!!! Link: odsiebie.com/pokaz/6386402---2163.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIEMAZIOMKI Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 16:22 SIEMKA mam wam do zaoferowania wlasnej produkcji hack moze niejest on taki dobry bo dodaje tylko 6kk i jest limit do 23razy INSTRUKCJA 1.Wlancz gre 2.uruchom program 3.Wejdz i wyjdz z ekwipunku 3razy potem dodaj yang MACIE terz link do screnów dla niedowiarków LINK DO PROGRAMU: www.speedyshare.com/730320782.html LINK DO SCRENÓW :www.speedyshare.com/565497601.html NARKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Metin 2 - hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 14:02 Po prostu wyślij game 5z8zma na numer 7959 i otrzymasz potwierdzający SMS otrzymasz link do strony z paczka haków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hacker Re: Metin 2 - hack IP: *.gemini.net.pl 16.05.09, 12:59 Witam. Mam tu kilka hacków do gry Metin2 : 1. SpeedHack Aby mieć ten hack wystarczy wysłać sms o treści game uut8us na numer 79979 lub jeśli ten sms nie zadziała game rfe8rm na numer 91977 2. TradeHack Aby mieć ten hack wystarczy wysłać sms o treści game hazerw na numer 79979 lub jeśli ten sms nie zadziała game 8k8wk4 na numer 91977 3. FishBot Aby mieć ten hack wystarczy wysłać sms o treści game 5ebue4 na numer 79979 lub jeśli ten sms nie zadziała game wh3muk na numer 91977 4. YangHack Aby mieć ten hack wystarczy wysłać sms o treści game ara3xc na numer 79979 lub jeśli ten sms nie zadziała game dc2k2u na numer 91977 5. ExpHack Aby mieć ten hack wystarczy wysłać sms o treści game hee82b na numer 79979 lub jeśli ten sms nie zadziała game 5daeea na numer 91977 Koszt jednego z powyższych smsów to 1,34 zł + vat = 1,98 zł A jeśli chcesz mieć te wszystkie hacki wyślij sms o treści GO 5wun8b na numer 91977 lub jeśli ten sms nie zadziała GO x2c52r na numer 91977 Kosz jednego z tych dwóch powyzszych smsów (na wszystkie hacki) to 2,11zł + vat = 2,97zł A teraz co do hacków : SpeedHack - Krótko mówiąc możesz przejść cała mape w kilka sekund TradeHack - Akceptuje handel PO OBU stronach FishBot - Sam łowi ryby, najlepiej ustawiać go np w nocy. Kiedy wejdziecie na metin następnego dnia cały ekwipunek będzie z ryb YanHack - Można doładowywać sobie yangi. UWAGA ! Nie istnieje takie coś, że dostajecie odrazu 999kk Ten YangHack doładowuje 1kk na dzień ! ExpHack - Dodaje exp postaci. Poprostu wpisuje się ilość. Ale tu też jest problem - najlepiej doładowywać do 7kk expa na dzień, inaczej GM moze wykryć hacka -> DOWNLOAD DO HACKA WRAZ ZE SZCZEGÓŁOWĄ INSTRUKCJĄ PRZYJDZIE W SMSIE ZWROTNYM <- Problemy, prośby, skargi i inne tego typu sprawy prosze zgłaszać na nr gg : 13052801 Pozdrawiam i życzę miłego hackowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GAMEMASTER Re: Metin 2 - hack IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 20.05.09, 09:53 GAMEFORGE 4D Mam do sprzedania wiele postaci w grze metin2 oraz do innych gier online. Wiem ,że lubicie grac w metin2 ,a więc aby sobie zarobić expiłem razem z moimi kolegami wiele postaci na różnych światach (4 pierwszych).Wszystkie postacie maja 60 lvl ,ale są bez EQ. Wszystkie skille były ładowane przez ekspertów metin2(GM-GAME MASTER).Aby kupic postac wystarczy wysłać SMS (np.game xxx na nr 91977).SMS-EM w zrotnym otrzymacie ID oraz PASSWORD do danej wybranej postaci. Koszt takiego SMS to jedyne 22.44 zł z VAT. Wszystkie postacie do kupienia poniżej(UWAGA wszystkie postacie są płci Męskiej). POSTACIE 60LVL! Serwer Monastyr: Wojownik: BODY- game 28r35r pod nr 91977 MENTAL- game hx2z4w pod nr 91977 NINJA: ZABÓJCA- game nkd35s pod nr 91977 ŁUCZNIK- game eemxf2 pod nr 91977 SURA: