Dodaj do ulubionych

The Secret of Monkey Island: Special Edition w ...

23.07.09, 10:33
no i jak tam sterowanie? bo widze na Blipie, ze kupiles - to moze skrobniesz dwa slowka komentarza?
Obserwuj wątek
    • hansatan The Secret of Monkey Island: Special Edition w AppStore 23.07.09, 10:34
      Wczoraj skończyłem wersję na X360 wink super polecam nawet tym którzy grali bo warto sobie przypomnieć tym bardziej, że zremasterowali pierwsza klasa + świetny voice acting wink
    • toread Re: The Secret of Monkey Island: Special Edition 23.07.09, 10:46
      glupota_mnie_drazni: kupiłem, skrobnę, jak tylko odpalę
    • bebe_pl Re: The Secret of Monkey Island: Special Edition 23.07.09, 10:48
      Ja także kupiłem. Jeszcze nie odpalałem, plik ponad 300 MB i na iPhone instaluje się godzinę...wink
    • hansatan Re: The Secret of Monkey Island: Special Edition 23.07.09, 10:50
      Napewno krócej się instaluje niż Navigon który ma 1,6GB tongue_out
    • bebe_pl Re: The Secret of Monkey Island: Special Edition 23.07.09, 11:30
      Po krótkiej chwili, powiem tak. Jest dobrze, nawet bardzo dobrze. Grafika niczego sobie, można się przełączać pomiędzy starym stylem a nowym poprzez swipe dwoma palcami. Kursorem steruje się trochę drętwo, ale po paru minutach da się przyzwyczaić. Humor genialny, wiadomo. Każdy kto ma możliwość niech kupi, dzięki temu dostaniemy drugą część Monkey Island smile
    • xshark1490 Re: The Secret of Monkey Island: Special Edition 23.07.09, 11:55
      chyba na XBLA też jest ta gierka do kupienia ?
    • bebe_pl Re: The Secret of Monkey Island: Special Edition 23.07.09, 12:17
      Fajna rzecz, można poruszyć kursorem poprzez przesunięcie palca gdziekolwiek na ekranie. Nie zasłania się wtedy tego gdzie się chce umieścić kursor.
    • unknown301 Re: The Secret of Monkey Island: Special Edition 23.07.09, 13:48
      xshark1490, no jest za 800MSP.
    • glazik225 Re: The Secret of Monkey Island: Special Edition 23.07.09, 13:56
      mam wielką nadzieje że wraz z premierą The Secret of Monkey Island: Special Edition na XBLA w najbliższym czasie będzie wychodzić coraz więcej starych dobrych przygodówek typu point and click.co ja bym dał żeby pograć w odnowione gry takie jak np.
      Broken Sword,Discworl,Gabriel Knight,Gobliiins,Grim Fandango,Indiana Jones and the Fate of Atlantis,Sam & Max
      i było by tego wiele więcej , porostu cholernie brakuje mi takich gier.Teraz tylko czekać jak zapowiedzą drugą cześć Monkey Island i najlepiej od razu trzecią.Jak narazie to tylko moje marzenia ale mam nadzieje że sie coś ruszy w tym kierunku
      pozdrawiam wszsystkich

• hansatan Re: The Secret of Monkey Island: Special Edition 23.07.09, 14:04
      ja bym chętnie zobaczył full throttle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka