polychessman 29.07.09, 07:51 Wprost uwielbiam te prowokacyjne tytuły newsów :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cypisek.net Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 08:04 dokładnie tytuł rewelacyjny :] Odpowiedz Link Zgłoś
xbox-maniak Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 08:22 haha, tytuł świetny, od razu się humor polepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
shim-en-core Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 08:44 Hehe. Tytuł jak najbardziej prawidłowy Jeżeli rozciągnie mi się w czasie kończenie Lost Odyssey i Blue Dragona to kto wie, może kupię 'Ostatnią Nadzieję' już na PS3. Odpowiedz Link Zgłoś
kauczuchowski Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 08:47 Widać polepszacie humor posiadaczom X360 a posiadaczy PS3 lekceważycie. Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.cz Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 09:17 ciekawe czy pojawi się pan o nicku "glupota_drażni" czy jakoś tak i będzie marudził że przecież nie powinno się podawać newsów o plotkach ;] Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 09:35 Off topic. Wszystkim agresywnym, sfustrowanym cymbalom i zwyczajnym trollom polecam lekture dzisiejszej "Polityki". Odpowiedz Link Zgłoś
twilitekid Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 09:40 "poziom rzetelnosci dziennikarskiej zreszta podobny " Gdyby to jeszcze piszący tutaj byli dziennikarzami... To jest BLOG! Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 09:51 cypisek wywolal mnie do tablicy, zatem jestem. dostrzegasz moj Misiaczku kolorowy drobna roznice miedzy: - podana na stronie sklepu sprzedajacego gry video informacja o dostepnej niedlugo w sprzedazy wersji jakiejs gry (ktorej tytul jest znany) na konsole X (i zaznaczenie w newsie, ze to PLOTKA) a: - wysnuta na podstawie wpisu "pracuje nad dwoma niezapowiedzianymi projektami dla RockStar" przez jakis anonimowy serwis o grach video (o ktorym nikt wczesniej nie slyszal) konkluzja, ze dla konsoli Y zmierza tytul ekskluzywny od RockStar? bo jesli nie, to naprawde nie mamy o czym dyskutowac. co do tytulu newsa - newsy o Fat Princess czesto maja tytul typu: "Gruba Ksiezniczka zmierza na PSN", "Gruba Ksiezniczka juz tuz tuz" itp itd. a teraz przetlumaczcie sobie wyrazenie "The Last Hope". slowniki online do znalezienia w google. Odpowiedz Link Zgłoś
dannymich Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 09:57 Oj, mógłby wyjść, bo baaaaaardzo brakuje mi na ps3 jRPG, całe szczęście, że FF VII pojawił się na PSN dzięki któremu można sobie umilić oczekiwanie na FFXIII czy WKC (ale to jeszcze troszkę za nim ukażą się w zrozumiałym języku) tym bardziej będzie to dobra wiadomość jak zostanie potwierdzona na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
michaelius_pl Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 10:11 Nawet jak wyjdzie to w EU bedzie po FF XIII i WKC. No ale moglbym pograc byleby zostawili japonski VA bo angielski podobno jest tragiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
sonyboy Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 10:13 Mi też baaaaaaardzo brakuje jRPG na PS3. W tej generacji chyba odwróciły się role. Sony skierowało się bardziej pod rynek amerykański (jakby nie patrzeć prawie połowa exów na PS3 to FPS) a M$ pod rynek japoński. Jako posiadacza już tylko PS3 boli mnie to cholernie, bo zdecydowanie wolę japońską, być może lekko zacofaną technologicznie ale jednak znacznie bardziej emocjonalną szkołę jazdy niż hamerykańską pustotę i tanie efekciarstwo. A co boli mnie jeszcze bardziej to fakt że Sakaguchi przeszedł pod skrzydła M$, które swoją skłonnością do wypuszczania niedokończonych i niedopracowanych produktów, zarżnęło brutalnie jego geniusz. Grałem w BD i LO na moim wtedy jeszcze nie padniętym X0. Obie gry były mocno przeciętne. Totalnie nie podobne do Sakaguchiego... no ale tak to jest jak pracuje się dla M$, czyli firmy, która nie pozwoli ci dokończyć swojej pracy;P M$ niszczy geniuszy. Najpierw Rare a teraz Sakaguchi. Oby już nikogo z obozu ani Sony ani Nintendo nie podkupili;P Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 10:15 ale x nie ma wiecej jrpgow :x Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 10:17 Nawet nie skumaliście tytułu... a piszecie że lubicie takie prowokacyjne tytułu The Last Hope można przetłumaczyć jako Ostatnia nadzieja. A teraz na eng: Last Hope na PS3 - PL, Ostatnia nadzieja na PS3. Gdzie wy widzicie problem tutaj? Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.cz Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 10:26 @glupota_mnie_drazni to plotka i to plotka ale oczywiście lepsze jest odnalezienie ps3slim na targu no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 11:03 @cypisek: moja zona slyszala w pracy, ze na XBoxa 360 ma wyjsc Metal Gear Solid 5. i ma to byc gra na wylacznosc dla konsoli MS. mozesz to oglosic na calym swiecie i domagac sie od innych serwisow, zeby podawaly ta informacje jako plotke. bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.cz Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 11:06 tak.. kpij sobie nie zmienia to faktu, że przy plotkach o Sony jakoś nie protestujesz, natomiast plotki o iksie już wykpiwasz... ciekawe, bardzo ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 11:16 karkołomny - uważasz się za takiego oczytanego, powinieneś wiedzieć że gry są "na" konsole i "dla" ludzi. Nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 11:17 drogi cypisku - ja ogolnie NIE PROTESTUJE przeciwko jakimkolwiek newsom/plotkom/doniesieniom. to Ty masz jakas chora obsesje, ze XBox jest pomijany, i pod KAZDYM wpisem na temat PS3 zachowujesz sie jak obrazony dzidzius, ktory nie ma wlasnych foremek, wiec postanowil nasikac do piaskownicy, w ktorej bawia sie inni. jesli uwazasz, ze jest inaczej, to slicznie Cie prosze - wskaz choc jeden news na temat XBoxa, w ktorym narzekalem, ze takowy sie pojawil, albo ze mogliby napisac o czym innym. @dziurkacz - jesli Ci sie nie podoba - nie czytaj. nikt Cie przeciez nie zmusza. mozesz zalozyc wlasnego bloga, zbierac newsy, podnosic poziom dziennikarstwa o grach video w Polsce i odebrac Polygamii czytelnikow. droga wolna. chlopaki dokladnie w ten sposob zaczynali. Odpowiedz Link Zgłoś
mandella Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 11:22 Slaba, sztampowa gra. Nie macie czego zalowac, PS3 maniacy. Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.cz Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 11:24 @glupota_mnie_drazni zacząłeś wykpiwać jak wskazałem jakie newsy poly pomineła, więc się odgryzam i nie zachowuję się jak obrażony dzieciak - po prostu odgryzam się TOBIE za to że kpiłeś z tego, że zauważyłem że Poly POMIJAŁA pewne newsy o xboxie, co widocznie bardzo cię zakłuło mówię - jakoś NIE PROTESTOWAŁEŚ jak pojawił się news o ps3slim znalezionym na targu, za to wyraźnie nie spodobało Ci się, że podałem przykłady newsów pominiętych przez Poly nie będę nazywał takiego podejścia, ale ciśnie mi się na język pewne określenie Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 11:56 bo widzisz Misiaczku moj kolorowy - "DX11 w Halo:Reach" to bylby news z dupy i gdybym go przeczytal, po czym zapoznal sie z tekstem zrodlowym, to bym tak samo wyzlosliwial sie na redaktorze z Polygamii, ktory cos takiego by wypuscil. news na temat "exclusive dla XO od RockStar" to news kalibru mojego MGS5 na XO. ktos gdzies komus cos powiedzial. tutaj masz konkretna strone SKLEPU. duzego, znanego sklepu. newsa o PS3Slim na targu nie pamietam - nie czytam wszystkiego jak leci, moglem pominac. i nie to, ze mi sie cos nie spodobalo w Twoich pretensjach - po prostu sprawdzilem zrodla, jakimi sie poslugujesz i to te zrodla wysmialem. i wycisnij to sobie z jezyka, lepiej Ci sie zrobi. a na razie spadam - mam chwilke czasu, zeby pograc w Persone, wiec pewnie juz tu nie wroce. buziak slodki moj Ty cypisku Twoja Hanka Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.cz Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 12:01 co do "technologii dx11" cóż - jak widać hasłowe potraktowanie sprawy Tobie nie wystarcza... trzeba się rozpisywać - smutne to co do newsa o ps3 slim - jaaaaaasne - podlinkowałem Ci nawet w jednej z potyczek - i wciąż się nie zająknąłeś ani słowem -> cóż - moralność kalego -> plotki o sony są ok, plotki o ms są fe Odpowiedz Link Zgłoś
karkolomny_dziurkaczv3 Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 12:04 janci0: "karkołomny - uważasz się za takiego oczytanego, powinieneś wiedzieć że gry są "na" konsole i "dla" ludzi. Nie odwrotnie." alez ja o tym doskonale wiem ) jedynie autor tej ploty (bo inaczej tego nie nazwe) jest lekko niedoinformowany Odpowiedz Link Zgłoś
bigdaddyy Re: Ostatnia nadzieja dla PS3? 29.07.09, 12:19 @glupota_mnie_drazni - zauważyłem jak ktoś cie denerwuje to zawsze rzucasz jakieś biedne teksty w stylu ,,Misiaczku moj kolorowy'' ,,buziak slodki moj Ty'' itd. czy faktycznie jesteś taki starszy od nas jak się zachwalasz ? bo zachowujesz się jak gó...arz namnożyło się cypisków i dziurkaczy, którzy to są prawdziwi ? Odpowiedz Link Zgłoś