Gość: Pako Re: Battlefield 1943 vs Battlefield Heroes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 14:25 CO do tego że "bo zawsze miało się świadomość, że jeśli wróg mnie pierwszy zauważy, to ja jestem trupem." to bym polemizował. Dymki sprawiały że "skillowy" gracz (zwłaszcza gdy biegł) mógł się obrócić i nawet 2 kolesi pojechać pomimo tego że to oni jako pierwsi zaczęli strzelać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowak Re: Battlefield 1943 vs Battlefield Heroes IP: *.tvk.torun.pl 29.07.09, 15:18 Ciekawe gry ale klimat kreskówek mi niezbyt odpowiada, czuje się jakbym grał w wojenną wersję Strażaka Sama. ------------------- Toruń katalog stron internetowych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hugoul Re: Battlefield 1943 vs Battlefield Heroes IP: *.chello.pl 29.07.09, 15:27 cóż.. królicze skakanie też nigdy mi nie odpowiadało, dlatego po tygodniu próbowania BF-H olalem sprawę. Co do BF'43 może jest lepiej ale komuś komu zależy naprawdę na dobrym strzelaniu, realistycznej walce i grze zespołowej nigdy do końca nie przypadnie do gustu, są pozycje poprostu lepsze jak AA czy CS. Cała seria BF jest czymś pośrodku i mi osobiście nie odpowiada. Jak nie mam czasu (praca, rodzina) to poprostu zapuszczę sobie na 15 minut w weekend BF-H jak chcę czegoś więcej i poczuć adrenalinę, sięgam po AA, CS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdasd Re: Battlefield 1943 vs Battlefield Heroes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 17:27 battlefield heros to porazka. zagralem raz i usunalem z dysku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: power_cabana Re: Battlefield 1943 vs Battlefield Heroes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 18:22 BH forever. Proste, łatwe, przyjemne i za darmo W dodatku śmieszne. Dla mnie rodzynek ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonymous Re: Battlefield 1943 vs Battlefield Heroes IP: *.2a.pl 30.07.09, 00:56 Oba gówna, trzeba czekać na bad company 2, które będzie na pc a nie dla tych ciot co używają konsol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Battlefield 1943 vs Battlefield Heroes IP: *.csk.pl 30.07.09, 02:18 Zgadzam sie z opiniami ze BFH jest fajne. Jak to przedmowca ujal "Proste, latwe, przyjemne i ZA DARMO" Wiec nie rozumiem troche porownania platnej gry do darmowej w dodatku rozgrywka jest niemal identyczna z tym ze w BF mamy realistyczna grafike i widok z oczu ;p Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Battlefield 1943 vs Battlefield Heroes 30.07.09, 02:46 heh -> Rozgrywka nie jest niemal identyczna, na co zresztą zwróciłem uwagę w tekście . Odpowiedz Link Zgłoś
tow.stalin Re: Battlefield 1943 vs Battlefield Heroes 30.07.09, 09:17 anonymus -> a ja gram i na pc i na konsoli i dla mnie ciota, to koleś, który nie ogarnia grania padem ogarniasz granie padem, czy jesteś typową "myszkową ciotą"? powracając do tematu - zdecydowanie nie podoba mi się klimat herosów. jakby do siebie strzelali cukierkami, a ciastka z kremem bylyby granatami, to miałoby to więcej sensu. bierzesz kremówke i ciullllll... two kill streak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko pawia Re: Battlefield 1943 vs Battlefield Heroes IP: *.ver.abpl.pl 30.07.09, 10:04 Obie równie słabe, wolem quake live. jeszcze bettlefield herosi mozna zrozumiec bo takem za darmo jest coby 1943 juz nie. Za bardzo ja chcieli na pada stosowac i nie wuszlo kolejny ras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranello Re: Battlefield 1943 vs Battlefield Heroes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 22:56 to oczywiście offtopic ale dla teamworku to polecam Enemy territory. samemu to tam można sobie co najwyżej w dupsku pogrzebać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BF Heroes Re: Battlefield 1943 vs Battlefield Heroes IP: 195.116.176.* 13.08.09, 09:42 Tylko nie ma co porównywać BF Heroes do BF 1943.Bo BF Heroes to jeszcze Open Beta,A nie PEŁNA WERSJA jak BF 1943.Więc wg. mnie to porównać te gry będzie trzeba kiedy obie będą Pełną wersją, anie Open Bete z Full Version porównywać. Odpowiedz Link Zgłoś