Dodaj do ulubionych

Czyżby powstawał Too Human 2?

• wugie.ben Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 11:12
      Wszystko tylko nie to. Jestem właśnie w trakcie przechodzenia pierwszej części. A właściwie męczenia się z nią. Zresztą tak jak słusznie zauważył Beniamin - do zobaczenia za 10 lat.
    • n421r Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 11:18
      powiem jedno, chciałbym więcej takich "beznadziejnych" gier, TH to jedna z niewielu gier na X'a do których systematycznie wracam...
    • dunhill_oceano Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 11:38
      nie grałem w Too Human, więc gry nie oceniam, natomiast ale_głupota zauważył bardzo słuszną rzecz. microsoft moim zdaniem strasznie umoczył nie inwestując w studia wewnętrzne. ma ich mało to raz, nie gwarantują one dwóch, trzech świetnych pozycji wydawanych co roku (z wyłączeniem Epic). Sony nie ma z tym problemu.

takie gry jak Too Human może i są wpadkami, ale studia microsoftu muszą się uczyć robić świetne gry, bo już teraz Sony w tym temacie zostawia microsoft daleko w tyle. to może nawet zaowocować porażką 'projektu Natal', bo co z tego, że xbox dostanie rewelacyjny i innowacyjny sprzęt, jeśli zabraknie ludzi robiących pod niego świetne gry...?

dlatego nie kumam wypowiedzi typu "Dno, dwojki niech lepiej nie robia, a jesli juz to od poczatku, udajac ze jedynka nigdy nie istniala." jak zauważył martin1841, gdyby Guerrila Games podeszła podobnie do serii Killzone to posiadaczy Sony ominęłaby fenomenalna produkcja. ale akurat ja uważam Killzone za świetną grę. moim zdaniem pozycja lepsza od wysoko ocenianego 'Black'.
    • vir-evil Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 11:46
      martin1841: Metacrtitic nie jest dla mnie wyznacznikiem jakosci gry, jak juz to wyznacznikiem tego ile "szanowanych portali" poddalo sie hype albo lyklo kopertke.

kac309: A nie pomyslales, ze frustracja nie musi wynikac z poziomu trudnosci? Frustrujace w TH jest wszystko, chociazby gameplay, ktory opiera sie na schemacie:
      - spada 50-ciu przeciwnikow na plansze
      - bijemy 50-ciu przeciwnikow, dostajac sie co rusz w deadlocki
      - idziemy 10 krokow do przodu i od poczatku

Dla mnie TH pozostanie synonimem najgorszej pudelkowej (w kategorii niepudelkowej wygrywa Dishwasher) gry tej generacji. Koszmar i tandeta.
    • bigdaddyy Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 11:57
      @kauczuchowski - dziecko drogie, forza3 dla casual a gt5 dla dinozaurów - mechanika i rozwiązanie bez zmian od zasóe psx-a smile
      gt5p to co najwyżej poziom pgr3 z 2005r jak ludzie z turn10 mówili to ,,forza 3 is the best looking racing game on any console'' smile
    • rirek1236 Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 12:33
      lol jak ludzie z polyphony mówili to ,,GT5 is the best looking racing game on any console'' smile
    • kauczuchowski Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 12:39
      Bigdaddy - wkurzyłeś mnie - o.r.n.i@wp.pl napisz - pogadamy bo dzieckiem nie pzowole sie nazywać skoro nie umiesz zrozumieć. Trzeba być otwartym na gry a ty widać jesteś zwykłym dzieckiem neo. Pisz podam numer gg i pogadamy przez micro.
    • bigdaddyy Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 13:07
      @rirek1236 - www.youtube.com/watch?v=00-J8GDSLeU 2:00 smile

