Dodaj do ulubionych

Pierwsze wrażenia: Heavy Rain

19.08.09, 20:21
no, heavy rain rządzi
Obserwuj wątek
    • szemrany_typek Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 20:32
      Moment, czyli grubasek ze sklepiku, to ten sam gość któremu porwano dziecko? Chyba, że koleś z poprzedniego trailera, to porywacz, a nie ojciec.

Co do HR - tego tytułu nie ma co traktować, jako kolejnej, typowej gry, a jako nowy typ visual novel.
    • suomasuoma Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 20:45
      No i skasowali mojego posta. Tak trzymać mody, dajecie niezły popis godny HE-MANa i innych debili sad
    • dzierzba-pustynna Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 20:53
      @szemrany_typek

Ja to zrozumiałem tak, że agent FBI odwiedził ojca innego dzieciaka który stał się ofiarą zabójcy. Nie mającego nic wspólnego z bohaterem z poprzedniego zwiastunu
    • rokipat Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 21:14
      @suomasuoma

Masz racje, czytalem tego wykasowanego posta gdzie tylko napisales swoja opinie o moderacjii, Polygamio: wstyd! Az zaczynam sie dziwic gazecie W. ze wogole do was linkuja!
    • rokipat Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 21:16
      Zapomniale, Polygamia to w koncu Gazeta, a gazeta to Agora. Kolejny minusik dla wydawcy. Co do gry: Po zimie i F3, NFSsmirk i Dirt 2 zaczne sie zastanawiac nad PS3 dla tej gry.
    • suomasuoma Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 21:26
      @rokipat Dzięki za słowa poparcia rokipat big_grin Musimy po prostu trzymać się razem, co by mody ani inne HE-MANy nie mogli nas stłamsić smile Pozdrawiam serdecznie ciebie rokipat oraz niejakiego jarka, jesteście tutaj jednymi z nielicznych normalnych, godnymi naśladowania, tak trzymać ! Pamiętajcie, jakby co to bojkot ;D
    • lethaldoze Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 21:37
      Wchodzę i wymagam big_grin
    • matinps3 Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 21:43
      rokipat:

Nie jesteś sam. Mi np zbanowali konto chociaż dzisiaj nie napisałem na forum ani jednego posta. A he-many i inne gady dalej używają sobie w najlepsze.

Jak już kiedyś napisałem na temat moderacji Pana (chociaż Pan to za duże słowo dla kolesia młodszego ode mnie) - jeśli nie potrafisz robić czegoś dobrze, nie rób tego wcale. Tak będzie lepiej dla ciebie i dla innych.
    • rogalik13 Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 21:43
      Czy Heavy Rain to gra 7 generacji?
    • shadowriver Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 21:56
      Wiecie czemu wam kasują posty? bo jedziecie po nich a oni ignorują was i milczą suspicious Każdy ma prawo do opinii nawet jeżeli jest to fanboyowska opinia, ale nikt nie ma prawa jej podważać.
    • cypisek.net Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 22:02
      @suomasuoma

jeśli dla Ciebie dobre moderowanie to wycinanie postów ludzi opowiadających się za iksem, to cieszę się że będziesz bojkotował.
      a tak w ogóle to mam prośbę - czy możesz wytrwać w swoim bojkocie tak z 2, 3 miesiące przynajmniej?
    • tomasz.turek Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 22:03
      ale beznadzieja, grafika siada przy forzie.
    • matinps3 Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 22:08
      Najlepiej jakby wprowadzili możliwość edycji i ignorowania postów niektórych userów. Wtedy sprawa byłaby załatwiona.
      Nawet nie trzeba byłoby wprowadzać ignora tylko filtr jakiś wprowadzić nawet coś w stylu tego co mają niektóre czaty.

Wtedy nikt nie musiałby bojkotować Polygamii. Z drugiej strony co by nie było to wg mnie porażka moderatora, że takie przepychanki na forum się dzieją. Albo od początku jest się konsekwentnym i czyści forum, albo daje sobie spokój, a nie po 2 dniach nagle dostaje się bana bo moderator przez 2 dni nie zagląda co się na komentarzach dzieje.

Panie Moderator - powtórzę to kolejny raz. Jeśli Pan nie daje sobie rady, to niech Pan znajdzie inną robotę.
    • pips3 Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 22:21
      @tomasz.turek a co to forza?
    • darthstan Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 22:31
      Coraz bardziej przekonuje sie do tej gry, oraz bardziej zwiększa mi sie na nią ciśnienie.
    • shadowriver Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 22:51
      @tomasz.turek trochę dziwne jest porównywanie grafiki gry samochodowej do grafiki gry z ludźmi w roli głównej suspicious każdy rodzaj gry ma inne cele jeżeli chodzi o grafikę
    • irneriusz Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 23:02
      shadowriver
      jak dla mnie koles do ktorego pijesz uzyl czegos tak madrego jak ironia. Poczytaj dzisiejsze watki o gt5, to zrozumiesztongue_out
    • bunch Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 20.08.09, 04:07
      "Emiel twierdzi, że w przypadku obezwładnienia napastnika chwilowo tracimy immersję ze światem."

EMIEL ma rację. Przeciez "Heavy Rain" to będzie zwykła gra "Point&Click" nowej generacji smile
    • bunch Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 20.08.09, 04:10
      ... którą całą przejdzie się naciskając w odpowiednim momencie, odpowiedni klawisz.

(dodam, że już przy okazji ostatniego zwiastunu, prezentującego kolejną postać, widzieliśmy głupoty a'la Fahrenheit, gdzie [w zwiastunie HR] skaczemy pomiędzy oddziałami SWAT.)
    • pips3 Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 20.08.09, 10:26
      bunch ale nie ma tu nic nad przyrodzonego w jego ucieczce, dla mnie to jest gra a nie jeden wielki film czy QTE (W każdej grze masz QTE, ciagle nawalasz w jakiś guzik)

Ci co grali w Fahrenheita wiedzą że ta gra zawojuje.
    • marcin-ka Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 20.08.09, 13:07
      David Cage o zarzutach, związanych z QTE:
      www.eurogamer.net/articles/david-cage-rants-about-quick-time-events

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka