Gość: Gość IP: *.icpnet.pl 10.08.09, 15:11 to prawie jak steam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gd Games for Windows Live! zaoferuje zabezpieczenia przed kopiowaniem i u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 15:12 By poprawili te cholerne klucze a nie pierdołami się zajmują, przecież to jest w ogóle jakaś niewyobrażalna dziura że z jednego cd-keya można zajestrować wszystkie gry na GfW. Odpowiedz Link Zgłoś
jock.x Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze 10.08.09, 15:13 E tam. I tak nie ma tego w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAStafari Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze IP: *.acn.waw.pl 10.08.09, 15:13 Cześć , jestem złodziejem bo gram w używane gry. Odpowiedz Link Zgłoś
galnospoke Games for Windows Live! zaoferuje zabezpieczenia przed kopiowaniem i u 10.08.09, 15:14 Dziekuje, nie kupie. Zaglosuje portfelem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wincenty okoń Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 15:17 to game fo fucke..s to totalne chamstwo przemieszane z nieporozumieniem. Omijam gry orginalne z tym logo. Oj sami sobie kopią grób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dlord Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 15:20 a w Polsce to nie będzie działać tak czy tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze IP: *.broker.com.pl 10.08.09, 15:25 Kij z używkami, i tak ich nie kupuje, ale nie podoba mi się idea płatnych dlc. DLC to taka fajna furtka dla twórców na zarobienie większej kasy bez wysiłku. Wystarczy zrobić grę, nie przelewając na kod wszystkich pomysłów, coby później udostępnić je jako płatne dodatki. Dla mnie dodatek to dodatek, taki staroszkolny, prawdziwie dopełniający rozgrywkę, a nie gó...ane misyjki jak w F3... Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze 10.08.09, 15:29 I po co się przejmować gdy się piraci skoro i tak ci którzy płacą za gry są tępieni więc pie... i ściągam z torrentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefir Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 15:37 hahaha, poj*****... nic bardziej konstruktywnego nie przychodzi mi do głowy. pomysł w stylu "graj tylko w nówki sztuki, albo nie graj wcale" to piękne oblicze kapitalizmu... tylko już chyba tego trochę mniej zdrowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotwithinme Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.09, 15:41 "Games for Windows Live! ZAOFERUJE zabezpieczenia przed kopiowaniem i używkami" To ja podziękuję za taką ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze IP: *.xdsl.centertel.pl 10.08.09, 15:48 Nie podoba mi się to przywiązanie do kont. Po pierwsze osoby bez internetu mogą tylko popatrzeć z boku (albo załatwić sobie wspaniałego, niczym nie zabezpieczonego pirata). Po drugie trzeba będzie robić karteczki z nazwami kont i ich hasłami, które będzie sie wkładać do pudełka, by potem można było zagrać (po kilku latach). Jak wyjdzie GfW 4.0 i będzie wnosił nowe zabezpieczenia to ja podziękuję i przerzucę się na OnLive czy Gaikai. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze IP: *.chello.pl 10.08.09, 15:52 no to czekamy kiedy gry beda powiazane z DNA gracza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze IP: *.xdsl.centertel.pl 10.08.09, 16:32 a jak ktoś niema internetu to sobie nie pogra? co za hu...stwo!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze 10.08.09, 16:36 Powiedzcie mi, dlaczego mogę sprzedać auto, dom, telefon, telewizor (dzieci pewnie też gdzieś się da), a nie mogę sprzedać gry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i po co to Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze IP: 62.233.227.* 10.08.09, 16:48 I po co to skoro piraci na dzień przed premierą wypuszczą cracka... Tak ciężko im to zrozumieć, że nie ma zabezpieczeń, których by nie dało się złamać? Skoro wymyślił je człowiek to i człowiek może je "rozbroić". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefir Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 16:55 myślę, że to jest bardziej skierowane na rynek konsolowy, gdzie piraty to już nie taka prosta sprawa jak na PC... aczkolwiek zgadzam się z tym co napisał xiem - mogę sprzedać każdą swoją własność pod warunkiem, iż nie godzi to w prawa człowieka bądź poszanowanie godności... od kiedy gry się pod to łapią?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotwithinme Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.09, 17:27 Bo gry się nie kupuje tylko ją pożycza od wydawcy, więc nie masz prawa jej odsprzedać. Idiotyczne to jak zresztą całe te prawa do własności intelektualnej, ale taka jest rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vixen77 Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze IP: *.adsl.inetia.pl 10.08.09, 17:49 "nie jestem wielkim zwolennikiem używek" pogięło? dzięki używkom można kupić nowe gry za połowę ceny to może zakażemy handlu używanymi samochodami??? Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze 10.08.09, 17:49 "Po drugie trzeba będzie robić karteczki z nazwami kont i ich hasłami, które będzie sie wkładać do pudełka, by potem można było zagrać (po kilku latach)." Optymista. Po kilku latach serwery moga zostac zamkniete i tyle pograsz Kto wie, moze za 20-30 lat nikt nie bedzie pamietal ze byla taka firma jak Microsoft. Odpowiedz Link Zgłoś
13allach Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze 10.08.09, 18:20 Czyli jak zawsze gracz czuł jak pirat nawet jeśli nim nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phantom_lord Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze IP: *.ds14.agh.edu.pl 10.08.09, 18:48 jedyne wyjscie to nie kupiowac nic co uzywa windows live. Ja sie generalnie staram unikc gir ktore maja nawet tylko logo windows live. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexkaktus Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze IP: *.centertel.pl 10.08.09, 20:03 Z tą różnicą, że np. Empire sprzedać można - wystarczy zadzwonić do nich po nowego keya... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slipstream Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 20:34 Jakby problemem było odsprzedać grę z kontem ;-P Hardcorowi gracze ciułający punkty (czy co tam) może na to nie pójdą (ale i pewnie odsprzedaż gry im nie w głowie), ale dla "casuali" w czym problem do każdej gry nowe konto założyć... Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Games for Windows Live! zaoferuje zabezpiecze 10.08.09, 23:09 dokładnie... jedna gra - jedno konto... i z bani Odpowiedz Link Zgłoś