Dodaj do ulubionych

Overlord 2 - recenzja wideo

• pankomentarz Re: Overlord 2 - recenzja wideo 06.08.09, 22:19
      Dobra recka... ale przydałby Ci się hełm a'la sauron, nawet robiony w biurze!
    • Gość: m4t3k Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.e-wro.net.pl 06.08.09, 22:24
      HEh to powinno być oznaczone 18+
    • Gość: santiago Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 06.08.09, 22:34
      biedne foczki z wielkimi oczami (przed czy po udeżeniu pałka?) - generlanie recenzja to kicz - mam nadzieję, że zamierzony,albo naprawdę już tak się Wam w tym Gamecornetrze nie chce... ale wybaczam... wakacje w sumie
    • Gość: m4t3k Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.icpnet.pl 06.08.09, 23:34
      santiago raczej nie zamierzone, w takim gownianym stylu wlasnie ten serwisik robi recenzje. Tak jak tam ktos wyzej juz pisal, nawet te plebsiarskie komentarze 10 latkow na onecie maja wieksza wartosc niz recenzje tutaj.
    • Gość: lol Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 23:36
      lol widze ktoś na gamecornerze ogląda Death note big_grin, a ktoś inny jest rasistą jak tak o Obamie źle mówi tongue_out
    • slawomir.serafin Re: Overlord 2 - recenzja wideo 07.08.09, 03:10
      santiago raczej nie zamierzone, w takim gownianym stylu wlasnie ten serwisik robi recenzje. Tak jak tam ktos wyzej juz pisal, nawet te plebsiarskie komentarze 10 latkow na onecie maja wieksza wartosc niz recenzje tutaj.

-----

Dziękujemy za konstruktywną krytykę. Wiemy, że nie przemawia przez ciebie zawiść i małostkowośc, lecz troska i chęć uczynienia GameCornera lepszym i wspanialszym.
    • Gość: lol [...] IP: *.chello.pl 07.08.09, 09:50
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Piachu Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 10:12
      hahaha owns, takiej recenzji jeszcze nie widziałem xD
      ale co do samej gry to jest całkiem spoko, myślałem że może przejde ją jeszcze raz na oryginale, a tu ZONK nie było jeszcze premiery w polsce ;/
    • Gość: gość Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.kol.tke.pl 07.08.09, 10:55
      Sławek, jak już ktoś wyżej napisał, weź się lepiej ubierz, posadź tyłek na siedzeniu i pomyśl o lepszym tle ...i trochę bardziej energiczniej!!!!
    • Gość: Dr. Nielubicz Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: 10.200.55.* 07.08.09, 11:15
      To nie jest kwestia lubienia Obamy, a braku przyzwolenia na oszustwo murzyna z Kenii.
    • Gość: sex Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 11:27
      sex
    • Gość: evelan_pl Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 16:29
      kup sobie w końcu nową koszulkę i spodnie sławku... no tak zapomniałem że to pecetowy plebs i nie stać ich smile
    • slawomir.serafin Re: Overlord 2 - recenzja wideo 07.08.09, 17:19
      kup sobie w końcu nową koszulkę i spodnie sławku...

-----

never, będę występował tylko w nich, aż staną sie kultowe i nikt nie będzie chciał mnie oglądać w czymś innym!!!!oneoneeleven
    • Gość: Groszeq Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 17:50
      Witam

Recenzuje może śmiesznie, jakaś odmiana od reszty portali, ale co do tego jak stoi to fakt przydało by się krzesełko i po sprawie

Zapraszam do obejrzenia mojej pierwszej wideo recenzji wink:

tv.tawernagier.pl/dl.php?key=Demigod_Demo_recenzja_video
    • Gość: Lukasz Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 18:47
      Dodam jeszcze, że warto by było napisać recenzję wcześniej i nie zastanawiać się na żywo.

Głos nadal jest pod nosem, żeby usłyszeć całość muszę pogłosić.

Co do treści recenzji - to, że musimy podbić jakieś królestwo i że mamy "sługusów" to można zobaczyć na ekranie. Nie możnaby podać detali typu - skąd bierzemy swoje potworki, ile ich może być, co one dokładnie potrafią, żeby rozwiązać te wspomniane zagadki logiczne?

Jakbędę chciał pooglądać idiotyczne wstawki z grą w tle to pzyjdę na gamecorner. Żeby dowiedzieć się czegoś o grze odwiedzę jakiś profesjonlany portal
    • Gość: ibn Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 18:49
      Czy mi się zdaje, czy jakoś mniej trolli niż zwykle?

W recenzji widać postępy.
      Oby tak dalej. Ku doskonałości! smile
    • Gość: B1 Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.ingram.com.pl 07.08.09, 19:01
      dykcja, glos, postawa, mimika, tresc, swojski humor - wszystko super, ale za duzo tych wstawek dajecie. czasam wcale nie pasuja i psuja klimat.
    • Gość: Spec Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 20:25
      Dykcja całkiem dobra Sławek, troche zaciągasz przy końcówkach zdań co wcale ładnie nie brzmi, i nie jest śmieszne, a wątpie żebyś tak mówił na codzień.

Pokazujemy się publicznie prawda? Mówimy do ludzi ? Nie oczekujemy tutaj gajera, ale mogłbyś się ubrać schludnie troche - vide przeglad tygodnia na GOL chłopaki na luzie są ubrani ale bez przesady.

Troche za dużo wstawek i wg. MNIE troche za dużo żarcików.

Pozdrawiam.

PS. Aha i te recki moglyby byc troche dluzsze tak z 4-5 min a nie 2min z hakiem
    • Gość: Stig Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: 91.188.125.* 07.08.09, 21:07
      Po pierwsze poćwicz dykcję, później zrób coś z ciągłym staniem i ubierz koszulkę z logiem gamecornera wink +1 do fajnych recenzji.
    • anarchius Re: Overlord 2 - recenzja wideo 07.08.09, 21:10
      Panie Sławku... za mało metalu, więcej metalu i zua
    • Gość: kent Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.chello.pl 07.08.09, 21:20
      panie ssawku ale z pana menel
    • martiness Re: Overlord 2 - recenzja wideo 08.08.09, 01:09
      Nie róbcie już tego więcej, dobra?
      Sławek ma jakieś problemy z rękami, gada też niekoniecznie przesadnie wyraźnie i składnie, no i jakoś chyba nie czuł się komfortowo tak po prostu sobie stojąc.

Takie recenzja to zła droga.
      Po co psuć jak zasadniczo jest fajnie?
      Tylko dlatego, że powiększył się Wam budżet?
    • Gość: rok świni Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 09:36
      Gdyby ta gra była mroczna to może by mi się spodobała ,a tak wygląda jak gra dla dzieci specjalnej troski .
    • Gość: ... Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 11:04
      ale wy macie tandetne recenzje na poziomie 10 latka.. kononowicz co w tym śmiesznego?.. to jest żałosne.. ;/ no przynajmniej pana sławka video recenzje są daremne.. np.. słyszałem na tym serwisie video recenzje o GTA IV która mi się spodobała.. jak słyszę i widzę słąwka to mnie na wymioty bierze uncertain
    • Gość: M Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.09, 11:05
      Recenzja niespecjalnie smieszna - opiera się głównie na wstawkach ze znanych internautom filmików. Ok, raz jak się takie coś zrobi to jest śmieszne, ale za którymś razem z kolei robi się nużące. wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka