Dodaj do ulubionych

Nowy zwiastun Cities XL

17.08.09, 17:04
Co jest z głowami mieszkańców? Dlaczego są takie powększone?
Obserwuj wątek
    • dawiddiwad Re: Nowy zwiastun Cities XL 17.08.09, 17:18
      kurcze ludziom łby sie powiekszyły smile. Zwiastun fajny i naprawde fajna gra!
    • babcia_tosia Re: Nowy zwiastun Cities XL 17.08.09, 17:24
      hehe co to za planeta na ktorej ludzie tak chodza? tongue_out chyba Warszawa tongue_out
    • mis_iu Re: Nowy zwiastun Cities XL 17.08.09, 17:30
      Trzeba przyznać, że wygląda sympatycznie - jest szansa na dobrego spadkobierce SimCity. OBY!
    • Gość: robotwithinme Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.09, 17:34
      Niezłe, niezłe, nie mogę się doczekać.
    • Gość: Frytek Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 17:57
      Animacje postaci też by poprawili tongue_out
    • Gość: sadasa Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.nj.pl 17.08.09, 18:04
      Zapisujcie sie na beta testy (trwają już miesiąć) dziś wprowadzają duży patch z dodatkami itp. Gra jest świetna smile
    • Gość: predi Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.chello.pl 17.08.09, 18:56
      To nie będzie następca simcity4, jestem tego pewien. I poziomem trudności i możliwościami budowy miasta. Wystarczy spojrzeć jak została zbudowana ulica. Jeden ruch myszką i mamy ulicę, razem z tunelem na maxymalnie nierównym terenie... i te samoczynnie powstające wieżowcę...
    • Gość: Vito Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.net.pulawy.pl 17.08.09, 19:08
      Chciałbym, zęby było inaczej, ale to rzeczywiście wygląda na troche za łatwe. zbudowanie wieżowców w SimCity 4 to było wyzwanie
    • Gość: Mayday Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: 83.238.201.* 17.08.09, 19:24
      od ponad miesiaca jestem w zamknietej becie tego tytułu i musze powiedzieć ze jest świetna, to zupełnie nowy typ gry, połaczenie simcity i tycoonów z mmo, handel miedzy miastami, wymiana towarowa i projektowa no i ten widok naszej aglomeracji na globie kiedy już osiągniemy naprawdę coś jest wspaniały
    • Gość: Maribot Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: 91.123.161.* 17.08.09, 19:31
      Dlaczego głowy takie duże? Widocznie nie ma szpitala.
      Kto grał w Theme Hospital ten rozumie wink
    • eloshav Re: Nowy zwiastun Cities XL 17.08.09, 21:09
      no no miodek sie zapowiada ciekawe czy tez na maca bedzie ;x
    • Gość: zezz Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.chello.pl 17.08.09, 21:21
      a po co komu gra na maca? mac jest dla szpanu tudziez do pracy - innych zastosowan nie stwierdzono ;p
    • Gość: predi Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.chello.pl 17.08.09, 23:01
      @Maribot
      Ile ja bym dał za sequela Theme Hospital...
    • Gość: pops Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.chello.pl 17.08.09, 23:41
      wyglada na kaszan. budowle mają to do siebie, że nie rosną na zaoranym polu, tylko się je buduje. aż takim problemem było zamodelowanie w 3d kilku dzwigów ? mieszkańcy też mi się nie podobają.
    • Gość: AVF Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 23:57
      Też ponarzekam na wyskakujące z nikąd budynki. Na jakiej podstawie powstają takie wieżowce? Bo tak sobie wybiorę i już? W SimCity trzeba było sobie zapracować na takie cuda i naprawdę fajnie było patrzeć jak zwykłe budynki zostają przebudowywane na apartamentowce, czy wielkie drapacze chmur. No i brak jakiejś animacji budowy jest strasznie lipny, lubiłem sobie przybliżać widok i oglądać jak te budynki powstają, nawet mimo faktu niespecjalnie skomplikowanej animacji w SC3000 czy 4 (chociaż tam już lepiej). Mam nadzieję jednak że nie wyjdzie z tego symulator tworzenia makiety miasta.
    • Gość: smu Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 00:03
      Grałem w zamkniętą betę. Z chęcią bym napisał jak ta gra wygląda, ale niestety NDA nie pozwala. sad
    • cwicz Re: Nowy zwiastun Cities XL 18.08.09, 00:17
      Nie pójdzie u mnie na moim sprzęcie. Może jakaś zrzutka dla mnie ^^? big_grin
    • Gość: SEX Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 09:28
      SEX
    • damian_95 Re: Nowy zwiastun Cities XL 18.08.09, 09:52
      będzie po polsku ??
    • Gość: Craig Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: 94.254.197.* 18.08.09, 15:24
      Eric, nienawidzę cię.
    • Gość: fan Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.csk.pl 25.08.09, 21:39
      polecam polską stronę citiesxl.com.pl
    • Gość: admin Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: 85.31.254.* 27.09.09, 12:41
      Gra jest rewelacyjna szkoda że wydawca nie planuje jej wydać na rynek polski.
      Na stronie citiesxl.com.pl/ organizujemy małą akcję i zbieramy podpisy od każdego fana gier by na końcu przesłać do wydawców,sklepów itp. dowód na to że Polacy chcą tej gry u siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka