gosc1313 17.08.09, 17:04 Co jest z głowami mieszkańców? Dlaczego są takie powększone? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dawiddiwad Re: Nowy zwiastun Cities XL 17.08.09, 17:18 kurcze ludziom łby sie powiekszyły . Zwiastun fajny i naprawde fajna gra! Odpowiedz Link Zgłoś
babcia_tosia Re: Nowy zwiastun Cities XL 17.08.09, 17:24 hehe co to za planeta na ktorej ludzie tak chodza? chyba Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
mis_iu Re: Nowy zwiastun Cities XL 17.08.09, 17:30 Trzeba przyznać, że wygląda sympatycznie - jest szansa na dobrego spadkobierce SimCity. OBY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robotwithinme Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.09, 17:34 Niezłe, niezłe, nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frytek Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 17:57 Animacje postaci też by poprawili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadasa Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.nj.pl 17.08.09, 18:04 Zapisujcie sie na beta testy (trwają już miesiąć) dziś wprowadzają duży patch z dodatkami itp. Gra jest świetna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predi Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.chello.pl 17.08.09, 18:56 To nie będzie następca simcity4, jestem tego pewien. I poziomem trudności i możliwościami budowy miasta. Wystarczy spojrzeć jak została zbudowana ulica. Jeden ruch myszką i mamy ulicę, razem z tunelem na maxymalnie nierównym terenie... i te samoczynnie powstające wieżowcę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vito Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.net.pulawy.pl 17.08.09, 19:08 Chciałbym, zęby było inaczej, ale to rzeczywiście wygląda na troche za łatwe. zbudowanie wieżowców w SimCity 4 to było wyzwanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mayday Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: 83.238.201.* 17.08.09, 19:24 od ponad miesiaca jestem w zamknietej becie tego tytułu i musze powiedzieć ze jest świetna, to zupełnie nowy typ gry, połaczenie simcity i tycoonów z mmo, handel miedzy miastami, wymiana towarowa i projektowa no i ten widok naszej aglomeracji na globie kiedy już osiągniemy naprawdę coś jest wspaniały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maribot Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: 91.123.161.* 17.08.09, 19:31 Dlaczego głowy takie duże? Widocznie nie ma szpitala. Kto grał w Theme Hospital ten rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
eloshav Re: Nowy zwiastun Cities XL 17.08.09, 21:09 no no miodek sie zapowiada ciekawe czy tez na maca bedzie ;x Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.chello.pl 17.08.09, 21:21 a po co komu gra na maca? mac jest dla szpanu tudziez do pracy - innych zastosowan nie stwierdzono ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predi Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.chello.pl 17.08.09, 23:01 @Maribot Ile ja bym dał za sequela Theme Hospital... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pops Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.chello.pl 17.08.09, 23:41 wyglada na kaszan. budowle mają to do siebie, że nie rosną na zaoranym polu, tylko się je buduje. aż takim problemem było zamodelowanie w 3d kilku dzwigów ? mieszkańcy też mi się nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AVF Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 23:57 Też ponarzekam na wyskakujące z nikąd budynki. Na jakiej podstawie powstają takie wieżowce? Bo tak sobie wybiorę i już? W SimCity trzeba było sobie zapracować na takie cuda i naprawdę fajnie było patrzeć jak zwykłe budynki zostają przebudowywane na apartamentowce, czy wielkie drapacze chmur. No i brak jakiejś animacji budowy jest strasznie lipny, lubiłem sobie przybliżać widok i oglądać jak te budynki powstają, nawet mimo faktu niespecjalnie skomplikowanej animacji w SC3000 czy 4 (chociaż tam już lepiej). Mam nadzieję jednak że nie wyjdzie z tego symulator tworzenia makiety miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smu Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 00:03 Grałem w zamkniętą betę. Z chęcią bym napisał jak ta gra wygląda, ale niestety NDA nie pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
cwicz Re: Nowy zwiastun Cities XL 18.08.09, 00:17 Nie pójdzie u mnie na moim sprzęcie. Może jakaś zrzutka dla mnie ^^? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEX Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 09:28 SEX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Craig Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: 94.254.197.* 18.08.09, 15:24 Eric, nienawidzę cię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: *.csk.pl 25.08.09, 21:39 polecam polską stronę citiesxl.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: Nowy zwiastun Cities XL IP: 85.31.254.* 27.09.09, 12:41 Gra jest rewelacyjna szkoda że wydawca nie planuje jej wydać na rynek polski. Na stronie citiesxl.com.pl/ organizujemy małą akcję i zbieramy podpisy od każdego fana gier by na końcu przesłać do wydawców,sklepów itp. dowód na to że Polacy chcą tej gry u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś