Dodaj do ulubionych

Castle Crashers pojawi się także na PS3

23.07.09, 10:28
I elegancko ;] ... jest to jedyna gra z XBL ktorej zazdroscilem posiadaczom xboxa (do tego jeszcze ME i Fable jako retail... i nic wiecej ciekawego IMO nie ma =x). Kocham gry o takiej mechanice, ze az chce sie do nich wracac (wciagajaca gierka + exp, lvle, itemy, nowe postacie do odblokowania). Castle Crashers sprzedalo sie w ponad 1mil na XBL, teraz pora przejsc na maszynke Sony (nara EX na xboxa, Hi Sony ^^). Dziekuje za tego newsa, odrazu... po porannym wk*rwie poprawil mi sie humor ;]
(ach ten brak polskich znakow w PS =/)
Obserwuj wątek
    • elmo-chan Re: Castle Crashers pojawi się także na PS3 23.07.09, 10:35
      uwielbiam castle crashers, ms traci mocnego ex
    • doomny Re: Castle Crashers pojawi się także na PS3 23.07.09, 10:48
      Uczy się Sony, ale za wolno. Ciekawe kiedy w końcu zbudują porządne serwisy community, arcade itd. Na PSS bida, że aż piszczy nie wspominając o beznadziejnej prezentacji całości. Kiedy w końcu dogonią Live'a?
    • marcin-ka Re: Castle Crashers pojawi się także na PS3 23.07.09, 10:50
      Nice, pytanie tylko kiedy?
    • pusy23 Re: Castle Crashers pojawi się także na PS3 23.07.09, 11:03
      niby wczym jest dobre live wienc czemu niema trine na xbox live , to jedna pozycja Castle Crashers a gdzie reszta , fat princes sony ma głowe nie wysztko na raz .....
    • mi-go Re: Castle Crashers pojawi się także na PS3 23.07.09, 11:22
      Bardzo miła wiadomość. Jak miałem x'a to się w to ze znajomymi zagrywałem.
      Dzisiaj za to łyknę Dodatek do K2 i Wipeout HD Fury z Psn.
    • doomny Re: Castle Crashers pojawi się także na PS3 23.07.09, 11:23
      @pusy23
      "wienc" się inaczej pisze
      Podobno zmierza na Live'a, ale szczerze to zwisa mi czy na nim będzie. Xbox'a pozbyłem się pół roku temu.
    • pusy23 Re: Castle Crashers pojawi się także na PS3 23.07.09, 11:24
      koledzy mam pytanko może dziś byc fat princes i trine ...
    • bigdaddyy Re: Castle Crashers pojawi się także na PS3 23.07.09, 11:33
      to pewnie zemsta za trina dla x360 smile
      wie ktoś czy worms armageddon 2 maja szanse ukazać się na ps3?
      no i kiedy trine będzie w końcu...może dziś?
    • evelan_pl Re: Castle Crashers pojawi się także na PS3 23.07.09, 12:32
      no fajnie, na x0 zal mi było wydać 1200msp na jakieś arcade ale na ps3 w 5 osób ^^
    • qwerty-tomasz Re: Castle Crashers pojawi się także na PS3 23.07.09, 12:35
      hehe też mi coś, myślicie, że te "exlusivy" na XBL i PSN coś znaczą ? przecież to zwykłe popierdółki hehe

"... i nic wiecej ciekawego IMO nie ma"
      LOL zapewniam cię, że jest i to dużo, już nie wspominając o dodatkach do GTA...
    • nechrist_pl Re: Castle Crashers pojawi się także na PS3 23.07.09, 13:10
      supcio giciorek. niech sie w koncu na psn ukaza fat princess, trine i castle crashers, to juz nigdy z zazdroscia nie spojrze na xlive suspicious>
    • franekk7 Re: Castle Crashers pojawi się także na PS3 23.07.09, 14:01
      @Qwerty-Tomasz: O jakich "dodatkach" mowisz? jak juz to o dodatku... w pazdzierniku wychodzi nastepny... moze oba na ps3 wyjda? Kto wie... ale ogolnie... po takim 100% przejsciu GTA, to az sie nie chce wracac do gry...
      Moze i jest duzo... ale dla Ciebie... mnie gry pokroju Worms Armageddon az tak nie przekonuja jak BigDaddiego (chodz pogralbym sobie w RR na konsoli, wprowadzili to do nowych wormsow) zreszta... napisalem, IMO... czyli jest to moje prywatne zdanie, gdybyscie mieli wiecej lepszych gier, to wzialbym xboxa, jednak exy Sony... to masakra ;]. Zreszta... chyba kazdy kto przechodzil GoW 1/2 pare razy na ps2 bardzo by chcial przejsc 3 czesc... temu wlasnie ja wybralem ps3. Zreszta... jest to strasznie "wygodna" konsola ;]
    • qwerty-tomasz Re: Castle Crashers pojawi się także na PS3 23.07.09, 14:06
      exy pudełkowe faktycznie lepsze ma Sony, ale te z XBL i PSN to już kwestia gustu smile
    • barracudo Re: Castle Crashers pojawi się także na PS3 23.07.09, 15:12
      Fajna gra , mam ją na X-ie. Super że posiadacze PS3 będą mogli pograć w Castle Crushers smile
    • gulczkwas11 Re: Castle Crashers pojawi się także na PS3 23.07.09, 15:13
      Trine to kupa, poza grafą nie ma nic do zaoferowania i tylko dzięki braku konkurencji zyskała wysokie noty, odradzam
    • franekk7 Re: Castle Crashers pojawi się także na PS3 25.07.09, 10:05
      @qwerty-tomasz madrze mowisz ... mam nadzieje ze nie dlugo oglosza date premiery

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka