Dodaj do ulubionych

Trailer: Need for Speed: Shift

18.08.09, 21:10
Aaaa to uczucie predkosci NIEPRAWDOPODOBNE! normalnie jestem uraczony tym co widze niewatpliwie bardzo bym chcial wziasc pada do reki i zrobic chociaz jedno pelne okrazenie.
Obserwuj wątek
    • rokipat Re: Trailer: Need for Speed: Shift 18.08.09, 21:22
      F3 i Shift, nie ma mnie cala zimme smile, a na wiosne poszukam PS3 Slim w atrakcyjnej cenie.
    • maxiu666 Re: Trailer: Need for Speed: Shift 18.08.09, 21:35
      @rokipat ja jeszcze biore Dirt 2 i rowniez znikam. :oD
    • rokipat Re: Trailer: Need for Speed: Shift 18.08.09, 21:43
      Jak moglem o tym zapomniec smile
    • maxiu666 Re: Trailer: Need for Speed: Shift 18.08.09, 21:55
      Ah czasem tak bywa mowie na to "czasowe zacmienie umyslu" tez tak miewam. ;oP
    • tektur0 Re: Trailer: Need for Speed: Shift 18.08.09, 22:43
      "kiedy proza życia uczy..."

a tam niewiele widac, albo symulacja albo arcadewink
    • marrond Re: Trailer: Need for Speed: Shift 19.08.09, 00:32
      Zapowiada się fajnie, jak żaden NFS od kilku lat. Ciekaw jestem tylko czy uda im się wybalansować ten model jazdy jak to Codemasters zrobiło w GRIDzie, czy może będzie przesadny arcade jak do tej pory.
    • john-kawalarz Re: Trailer: Need for Speed: Shift 19.08.09, 10:41
      No dobra, oblizałem się po samej brodzie! W sumie rynek gier wyścigowych jest bardzo mocny bo przecież mamy GRIDa, Forza Motorsport, Project Gotham Racing czy Gran Turismo, a tu jeszcze dojdzie taki czarny koń! Rewelka! W sklepie www.blackgames.pl/product_info.php?products_id=5563 już dziś można robić zamówienia co by nie przeoczyć premierysmile
      To sterowanie w środku pojazdu to po prostu miazga...
    • adamus7856 Re: Trailer: Need for Speed: Shift 19.08.09, 12:36
      A ja jeśli będę miał wybierać między shiftem a Dirtem 2 to raczej wole Dirta
    • fred_perry Re: Trailer: Need for Speed: Shift 19.08.09, 18:08
      nom... zapowiada się pięknie.ja uwielbiam sterowanie z kokpitu np w midnight club było mistrzowskie i widze tu pewne podobizny tongue_out czekam z niecierpliwoscia na ten tytul i wierze w jego wysoką jakosc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka