argeth 15.08.09, 20:00 Wpis na głównej... gitara, tak powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bullfrogboy Re: forumogadka #1 15.08.09, 20:03 Chętnie posłucham... a jak można i czy można dołączyć się do dyskusji w kolejnych odcinkach, jeśli takowe są przewidziane ? Odpowiedz Link Zgłoś
tartaq_polygamista Re: forumogadka #1 15.08.09, 20:05 pisząc ciekawe posty i inicjując interesujące dyskusje Odpowiedz Link Zgłoś
kelen91 Re: forumogadka #1 15.08.09, 20:33 Generalnie bardzo fajna inicjatywa i fajnie sie slucha. Kilka uwag co do tego, co zostalo powiedziane w trakcie: - Paul Dini co prawda pracuje przy komiksach z Batmanem, ale najbardziej jest znany jako tworca i scenaryszta serialu "Batman: The Animated Series" (gdzie rowniez glosow uzyczyli Conroy i Hamill) - troche sie nie potrzebnie chlopaki martwili z tym "gra na podstawie The Dark Knight" etc bo od samego poczatu Arkham Asylum mial byc oparty na uniwersum komiksowym, bo gra na podstawie TDK powstawala osobno (w koncu ja anulowali) - nazwanie Zsasza mini bossem w komiksach bylo duza przesada Anyway, keep good working Odpowiedz Link Zgłoś
bullfrogboy Re: forumogadka #1 15.08.09, 21:24 Hmm... jeden z Was ściągnął demo Batmana na PS3 i 360, ale już nie powiedział, czy są jakieś konkretne różnice w wyświetlaniu grafiki pomiędzy tymi dwom konsolami... Odpowiedz Link Zgłoś
gurafikku Re: forumogadka #1 15.08.09, 21:24 zły pies dobrany na obrazku, powinien byc jamnik D Odpowiedz Link Zgłoś
vujicis Re: forumogadka #1 15.08.09, 21:41 Luzniejsza wersja polygadki, jak na pierwszy raz całkiem niezle, wiele jeszcze musicie przejsc szlifów, ale to przyjdzie z czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: forumogadka #1 16.08.09, 08:40 Jak dla mnie co najmniej tak dobra jak oryginalne polygadki W każdym razie skutecznie mi ten podcast uniemożliwił pójście spać wczoraj. Tak trzymać. Tylko dobierajcie bardziej zróżnicowane opinie z forum. Jak jest jakiś kontrargument to przytaczanego przez was argumentu to też warto by go zacytować nie? Odpowiedz Link Zgłoś
sonic124 Re: forumogadka #1 16.08.09, 08:40 Bardzo mi się podobało, mam nadzieje że to nie była jednorazowa inicjatywa tylko początek nowej serii podcastów. Odpowiedz Link Zgłoś
kevinkai Re: forumogadka #1 16.08.09, 16:15 Bardzo przyzwoicie wyszło. Pierwsze parę minut słabo, ale potem zaczęło się kręcić. Inicjatywa bardzo na plus. Odpowiedz Link Zgłoś
orthunch Re: forumogadka #1 16.08.09, 19:48 Obawiałem się wtopy a okazało się, że całkiem nieźle sobie poradziliście. Szkoda tylko, że nie które tematy tak szybko kończyliście ale tak poza tym było bardzo ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś