Dodaj do ulubionych

Kwadrans próby - Fuel

24.07.09, 20:08
No ja przy grze spędziłem już 30 km robiąc ponad 2600 km i jakoś odechciało mi się grać na jakiś czas.. Początkowy zapał i zachwyt minął po troche monotonnym świecie. Choć muszę przyznać, że jeśli znowu bym do niego przysiadł to pograłbym kolejne 30 godzin.. no cóż.. często się właśnie przyłapywałem na tym, że chciałem znaleźć jeszcze jakieś beczki z paliwem lub dojechać do vista pointu - gra mnie bardzo wciąga.. jak dla mnie silne 8/10
Obserwuj wątek
    • Gość: pro Re: Kwadrans próby - Fuel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.09, 20:20
      @1.kamiloss masz literówkę
      Według mnie gra jest beznadziejna, poza grafika niema tam nic fajnego. Wypieprzyłem ją po pierwszym wyścigu.
      • Gość: dasa Re: Kwadrans próby - Fuel IP: *.superkabel.de 30.07.09, 17:39
        Toplista stron z grami i filmami
        www.toplistamotyla.najlepsze.net/?we=sartron
    • Gość: sex Re: Kwadrans próby - Fuel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 21:09
      @pro - uwielbiam takich ludzi. Może i kamiloss ma literówkę, chociaż chyba chodzi ci raczej o to, że napisał km zamiast h (godziny). No i CO Z TEGO ???

a po 2 - powinieneś napisać - "ŚCIĄGNĄŁEM i po pierwszym wyścigu wypieprzyłem"

ech smile

to chyba przez tą burzę nad Szczecinem wzięło mnie na moralizatorstwo smile

a tak w ogóle to

sex

big_grin

ps: Pro- też masz literówkę big_grin
    • venmort Re: Kwadrans próby - Fuel 24.07.09, 21:17
      Gra jest słabiutka niestety. Niestety, bo zapowiadało się całkiem dobrze.
      Słabe recenzje i pojawiające się w nich narzekania też mnie trochę zdziwiły, szczególnie po tym jak zagrałem w demo. Po tym jak dane było mi pobawić się pełną wersją w całości je jednak popieram.
      Graficznie jest efekciarsko aż do przesady, ale jakoś nie wpadłem w zachwyt. Grałem na PC i wygląda to jak kolejny szybki port z konsoli. Dzięki temu co prawda chodzi płynnie, ale wolałbym jednak większą kontrolę nad ustawieniami. Najbardziej zniesmaczyło mnie rozmycie, które sumując lewą i prawą część pola widzenia obejmuje chyba z pół ekranu.
      Zmiana pór dnia też jest iście crapowata. Mamy zmierzch, pstryk i jest noc, pstryk i świta - no super, tylko mamy rok 2009 i płynna zmiana nie powinna być problemem.
      Model jazdy jest jak najbardziej zręcznościowy i wszystko było fajnie dopóki nie pojechałem muscle carem. Kompletna porażka, samochód na asfalcie, który zachowuje się jak quad w terenie, wtf? Zniszczenia pal licho, ale model kolizji to kolejny gwóźdź do trumny. NFS jest pod tym względem bardziej realistyczny.
      Kumpel, u którego grałem, jak zobaczył, że jednak wytrwale siedzę chciał mi od razu grę odsprzedać. Nie dałem się. Poradziłem mu, żeby używał gry jako relaksatora - do tego się ta gra nadaje. Bierzemy motocykl i jedziemy hen przed siebie, muzyczka w tle sobie plumka, otoczenie się zmienia a my nie musimy się niczym przejmować. Przynajmniej do czasu aż nam się piwo nie skończy (tak, na klawie można grać bez problemu jedną ręką).
    • Gość: Pro Re: Kwadrans próby - Fuel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 21:21
      sex sex sex ru...ie dawanie dupy walenie ssanie, palami okladanie mokra pizaa dziwek ru...ie pizd lizanie tyle na ten temat gra gruba jak ch... mikolaja twoja stara opie... bele mikolajowi i skrzatowi a tak wogole to ch... wam w dupy
    • Gość: gatyk Re: Kwadrans próby - Fuel IP: *.superkabel.de 24.07.09, 21:23
      Zapraszam Tutaj: www.toplistamotyla.najlepsze.net/?we=Adrick119709 mozna znalezc najnowsze gry!!!
    • own3d1n1 Re: Kwadrans próby - Fuel 24.07.09, 21:40
      Co ?

Jest to na razie jedyna gra wyścigowa w którą mam ochotę grać, wszystkie NFS'y, GRID, DiRT, Pure padły trupem przy niej. Wyścigi są umieszczone w ekstremalnych miejscach i dają więcej frajdy niż Free Ride, choć i ten daje wrażenie wolności. Po prostu jedziesz i nie myślisz o niczym innym jak o pokonaniu tej czy tamtej góry, kanionu, po czym nagle stwierdzasz, że skok w przepaść z 20 metrów nie był dobrym (choć sprawiającym dużo frajdy) rozwiązaniem. Po godzinie gry nie mogłeś odblokować wszystkich kampusów. Sam jeszcze nie doszedłem do największego smaczku, tj namiastki wielkiego kanionu i bezkresu pustyni, tornad też jeszcze nie zobaczyłem. Z minuty na minute gra nabiera rumieńców, a różnorodność tras i pojazdów skutecznie zwalcza monotonność. Freedom, just freedom.
    • own3d1n1 Re: Kwadrans próby - Fuel 24.07.09, 21:45
      Co do dnia/nocy venmort zgadzam się w zupełności, tego po prostu niedopracowali. Tylko, że problem polega na tym, że większość ludzi napaliła się na grafikę prosto z renderów, wtedy zapał uchodzi tuż po pierwszym wyścigu
    • Gość: pro Re: Kwadrans próby - Fuel IP: 83.2.198.* 24.07.09, 23:08
      Fajnie tu się ludzie podszywają, jednak będę musiał założyć konto(ale musiał być to komplety idiota bo mój nick zawsze pisze z małej litery)...
      @sex napisałem że ma literówkę bo niektórzy mogą nie rozumieć co napisał
      i po 2
      gó... cie obchodzi czy ściągnąłem czy pożyczyłem tę grę.
    • 1.kamiloss Re: Kwadrans próby - Fuel 24.07.09, 23:12
      own3d1n1 -> niestety tornada są tylko w wybranych wyścigach są uruchamiane przez skrypty, co sprawia niemałe wrażenie... ale jest to troche słabo wykonane.
    • Gość: TIBIA Re: Kwadrans próby - Fuel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 23:46
      TIBJA!
    • Gość: orb Re: Kwadrans próby - Fuel IP: *.icpnet.pl 24.07.09, 23:59
      Nikomu nie polecam tej gry , po zwiastunach i filmimach przed premiera zapowiadala sie bardzo dobrze. Wyszlo jak zawsze, gowienko. Nawet ten rekord guinessa nie ratuje tej gry , poniewaz po 20min grania juz ma sie ochote wywalic ta gre to kibla. Nudy , monotonia, obrzydliwe , nielicecjonowane auto ktore prowadzi sie tragicznie. Moglbym tak wymieniac w nieskonczonosc wady jakie ta gra posiada , poniewaz jak ich ogromna ilosc. Podsumowujac, omijac to gowno z daleka!
    • Gość: ^^ Re: Kwadrans próby - Fuel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.09, 00:32
      Gra ssie jajca
    • y_jak_y Re: Kwadrans próby - Fuel 25.07.09, 03:17
      tbh gra jest całkiem fajna w freeride z przeciętnymi wyścigami. mi pasuje chociaż do takiego tdu na ten przykład to jej dużo brakuje.
    • preston81 Re: Kwadrans próby - Fuel 25.07.09, 08:52
      gra jest badziewska , lepszy jest clutch czy cos takiego rozwala sie zombie na ulicach big_grin bierzesz takiego na mache i patrzysz jak sie poci na twojej masce i wyje po czym wciagasz go pod koła big_grin i ogolnie fajna rozwalka na arenach jak dawne destruction derby z takimi gadzetami jak zmiana grawitacji itp ciekawe ale rowniez bez rewelki ale gra sie lepiej niz w fuel szajs ble