@kauczuchowski - dziecko daj mi spokój, chociaż podaj tutaj gg to się odezwę
    • rirek1236 Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 13:20
      oni robia forze wiedz niech se mowia co chca :f tak samo jakby bungie mowilo ze halo 3 jest najladniejszym fpsem na konsole a wszyscy wiedza jaka jest prawda smile
    • cypisek.cz Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 13:26
      @rirek1236

jest tylko jeden mały problem
      najładniejszy - nie równa się - najlepszy wink
    • kauczuchowski Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 14:38
      Bigdaddy - staram się być kulturalny ale ty chłopcze mnie lekceważysz i jesteś nieuprzejmy - 4161178. Pogadamy.
    • bigdaddyy Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 15:13
      kauczuchowski - lekceważę ciebie bo trolli powinno się lekceważyć a nie karmić smile no faktycznie pełna kultura od ciebie jak za każdym razem piszesz mi o ,,neo''
      O czym mamy pogadać? pewnie chcesz mnie pojechać na gg hehe, leje na to
    • graczz11233 Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 15:13
      @rirek1236, mój drogi. Jaki ty masz jeszcze problem ?
      czemu robisz błoto ?
    • kauczuchowski Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 15:21
      Bigdaddy - przepraszam, po prostu twoje posty rozumiem poprzez trolowanie. Jedziesz po Sony a M$ wychwalasz w każdym miejscu. Boisz się odezwać bo masz dziecięcy głos - boisz się poważnej konwersacji? jestem trollem? Chłopcze nie chcę cię obrażać ale szacunek dla innych użytkowników trzeba zachować. Lecz przy tobie się nie da. nie bój się i pogadaj. Wrzucać ci nie będę (a cóż to za pospolite słowo) znaczy się przeklinać nie będę - co ci szkodzi? Nie masz do mnie szacunku, kochasz M$ więc pogadaj a nie siedź w domu 24h przed kompem. Chce po prostu tą sprawę wyjaśnić i objaśnić ci byś już nie obrażał Sony(fanatykiem nie jestem i będzie to rozmowa na poziomie). (Wyjaśnimy i będzie spokój)
    • rirek1236 Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 15:47
      mój drogi. Jaki ty masz jeszcze problem
      ----------
      taki za podniecacie sie tym ze dev mowi o swojej grze najpiekniejsza big_grin
    • cichoociemny Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 16:02
      @rirek1236:" lol jak ludzie z polyphony mówili to ,,GT5 is the best looking racing game on any console'' smile"

"mój drogi. Jaki ty masz jeszcze problem
      ----------
      taki za podniecacie sie tym ze dev mowi o swojej grze najpiekniejsza big_grin"

Nic nie wnosisz do dyskusji ba ona nawet Ciebie nie dotyczy więc bądz tak grzeczny odejdz od oplutego monitora i idz pograć z kumplami w kapsle.
      Poproszę Cię żebyś darował sobie taką chamówę w przyszłości.
      Dzięki i pozdrawiam.
    • rirek1236 Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 16:58
      osmieszasz sie, tylko odpowiedzialem na post twojego kolegi wink oplutego? sry ale nie podnieacam sie kazdym screenem forzy wprzeciwienstwie do ciebie :<
    • cichoociemny Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 17:26
      @rirek1236:
      Czytać się naucz stańczyku od siedmiu boleści...
      Gdzie pytam się"podnieciłem się"screenem forzy...
      Ja myślę żeś zazdrosny podrostek jest ot co.
    • graczz11233 Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 19:34
      czekaj, czy ty aby nie jest lekkto stronniczy ?
    • graczz11233 Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 19:38
      @rirek1236, napisz coś mądrego. bo jak na razie to ty masz najwieksze 'podniecenie'. twoje wypocinki sa słabe. mnie nie ruszają.

(zobacz ONi wolą blu ray ? widzisz ? podniecony? )
    • rirek1236 Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 20:26
      oczywyscie sie podniecilem, nie rusza cie? wiec po co komentujesz? smile i prosze cie przestan pisac te pseudo "mondre" komentarze bo niezbyt to tobie wychodzi :c ahahaha juz widze ten zbulwersowny komentarz pode mna
    • vir-evil Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 21:27
      "Chce po prostu tą sprawę wyjaśnić i objaśnić ci byś już nie obrażał Sony"
      ROTFL smile Masz fuche w Sony czy tak z wlasnej woli chodzisz po swiecie i nawracasz niewiernych? Swiadek Sony jakis? smile
    • cypisek.cz Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 21:32
      @vir-evil

heheh, zostaw chłopaka w spokoju - pewnie jest rozdrażniony newsem że Guerilla na razie odpuszcza sobie pracę nad serią Killzone i dlatego tak szaleje :}
    • graczz11233 Re: Czyżby powstawał Too Human 2? 23.07.09, 21:37
      @rirek1236, tutja nie dają notki za bzdury, to nie fotka ;d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka