pankomentarz Re: Overlord 2 - recenzja wideo 06.08.09, 22:19 Dobra recka... ale przydałby Ci się hełm a'la sauron, nawet robiony w biurze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4t3k Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.e-wro.net.pl 06.08.09, 22:24 HEh to powinno być oznaczone 18+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: santiago Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 06.08.09, 22:34 biedne foczki z wielkimi oczami (przed czy po udeżeniu pałka?) - generlanie recenzja to kicz - mam nadzieję, że zamierzony,albo naprawdę już tak się Wam w tym Gamecornetrze nie chce... ale wybaczam... wakacje w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m4t3k Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.icpnet.pl 06.08.09, 23:34 santiago raczej nie zamierzone, w takim gownianym stylu wlasnie ten serwisik robi recenzje. Tak jak tam ktos wyzej juz pisal, nawet te plebsiarskie komentarze 10 latkow na onecie maja wieksza wartosc niz recenzje tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 23:36 lol widze ktoś na gamecornerze ogląda Death note , a ktoś inny jest rasistą jak tak o Obamie źle mówi Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Overlord 2 - recenzja wideo 07.08.09, 03:10 santiago raczej nie zamierzone, w takim gownianym stylu wlasnie ten serwisik robi recenzje. Tak jak tam ktos wyzej juz pisal, nawet te plebsiarskie komentarze 10 latkow na onecie maja wieksza wartosc niz recenzje tutaj. ----- Dziękujemy za konstruktywną krytykę. Wiemy, że nie przemawia przez ciebie zawiść i małostkowośc, lecz troska i chęć uczynienia GameCornera lepszym i wspanialszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol [...] IP: *.chello.pl 07.08.09, 09:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piachu Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 10:12 hahaha owns, takiej recenzji jeszcze nie widziałem xD ale co do samej gry to jest całkiem spoko, myślałem że może przejde ją jeszcze raz na oryginale, a tu ZONK nie było jeszcze premiery w polsce ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.kol.tke.pl 07.08.09, 10:55 Sławek, jak już ktoś wyżej napisał, weź się lepiej ubierz, posadź tyłek na siedzeniu i pomyśl o lepszym tle ...i trochę bardziej energiczniej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Nielubicz Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: 10.200.55.* 07.08.09, 11:15 To nie jest kwestia lubienia Obamy, a braku przyzwolenia na oszustwo murzyna z Kenii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 11:27 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelan_pl Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 16:29 kup sobie w końcu nową koszulkę i spodnie sławku... no tak zapomniałem że to pecetowy plebs i nie stać ich Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Overlord 2 - recenzja wideo 07.08.09, 17:19 kup sobie w końcu nową koszulkę i spodnie sławku... ----- never, będę występował tylko w nich, aż staną sie kultowe i nikt nie będzie chciał mnie oglądać w czymś innym!!!!oneoneeleven Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Groszeq Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 17:50 Witam Recenzuje może śmiesznie, jakaś odmiana od reszty portali, ale co do tego jak stoi to fakt przydało by się krzesełko i po sprawie Zapraszam do obejrzenia mojej pierwszej wideo recenzji : tv.tawernagier.pl/dl.php?key=Demigod_Demo_recenzja_video Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 18:47 Dodam jeszcze, że warto by było napisać recenzję wcześniej i nie zastanawiać się na żywo. Głos nadal jest pod nosem, żeby usłyszeć całość muszę pogłosić. Co do treści recenzji - to, że musimy podbić jakieś królestwo i że mamy "sługusów" to można zobaczyć na ekranie. Nie możnaby podać detali typu - skąd bierzemy swoje potworki, ile ich może być, co one dokładnie potrafią, żeby rozwiązać te wspomniane zagadki logiczne? Jakbędę chciał pooglądać idiotyczne wstawki z grą w tle to pzyjdę na gamecorner. Żeby dowiedzieć się czegoś o grze odwiedzę jakiś profesjonlany portal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibn Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 18:49 Czy mi się zdaje, czy jakoś mniej trolli niż zwykle? W recenzji widać postępy. Oby tak dalej. Ku doskonałości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B1 Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.ingram.com.pl 07.08.09, 19:01 dykcja, glos, postawa, mimika, tresc, swojski humor - wszystko super, ale za duzo tych wstawek dajecie. czasam wcale nie pasuja i psuja klimat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 20:25 Dykcja całkiem dobra Sławek, troche zaciągasz przy końcówkach zdań co wcale ładnie nie brzmi, i nie jest śmieszne, a wątpie żebyś tak mówił na codzień. Pokazujemy się publicznie prawda? Mówimy do ludzi ? Nie oczekujemy tutaj gajera, ale mogłbyś się ubrać schludnie troche - vide przeglad tygodnia na GOL chłopaki na luzie są ubrani ale bez przesady. Troche za dużo wstawek i wg. MNIE troche za dużo żarcików. Pozdrawiam. PS. Aha i te recki moglyby byc troche dluzsze tak z 4-5 min a nie 2min z hakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stig Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: 91.188.125.* 07.08.09, 21:07 Po pierwsze poćwicz dykcję, później zrób coś z ciągłym staniem i ubierz koszulkę z logiem gamecornera +1 do fajnych recenzji. Odpowiedz Link Zgłoś
anarchius Re: Overlord 2 - recenzja wideo 07.08.09, 21:10 Panie Sławku... za mało metalu, więcej metalu i zua Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kent Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.chello.pl 07.08.09, 21:20 panie ssawku ale z pana menel Odpowiedz Link Zgłoś
martiness Re: Overlord 2 - recenzja wideo 08.08.09, 01:09 Nie róbcie już tego więcej, dobra? Sławek ma jakieś problemy z rękami, gada też niekoniecznie przesadnie wyraźnie i składnie, no i jakoś chyba nie czuł się komfortowo tak po prostu sobie stojąc. Takie recenzja to zła droga. Po co psuć jak zasadniczo jest fajnie? Tylko dlatego, że powiększył się Wam budżet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rok świni Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 09:36 Gdyby ta gra była mroczna to może by mi się spodobała ,a tak wygląda jak gra dla dzieci specjalnej troski . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 11:04 ale wy macie tandetne recenzje na poziomie 10 latka.. kononowicz co w tym śmiesznego?.. to jest żałosne.. ;/ no przynajmniej pana sławka video recenzje są daremne.. np.. słyszałem na tym serwisie video recenzje o GTA IV która mi się spodobała.. jak słyszę i widzę słąwka to mnie na wymioty bierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Overlord 2 - recenzja wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.09, 11:05 Recenzja niespecjalnie smieszna - opiera się głównie na wstawkach ze znanych internautom filmików. Ok, raz jak się takie coś zrobi to jest śmieszne, ale za którymś razem z kolei robi się nużące. Odpowiedz Link Zgłoś