apodemus Re: mój Matiz 30.05.13, 19:10 Nie przy jedzeniu, proszę... Czy mi się zdaje, czy już go kiedyś na tym forum widziałem? Jeśli tak, to chyba nie zmienił się od tamtego czasu. Pewnie służy tej wielkiej firmie tuningowej, która miała go kupić za pierdyliard dolarów razem z właścicielem. Link Zgłoś
only_the_godfather Re: mój Matiz 30.05.13, 21:19 Ale to już było... Jak Twój jak ostatnio mówiłeś że jakaś firma z Niemiec go kupiła. To kupiła czy nie kupiła? Link Zgłoś
wszedlem Re: mój Matiz 31.05.13, 02:12 widzielismy. slabo bylo, jest i bedzie. jesli masz rodzine, to zastanow sie moze dlaczego nie poswieciles im czasu, ktory zmarnowales na stworzenie tego potwora. na marginesie. czy znacie kogos, kto obnosi sie z faktem, ze posiada matiza? jasne, niektorym sluzy jako samochod, ale dumnym z tego byc? Link Zgłoś
apud55 Re: mój Matiz 31.05.13, 10:02 Przejrzyj niemieckie i amerykańskie stronki internetowe ,poczytaj prasę motoryzacyjną - naprawdę czytanie nie boli. Link Zgłoś
apud55 Re: mój Matiz 31.05.13, 07:43 Biedny ty jesteś , nie szkoda ci czasu na dyżurowanie w internecie? Zatem tłumaczę ci "jak krowie na rowie" /tak a propos "tuningu wiejskiego"/ : sprzedałem pomysł,koncepcję na zmianę wyglądu mojego Matiza /rocznik 2003/,który służy mi do eksperymentów z tuningiem graficznym .Kupiłem za to Opla Adama w wersji Slam/też czerwonego/.Twoja troska o moją rodzinę jest wzruszająca.Wzruszający i znaczący dla mnie jest też fakt ,że na bieżąco jesteś z prezentacjami mojego Matiza.Wkrótce będą następne pomysły zmian wyglądu mojego Matiza.Cierpliwości. Link Zgłoś
apodemus Re: mój Matiz 31.05.13, 08:07 Zachowujesz się jak przedszkolak, który stroi fochy na kolegę z podwórka za to, że ten nie zachwyca się jego zabawką. Miej umiar. Link Zgłoś
apud55 Re: mój Matiz 31.05.13, 09:58 Moja zabawa w tuning graficzny / lub wrappping ,jak kto woli/ jest po prostu oryginalna,daje mi ogromną satysfakcję i jest niesamowitym doświadczeniem . Każdą krytykę cenię i przyjmuję z pokorą ale - nie z każdą się zgadzam. Moje motto: "wróble są przekonane ,że kanarki i papużki są brzydkie". Pozdrawiam wszystkie wróbelki. Link Zgłoś
kontik_71 Re: mój Matiz 31.05.13, 09:50 W sumie to robisz cos dobrego i pozytecznego. Przyprawianie o ataki smiechu jest wlasnie takie pozyteczne, ludzi sie posmieja, poplacza wrecz na widok tego oblepionego czegos :D Link Zgłoś
wsk175 moja poobklejana rzygowina..... 01.06.13, 12:02 Apud , tytuł idioty tego forum należy do misiaczka. Musisz się bardziej postarać To poobklejane goooowno to za mało. Link Zgłoś
pomidorkoktajlowy Re: mój Matiz 02.06.13, 21:50 Łohohoho jaki paskud:) A myślałam, że Matiza nie można bardziej skrzywdzić. Link Zgłoś