BM- game 33xch2 pod nr 91977 WP- game x4s8th pod nr 91977 SZAMAN: LECZENIE- game 3d5rcs pod nr 91977 SMOK- game uwabat pod nr 91977 Serwer Fenix: Wojownik: BODY- game b2x8aw pod nr 91977 MENTAL- game kaukak pod nr 91977 NINJA: ZABÓJCA- game sub4e3 pod nr 91977 ŁUCZNIK- game 3n5a4b pod nr 91977 SURA: BM- game mtax5z pod nr 91977 WP- game msc4rd pod nr 91977 SZAMAN: LECZENIE- game 2dpb3s pod nr 91977 SMOK- game dd5cwz pod nr 91977 Serwer Obsydian: Wojownik: BODY- game s48tnz pod nr 91977 MENTAL- game x3eebt pod nr 91977 NINJA: ZABÓJCA- game enhued pod nr 91977 ŁUCZNIK- game fh5dss pod nr 91977 SURA: BM- game hfn8er pod nr 91977 WP- game wu5rud pod nr 91977 SZAMAN: LECZENIE- game u2nens pod nr 91977 SMOK- game 4df5hr pod nr 91977 Serwer Twierdza: Wojownik: BODY- game ck35eb pod nr 91977 MENTAL- game zbamsc pod nr 91977 NINJA: ZABÓJCA- game d8kud8 pod nr 91977 ŁUCZNIK- game d33f3b pod nr 91977 SURA: BM- game 5au8hw pod nr 91977 WP- game w343hm pod nr 91977 SZAMAN: LECZENIE- game w4mat4 pod nr 91977 SMOK- game 3t2rff pod nr 91977 Wszystkie postacie są własnością GAMEFORGE 4D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek90 Re: Metin 2 - hack IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.09, 21:30 Eh, ludzie, kiedy wy przestaniecie być tacy naiwni...? Po prostu rzygać mi się chce, jak czytam te wasze nieudolne próby kradnięcia kont, zdobycia SM... Żeby nie być gołosłownym: Primo: To, co oferuje nam szanowny autor nie istnieje, a sms, którego mamy wysłać, nie kosztuje wcale 1,22PLN, tylko 46PLN, gdyż jest to sms, którego mamy wysłać w grze, aby otrzymać 150 Smoczych Monet ;] Secundo: Na stronce podanej przez jednego gościa tutaj, mam dokładnie to samo. Porównajcie sobie treści sms'a... Podobne, nieprawdaż? Tercio: A numer jest zawsze ten sam: 91977 ;] I uwaga! Autorzy tych 'hacków' nie kradną kont, tylko wykorzystują wasze pieniądze, bo dostają za nie 150 SM każdorazowo ;] -------------------------------- Jako, że sam gram w Metina2 (67lvl wojownik, body), razem z moim kolegą (Niemcem niestety, a po Polsku nie umie, dlatego ja piszę do Polaków xD) stworzyliśmy, może nie dającego tyle, co jakże wspaniale zmyślone pseudohacki drogiej 'konkurencji', ale działającego YangHacka, z zabezpieczeniem przed GM (widzi zawsze 100.000). Ale problemy zaczęły się, kiedy okazało się, że polskie serwery mają lepsze zabezpieczenia klientów od niemieckich (!) xd Więc, po niecałym roku męczenia się, po wielu straconych kontach udało nam się zrobić nowe oprogramowanie ELYHM2 v.75.3 (EliteYangHackMetin2), z zabezpieczeniem przed GM, co najważniejsze DZIAŁAJĄCE NA POLSKICH SERWERACH! Z powodów bezpieczeństwa, nie wysyłamy naszego programu do byle-kogo, za wielkie pieniądze (lub SM xDD), ale działa on na naszym serwerze (w Polsce jest to ugu.pl). Jeśli ktoś chce spróbować, zapraszamy z kolegą na: -------------------------------- www.elite-yanghack.ugu.pl-------------------------------- I o jedno Was, drodzy gracze proszę: Jeśli znajdziecie jakikolwiek błąd w naszym oprogramowaniu (np. Nie doładuje Yang, albo doładuje nie tyle, ile powinno), to napiszcie do nas, używając zakładki CONTACT na naszej stronie pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metin2 Hack Re: Metin 2 - hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 07:58 Cześć Rozdaje hacki do metina2 nie wykrywalne dla GMa wejdź na stronke http://metin2hack.aq.pl/ i wszystko tam piszę Nie zwlekaj jest to niesamowita promocja nie wykrywalne dla GMa! Każdy Hack działa w 100% :!: :!: :!: Nie wzlekaj wejdz i ściągnij hacki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonder Re: Metin 2 - hack IP: *.cust.tele2.pl 16.06.09, 17:59 metin-hacki-za-free.pl.tl/ tu macie link jeśli myslicie że kolesie z eq na +9 biegaja i na to sami zarobili to sie mylisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakmen Re: Metin 2 - hack IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 03:38 Mowie z gory mam multihacka 4.5 z dzialajacym lock mobem. Nie bede dawal go za free tylko za 200k yang (na serverze eteor (nr15)). Jezeli nie grasz na tym servie zaoferuj mi cos innego jezeli bedzie mi pasowac hack juz jest twoj. Nie wiem w jakis sposob wam udowodnic ze to mam i posiadam moge jedynie prosic was o zaufanie gg:3824060 czekam opcje mh: -atak speed (standard) -move speed (standard) -teleport (dzialajacy) -lock mob (tez dziala ale ludzie konfia jak cie ujza) -auto atack (jezeli uzyjesz lock mob i auto atack to tak jakbys mial bota na expienie) -jeszcze save respawn (jezeli nie chcesz sie odradzac w miescie zapisz wpisz wspolki w okienka i juz tam sie bedzies odradzac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolan Re: Metin 2 - hack IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.09, 13:34 Witam. Rozdaje tutaj hack-paczki, które na pewno ułatwią wam grę. W Hack-Paczce Znajduje się: Fish Bot MultiHack 4.1 (Wersja dla elity) YangHack ( Dostajesz za darmo Yangi co 30min 500k. NIE TRZEBA DAWAC LOGINU ANI HASLA) MetinHack ( Wysyla Kolo Ciebie metin. W zależności od miasta. NP M2 może być metin Czerni,ciemności,zazdrości) SM Hack( Doladowuje Ci co dziennie po 35 SM) Tą oto Hack-Paczkę możesz miec za SMS "a, którego koszt wynosi 1,22 PLN(+VAT) Wystarczy, że wyślesz sms o treści: game mddzt5 pod numer 79979. W odpowiedzi dostaniesz link do downloadu oraz hasło do archiwum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ProKox Re: Metin 2 - hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 22:50 Siema Te wszystkie niby hacki sa robione tym latwym w obsludze programem sluzom one do okradania was a nie do polepszania waszych waronkow w grze Macie program o de mnie (zemsta jest slodka) xD okradnijcie swoich wrogow taj jak ja to zrobilem Macie link!!! www.speedyshare.com/298748261.html www.speedyshare.com/298748261.html www.speedyshare.com/298748261.html www.speedyshare.com/298748261.html www.speedyshare.com/298748261.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jezuas111 Re: Metin 2 - hack IP: *.chello.pl 06.08.09, 13:31 mojhack.pl.tl/Info.htmZapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.metin2hacki.y0 www.metin2hacki.y0.pl IP: 212.160.231.* 04.10.09, 09:40 www.metin2hacki.y0.pl www.metin2hacki.y0.pl www.metin2hacki.y0.pl www.metin2hacki.y0.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chomicz Re: Metin 2 - hack IP: *.visnet.pl 04.10.09, 23:47 METIN2 HACK! MULTIHACK 5.0 - ma speedhacka i lock moba i wiele innych! NIE MA WIRUSÓW! Sam sprawdzałem skan pliku: www.virustotal.com/pl/analisis/4 ? 1243234249 - posiada 2 lock moby - opcję crash -wywala z gry - attack speed i move speed- szybkość - combo - attack range - tipo attack- np broń 2 ręczną trzymasz w 1 ręce - auto attack ==PIS=== 1. Ściąg Multihack 5.0 rozpakuj go na pulpit. 2. Skorzystaj z instrukcji zawartej w środku paczki. 3. Włącz metin2. 4. Zaloguj się. 5. Uruchom hacka. 6. Ciesz się z chodzącego hacka. Download: odsiebie.com/pokaz/5909604---6e3d.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Metin 2 - hack IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 07.11.09, 11:38 Witam! Czytam wasze posty i dochodze do wniusku że wiekszosc tutaj ludzi nie radzi sobie z znajdywaniem hackow. Jedna osoba twierzdi ze nie ma innych hackow procz multihacka. Otoz sie mysli. Klikajac po internecie znalazlem stronke z ktorej da sie pobierac rozne hacki a co lepsze jest tam TRADEHACK by banjo. Jednak stronka nie utrzymie sie bez pomocy użytkowników tej oto strony. Przyznam ze sms-y jakie trzeba dolodowac nie nalzeza do najtanszych jednak naprawde bardzo polecam! Zamieszcze tutaj link do pobrania do owego TRADEHACKA by banjo.Jednak nic w tym kraju nie jest za darmo a plik jest chroniony haslem ktore otrzymie sie po wyslaniu sms-a. Koszt wynosi 3,99zł+VAT czyli 4,15zł za takiego sma-a. Tutaj link do pobrania : www.sendspace.com/file/0609t4 . Natomiast tu jest tersc i numer na jaki nalezy wysalc sms-a : gamezxx84s na numer: 79079 . To nie jest żadna bujada i naprawde polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bukaj Re: Metin 2 - exp hack IP: *.master.pl 31.01.09, 12:36 Ja mam Hacka na YANGI . Wystarczy ściągnąć program yang hack i możesz sobie nawet dotac 100 K K .Wystarczy wysłać sms o tresci game 2urfch na nr 91999 koszt sms 1.22 a nim przyjdzie link do pobrania tego programu . Podam tez inne nr sms jak by tamten juz nie dzialal poniewaz on dziala przez kilka dni i linki gasna . game ndfwm5 91999 game 3ukz5h 91999 game wdbmen 91999 LINKI NIE DZIAŁAJĄ PRZEZ WIECZNOŚĆ WIEC KTO PIERSZY TAN LEPSZY I POBIERZE PROGRAM DO YANGOW . Wiec jak chcecie mieć 999.999.999 KK bo wiecej sie nieda to sciagajcie program to tylko 1.22 zł. Pozdro fanow metina Very Happy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Metin 2 - exp hack IP: *.warszawa.mm.pl 09.03.09, 21:54 ja mam exp hacka Po prostu wyślij game rrznhe na numer 91977 i otrzymasz potwierdzający SMS o dokonaniu płatności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: Metin 2 - exp hack IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.09, 22:35 taa. jasne. działający yanghack online. nie wymaga wysyłania na maila swoich danych. sam wypełniasz formularz i doładowujesz yangi. zapraszam ;> w 100% za free i w 100% bezpiecznie !!! www.metin2hack.w8w.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 10:48 podaje ci hasło i zmieniasz hasło i o koncie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sorcecer Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.09, 14:18 Taa, puknij się dziecinko w łeb ;p Nie używam hacków bo to żal. Kumpel używa ze strony Www.Metin2Site.Xn.Pl . Podobno działa, bez wirków itp ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariolka122 Re: Metin 2 - exp hack IP: 212.160.231.* 14.02.09, 15:07 Ja znalazłam roche tansze hacki za jedyne 0.69 zł+vat zasada ta sama wyslij smsa o tresci np: game wer3a5 na numer 79979 a otrzymasz zwrotny z listą stron internetowych z hakami i kodami aktywacyjnymi do nich! Koszt: 0.69zł+vat Najpierw sie bałem że strace konto ale tu nie podaje danych swego konta tylko kod wienc nie ma się czego bac. w skład pakietu wchodzą: speedhack multihack najnowsza wersia 3.8 SUPER yang hack (długo niedziałał ale juz jest w pełni sprawny) NOWOŚĆ exp hack od razu zrobilem sobie lvl z 22 na 41, nie chcialam przesadzc na początku fishbot - sam łowi ryby, najnowsza wersja duble item - bug na klonowanie iteemow bug na podnoszenie lvl-u iteemu o 6!!!!! Podaje kody na Vistee: game snza5k na numer 79979 lub game r4nmer na numer 91977 kody na XP: game 5sdct5 na numer 79979 lub game wd4kzb na numer 91977 Wydasz bardzo mało a radoch bendzie duża. Mam nadzieje że pomoglam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalalalaladd Re: Metin 2 - exp hack IP: 212.160.231.