Dodaj do ulubionych

W imieniu Looli poprosze o poklikanie

05.08.09, 11:37
s14.zieloneimperium.pl/ogrod-pokazowy/index.php?mode=view&user=8413008
Obserwuj wątek
    • lenkaaa Re: W imieniu Looli poprosze o poklikanie 06.08.09, 00:41
      rany kota, a o co w tym chodzi? Klikam i nic sie tam nie dzieje ? Cos sie
      powinno dziac w efekcie mojego klikania ?
    • edycja_kopiuj_wklej Re: W imieniu Looli poprosze o poklikanie 06.08.09, 08:32
      Tam na dole sa gwiazdki, trzeba zazolcic wszystkie 10.

I na ten tez poprosze poklikac:
      s13.zieloneimperium.pl/ogrod-pokazowy/index.php?mode=view&user=8216522
      • vifxen Re: W imieniu Looli poprosze o poklikanie 06.08.09, 11:12
        zażółciłam wszystkie w obu, chociaż dalej nie łapię o co cho ;D
        • lenkaaa Re: W imieniu Looli poprosze o poklikanie 06.08.09, 14:18
          no wlasnie: o co tam biega ? zazolcilam gwiazdki i sie zastanawiam co to za
          ludziki tam na dole sa: w pierwszym linku tylko jeden a w drugim az 6 ich tam
          jest. A czyj ten drugi ogrod ?
          • lenkaaa Re: W imieniu Looli poprosze o poklikanie 06.08.09, 14:19
            a, nie, w tym pierwszym juz 2 ludziki machaja rekami smile ale drugi raz juz nie
            moglam zazolcic gwiazdek.
        • edycja_kopiuj_wklej Re: W imieniu Looli poprosze o poklikanie 06.08.09, 16:41
          A to taka konkurencja dla dragona. Teraz zamiast lowic smoki rano, to sieje
          marchewke
          • lenkaaa Re: W imieniu Looli poprosze o poklikanie 07.08.09, 00:45
            no a te ludziki to co to takiego i dlaczego sie mnoza ? to mozna wiecej razy
            klikac czy nie, bo zapamietuje IP ?
            • edycja_kopiuj_wklej Re: W imieniu Looli poprosze o poklikanie 07.08.09, 09:12
              Mozna na jeden link kliknac raz dziennie.
              A te ludki, to klienci, ktorzy czekaja na realizacje zamowienia
              • lenkaaa Re: W imieniu Looli poprosze o poklikanie 07.08.09, 14:39
                Kliknione ! U Loli juz 4 klientow czeka a zamowienia nie zrealizowane ! Gdzie ta
                Lola ?!?! Wiesz moze co u niej slychac ? Na Koniach tez sie nie loguje, ja
                tesknie za nia a ona ani slychu ani dychu ...
                • edycja_kopiuj_wklej Re: W imieniu Looli poprosze o poklikanie 07.08.09, 16:11
                  No sie gdzies zgubila. Miala wrocic 4 a tu ani widu, ani slychu.
                  • lenkaaa Re: W imieniu Looli poprosze o poklikanie 09.08.09, 01:41
                    LOLA WRACAJ !!!! Ale to juz ! Co to za porzadki, zeby cie tak dlugo nie bylo ?! wink

Edycja widze, ze masz dzis nowa aranzacje roslinna smile Co tys tam obsadzila?
                    Obstawiam: sloneczniki, truskawki albo rzodkiewka,kapusta i dynia, hi, hi, hi a
                    teraz mi powiedz co tam naprawde rosnie bom ciekawasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka