jasti 07.08.09, 05:41 a moze przyszpylic watek ogrodkow i kolejnych questow na sama gore, bedzie latwiej szukac, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
4freddy Re: do moderatorek 07.08.09, 11:53 ogródki, to w sumie mnie nie interesują ale QUESTY jak najbardziej - jestem za . Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: do moderatorek 07.08.09, 12:11 Cos zalozyciel chyba zapomnial o forum. Nawet nie wiadomo, czyje to jest tak na prawde. Nobo ktos specjalnie zalozylnowego uzytkownika pod to forum. No i szkoda, ze od razu nie dal uprawnien ze 2-3 osobom na prowadzenie Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: do moderatorek 07.08.09, 13:02 Forum żyje własnym życiem Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: do moderatorek 07.08.09, 22:11 cafe_tee napisała: > To znaczy, że można przeklinać??! > Mhm. I ubliżać tym z wyższą punktacją i lepszymi bajerami w ogródku Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: do moderatorek 08.08.09, 09:01 A tam, od razu ubliżać złorzeczyć w myślach, żeby im plony chwasty zeżarły - tak )) a poprzeklinać - ot, tak sobie ) jak na Maglu )) Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: do moderatorek 08.08.09, 12:12 Nie mam pojęcia co to magiel( chyba, że chodzi o ten gdzie się pościel magluje) ale wierzę ci na słowo Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: do moderatorek 08.08.09, 14:36 funkcjonariusz_angua napisała: > Nie mam pojęcia co to magiel To jest Magiel forum.gazeta.pl/forum/f,88104,emagiel.html Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: do moderatorek 08.08.09, 21:18 funkcjonariusz_angua napisała: > Nie mam pojęcia co to magiel JAK MOŻNA NIE WIEDZIEĆ CO TO MAGIEL - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! trzeba szybko Cię uświadomić! Jest Gazeta.pl - potem długo, długo nic - i Magiel ))))) a gdzieś, daleko potem, Zielone Imperium Odpowiedz Link Zgłoś
funkcjonariusz_angua Re: do moderatorek 08.08.09, 23:27 Hmm, a więc istnieje jakaś cywilizacja poza ZI? I to jeszcze lepsza? Nie wierzę;P Odpowiedz Link Zgłoś
jasti Re: do moderatorek 09.08.09, 17:41 widzialyscie?? sa questy na gorze, czyli jakis moderator musi byc Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: do moderatorek 09.08.09, 18:41 No ale o podczepieniu spisu osob nie doczytala moderacja Najlepiej jakby zalozyciel dal prawo moderacji ze 2 osobom, ktore by kontrolowaly co sie dzieje itp Odpowiedz Link Zgłoś