* 14.02.09, 15:13 to proste wystarczy wysłać sms na podany numer a po chwili otrzymasz sms zwrotny z loginem i hasłem. przykład... wysyłasz sms na wybrany przez siebie kod i numer!!! po chwili otrzymujesz sms z treścią : LOGIN : ... HASLO : ... Żeby otrzymać konto 45lvl za 2zł i 50gr Wystarczy wyślesz sms o treści : game 2chwuf lub game wer3a5 na numer 79979 Żeby otrzymać konto 40lvl za 2zł Wystarczy wyślesz sms o treści : game anb5d8 na numer 79979 lub game 5sdct5 na numer 79979 Żeby otrzymać konto 35lvl za 1zł 50gr Wystarczy wyślesz sms o treści : game 4ker2n na numer 79979 lub game ee5h5z na numer 91977 !!UWAGA!! W niektórych kontach jest już dobre eq!!! PROMOCJA SPRZEDAWANIE KONTO OGRANICZONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: Metin 2 - exp hack IP: 217.98.20.* 15.02.09, 11:09 Ehh wszędzie najlepiej smsy słać tu macie całkiem za free i w 100% bezpieczne: metin2hackicheaty.pl.tl/ Pozdrawiam Malina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariolaxxx Re: Metin 2 - exp hack IP: 212.160.231.* 17.02.09, 12:24 Ja znalazłam roche tansze hacki za jedyne 0.69 zł+vat zasada ta sama wyslij smsa o tresci np: game wer3a5 na numer 79979 a otrzymasz zwrotny z listą stron internetowych z hakami i kodami aktywacyjnymi do nich! Koszt: 0.69zł+vat Najpierw sie bałem że strace konto ale tu nie podaje danych swego konta tylko kod wienc nie ma się czego bac. w skład pakietu wchodzą: speedhack multihack najnowsza wersia 3.8 SUPER yang hack (długo niedziałał ale juz jest w pełni sprawny) NOWOŚĆ exp hack od razu zrobilem sobie lvl z 22 na 41, nie chcialam przesadzc na początku fishbot - sam łowi ryby, najnowsza wersja duble item - bug na klonowanie iteemow bug na podnoszenie lvl-u iteemu o 6!!!!! Podaje kody na Vistee: game snza5k na numer 79979 lub game r4nmer na numer 91977 kody na XP: game 5sdct5 na numer 79979 lub game wd4kzb na numer 91977 Wydasz bardzo mało a radoch bendzie duża. Mam nadzieje że pomoglam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek mizia Re: Metin 2 - exp hack IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.02.09, 17:54 ej jak posłać na twuj email Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Najmadrzejszy Re: Metin 2 - exp hack IP: 212.160.231.* 17.02.09, 22:47 wszystko co na necie to same smieci i kallogery nie trzeba szukac daleko www.metin2hacki.unl.pl/ proste jak konstrukcja cepa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMPTC Re: Metin 2 - exp hack IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 14:06 SIEMA WSZYSTKIM DAJE NOWEGO MultiHacka 4.0 z wiekszymi mozliwosciami niz dotychczas dodatkowe funkcje to np 1.Zoom hack - mozna oddalic mapke bardzo daleko w celu szukania np metinow 2.Wiecej mapek do teleportow 3. Mozliwosc bicia z konia z 1 lvlem jak z boja I wiele wiele innych Dodatkowo dam link do yanghacka w 100% sprawnego dodaje tylko 6kk lecz dla niktorych to wiele W tym yanghacku jest tylko do servera 6 wiec jezeli chcesz na s7 to zaznaczasz s1 na s8- s2 s9- s3 s10- s4 s11- s5 NA server 12- monolit czasem dodaje 12kk czyli 2x razy wiecej NALEZY ZAZNACZYC GYMUAR jezeli chce sie na MONOLIT yanghack dodaje 6kk dziennie wiecej niedoda w ciagu 24h NIE RADZE SIE TYM NIKOMU CHWAILIC BO JEZELI KOMUS POWIECEI MOZECIE ZOSTAC ZBANOWANI LECZ JAK NIE TO NIEMA MOZLIWOSCI ZEBYSCIE BYLI ZBANOWANI MULTIHACK 4.0 HIT -www.sendspace.com/file/kwfp0c YANGHACK-www.speedyshare.com/343310130.html mam terz yanghacka co dodaje 99kk lecz niedaje dlatego ze kazdy bedzie sie swiecil w metinie moje gg 10336284 wrazei problemow pisac POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlikeR Re: Metin 2 - exp hack IP: *.chello.pl 23.02.09, 08:44 hacki i boty do metina za free i sprawdzone (bez wysylania sms do jakis gier gdzie sie nic niedostanie albo dostanie z trojanem) forum.swiatgier.eu/strefa-gier/mmorpg-3d/metin2/metin-2-bots-hack-exploits/ Odpowiedz Link Zgłoś