www.neoseeker.com/news/9037-first-screenshots-from-upcoming-racing-game-clutch-pc-/

wezcie sie za recenzje bionic commando bo warto a nie za jakies buble smile
    • Gość: kolo Re: Kwadrans próby - Fuel IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.09, 10:03
      A ja pobrałem,wpisałem cd-key z gta i śmigam na necie
    • Gość: kao chen Re: Kwadrans próby - Fuel IP: *.zone6.bethere.co.uk 25.07.09, 12:50
      @own3d1n1 no to od razu widać, że masz skopany gust skoro dla Ciebie Dirt, Grid i Pure są słabsze od tego czegoś co nawet nie zasługuje na nazwę gry
    • own3d1n1 Re: Kwadrans próby - Fuel 25.07.09, 12:52
      Może już za stary jestem, kao chen. No ale poważnie, GRiD znudził mi się, chociaż jest bardzo dobrą grą, a do Fuel ciągnie mnie jak diabli. big_grin
    • Gość: TS Re: Kwadrans próby - Fuel IP: 80.52.242.* 25.07.09, 13:05
      Twoja stara
    • Gość: tymoteusz Re: Kwadrans próby - Fuel IP: *.icpnet.pl 25.07.09, 13:55
      OMIJAC TO GOWNO Z DALEKA
    • Gość: twoja stara Re: Kwadrans próby - Fuel IP: *.toya.net.pl 25.07.09, 14:11
      twoja stara twojej starej jest na twojej starej mojej starej w waszej starej.
    • 1.kamiloss Re: Kwadrans próby - Fuel 25.07.09, 16:43
      Mi się tam gra podoba.. jeśli ktoś ma inne zdanie to je szanuje, bo każdy ma do tego prawo ..
    • Gość: adada Re: Kwadrans próby - Fuel IP: *.budinet.info 25.07.09, 17:57
      www.youtube.com/watch?v=a9eE7biVB58&eurl
    • Gość: Chmielok Re: Kwadrans próby - Fuel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.09, 23:06
      Jeszcze wieksze jaja sa na PC. Producenci, uwaga, uwaga... nie dali kodu dostepu do GfWL. Coz za inteligentne posuniecie. Teraz ludzie kombinuja i wpisuja kody z innych gier na GfWL.
    • Gość: pietro Re: Kwadrans próby - Fuel IP: *.wroclaw.mm.pl 27.07.09, 08:45
      own3d1n1: całkowicie się zgadzam. Grid jest dla mnie zbyt hardcore'owy, motorstormy mają świetnie zaprojektowane trasy i efektowny model zniszczeń, ale brakuje im tej wolności. A Fuelem byłem totalnie zaskoczony, świetna dobrze zoptymalizowana grafika (na PC- śmiga u mojego brata na 8600GE), ogromne otwarte przestrzenie i naprawdę radosne wyścigi. Okej- gra ma sporo wad i wybitna nie jest, ale i tak uważam że jest baaardzo dobra. Tak na marginesie: mówicie nuda na otwartych przestrzeniach- a ja nareszcie widzę te łąki, pustynie czy wertepy nie naładowane różnymi śmieciami, domkami, czy innymi, mającymi na celu odciągnięcie uwagi gracza od małego dystansu generowania grafiki, obiektami. Duży plus dla Codemasters.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka