radek.zaleski 19.08.09, 20:21 no, heavy rain rządzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szemrany_typek Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 20:32 Moment, czyli grubasek ze sklepiku, to ten sam gość któremu porwano dziecko? Chyba, że koleś z poprzedniego trailera, to porywacz, a nie ojciec. Co do HR - tego tytułu nie ma co traktować, jako kolejnej, typowej gry, a jako nowy typ visual novel. Odpowiedz Link Zgłoś
suomasuoma Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 20:45 No i skasowali mojego posta. Tak trzymać mody, dajecie niezły popis godny HE-MANa i innych debili Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzba-pustynna Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 20:53 @szemrany_typek Ja to zrozumiałem tak, że agent FBI odwiedził ojca innego dzieciaka który stał się ofiarą zabójcy. Nie mającego nic wspólnego z bohaterem z poprzedniego zwiastunu Odpowiedz Link Zgłoś
rokipat Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 21:14 @suomasuoma Masz racje, czytalem tego wykasowanego posta gdzie tylko napisales swoja opinie o moderacjii, Polygamio: wstyd! Az zaczynam sie dziwic gazecie W. ze wogole do was linkuja! Odpowiedz Link Zgłoś
rokipat Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 21:16 Zapomniale, Polygamia to w koncu Gazeta, a gazeta to Agora. Kolejny minusik dla wydawcy. Co do gry: Po zimie i F3, NFS i Dirt 2 zaczne sie zastanawiac nad PS3 dla tej gry. Odpowiedz Link Zgłoś
suomasuoma Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 21:26 @rokipat Dzięki za słowa poparcia rokipat Musimy po prostu trzymać się razem, co by mody ani inne HE-MANy nie mogli nas stłamsić Pozdrawiam serdecznie ciebie rokipat oraz niejakiego jarka, jesteście tutaj jednymi z nielicznych normalnych, godnymi naśladowania, tak trzymać ! Pamiętajcie, jakby co to bojkot ;D Odpowiedz Link Zgłoś
matinps3 Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 21:43 rokipat: Nie jesteś sam. Mi np zbanowali konto chociaż dzisiaj nie napisałem na forum ani jednego posta. A he-many i inne gady dalej używają sobie w najlepsze. Jak już kiedyś napisałem na temat moderacji Pana (chociaż Pan to za duże słowo dla kolesia młodszego ode mnie) - jeśli nie potrafisz robić czegoś dobrze, nie rób tego wcale. Tak będzie lepiej dla ciebie i dla innych. Odpowiedz Link Zgłoś
rogalik13 Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 21:43 Czy Heavy Rain to gra 7 generacji? Odpowiedz Link Zgłoś
shadowriver Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 21:56 Wiecie czemu wam kasują posty? bo jedziecie po nich a oni ignorują was i milczą Każdy ma prawo do opinii nawet jeżeli jest to fanboyowska opinia, ale nikt nie ma prawa jej podważać. Odpowiedz Link Zgłoś
cypisek.net Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 22:02 @suomasuoma jeśli dla Ciebie dobre moderowanie to wycinanie postów ludzi opowiadających się za iksem, to cieszę się że będziesz bojkotował. a tak w ogóle to mam prośbę - czy możesz wytrwać w swoim bojkocie tak z 2, 3 miesiące przynajmniej? Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.turek Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 22:03 ale beznadzieja, grafika siada przy forzie. Odpowiedz Link Zgłoś
matinps3 Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 22:08 Najlepiej jakby wprowadzili możliwość edycji i ignorowania postów niektórych userów. Wtedy sprawa byłaby załatwiona. Nawet nie trzeba byłoby wprowadzać ignora tylko filtr jakiś wprowadzić nawet coś w stylu tego co mają niektóre czaty. Wtedy nikt nie musiałby bojkotować Polygamii. Z drugiej strony co by nie było to wg mnie porażka moderatora, że takie przepychanki na forum się dzieją. Albo od początku jest się konsekwentnym i czyści forum, albo daje sobie spokój, a nie po 2 dniach nagle dostaje się bana bo moderator przez 2 dni nie zagląda co się na komentarzach dzieje. Panie Moderator - powtórzę to kolejny raz. Jeśli Pan nie daje sobie rady, to niech Pan znajdzie inną robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
pips3 Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 22:21 @tomasz.turek a co to forza? Odpowiedz Link Zgłoś
darthstan Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 22:31 Coraz bardziej przekonuje sie do tej gry, oraz bardziej zwiększa mi sie na nią ciśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
shadowriver Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 22:51 @tomasz.turek trochę dziwne jest porównywanie grafiki gry samochodowej do grafiki gry z ludźmi w roli głównej każdy rodzaj gry ma inne cele jeżeli chodzi o grafikę Odpowiedz Link Zgłoś
irneriusz Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 19.08.09, 23:02 shadowriver jak dla mnie koles do ktorego pijesz uzyl czegos tak madrego jak ironia. Poczytaj dzisiejsze watki o gt5, to zrozumiesz Odpowiedz Link Zgłoś
bunch Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 20.08.09, 04:07 "Emiel twierdzi, że w przypadku obezwładnienia napastnika chwilowo tracimy immersję ze światem." EMIEL ma rację. Przeciez "Heavy Rain" to będzie zwykła gra "Point&Click" nowej generacji Odpowiedz Link Zgłoś
bunch Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 20.08.09, 04:10 ... którą całą przejdzie się naciskając w odpowiednim momencie, odpowiedni klawisz. (dodam, że już przy okazji ostatniego zwiastunu, prezentującego kolejną postać, widzieliśmy głupoty a'la Fahrenheit, gdzie [w zwiastunie HR] skaczemy pomiędzy oddziałami SWAT.) Odpowiedz Link Zgłoś
pips3 Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 20.08.09, 10:26 bunch ale nie ma tu nic nad przyrodzonego w jego ucieczce, dla mnie to jest gra a nie jeden wielki film czy QTE (W każdej grze masz QTE, ciagle nawalasz w jakiś guzik) Ci co grali w Fahrenheita wiedzą że ta gra zawojuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin-ka Re: Pierwsze wrażenia: Heavy Rain 20.08.09, 13:07 David Cage o zarzutach, związanych z QTE: www.eurogamer.net/articles/david-cage-rants-about-quick-time-events Odpowiedz Link Zgłoś