Dodaj do ulubionych

emule-pomocy:(

27.08.05, 21:50
Mam za mało miejsca na C, gdzie jest katalog plików przychodzacych-jak mam
utworzyc nowy katalog na D, żeby tam sie sciagały? Czy te w trakcie sciagania
zostana tam automatycznie przeniesione? Czy tez cos musze z tym
zrobic(=utworzyc katalog do tych sciaganych)?
Obserwuj wątek
    • mar_nn Re: emule-pomocy:( 27.08.05, 22:27
      Pliki sciagane sa w katalogu eMule, folder Incoming. Aby zmienic miejsce
      przychdzacych plikow stworz jakis folder na dysku D, a potem w eMule -->
      Ustawienia --> Foldery i w "Pobrane pliki" wybierz ten stworzony folder.

Pliki ktore sa w trakcie pobierania sa rowniez na dysku C: ...\eMule\temp
      wiec jezeli masz bardzo malo miejsca i sciagasz duze pliki to musisz
      zmienic folder Temp na inny na drugim dysku.
      • v.i.k.k.a Re: emule-pomocy:( 27.08.05, 22:35
        No ja w ustawieniach zmienilam,ze ma sie sciagac na D i na D utworzylam nowy
        folder, do którego maja przychodzic, ale wtedy zaden plik mi sie juz nie
        sciagal(tzn transfer nie zawierał nic) wiec przywrocilam poprzednie ustawienia.
      • v.i.k.k.a Re: emule-pomocy:( 27.08.05, 22:39
        A jak ma ustawic, zeby temp sie sciagaly na inny dysk?
        • bartoszpar Re: emule-pomocy:( 27.08.05, 22:43
          najlepiej na wylaczonym mulku po prostu przekopiuj istniejacy folder temp na
          ten inny dysk, a potem w ustawieniach mulka po prostu podaj do niego sciezke :)
          • v.i.k.k.a Re: emule-pomocy:( 27.08.05, 22:45
            Co lepiej-kopiowac ten aktalog, czy przeniesc całego emula na D? Bo juz
            próbowałam wszystkie programy przeniesc(dokuments and settings) ale cos nie
            wychodziło:(
            • v.i.k.k.a Re: emule-pomocy:( 27.08.05, 22:47
              emule w czyms innym, ale tego tez sie nie dalo całego przeniesc.
            • bartoszpar Re: emule-pomocy:( 27.08.05, 22:47
              sam katalog temp (ten z emula nie windowsa) :P, potem w ustawieniach po prostu
              znajdz go na tym drugim dysku (zapewne D)
              • v.i.k.k.a Re: emule-pomocy:( 27.08.05, 22:53
                Za późno;) Cały przenosze na D, bo sie później pogubie, ale wiem o co Ci
                chodziło, najwyzej jak nie wyjdzie to z powrotem na C przeniose:) Mam nadzieje
                tylko, że mi nie znikna te sciagane pliki:(
                • bartoszpar Re: emule-pomocy:( 27.08.05, 22:56
                  jak przeniesiesz caly temp to nic nie zniknie, a co do przenoszenia metoda
                  exploratora czy innego menadzera plikow po prostu folderu emulka no to nie
                  wiem... problem od zwyklego nie znalezienia programu pod ikonka, do wpisow w
                  rejestrze systemowym ;p Zastanow sie raczej nad moim rozwiazaniem....albo
                  zacznij poprawiac wpisy systemowe ;)
                  • v.i.k.k.a Re: emule-pomocy:( 27.08.05, 23:05
                    Zrobiłam tak:start,moj komp itd,....az doszłam do katalogu osła i po lewej
                    było:przenieś plik....coś tam i przenoszę go w ten sposób na D. póxniej w
                    ustawiniach osłą zamierzam zmienić tam gdzie było C na D(reszta pozostanie ta
                    sam) i zobaczymy co z tego będzie:) Sugerujesz, że mogą być problemy? Ale moge
                    później powrócić do stanu poprzedniego?
                    Nie chciałam przenosic częśći katalogu gdzies tam, bo i tak mam bałagan i nie
                    wiem gdzie co jest i mój komp nadaje się ewidentnie do formatu, ale jeszzce 2
                    tyg muszę wytrzymać:(
    • v.i.k.k.a Re: emule-pomocy:( 27.08.05, 22:43
      A zcy moge cały katalog emula przeniesc na D po prostu???
      • Gość: amlam Re: emule-pomocy:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 22:50
        w sumie możesz bo emule chodzi i tak jeśli mnie pamieć nie myli. wiec mozesz
        spróbować najwyżej jak nie bedzie chodził to skopiujesz z powrotem :P
        próbuj!
        • v.i.k.k.a Re: emule-pomocy:( 27.08.05, 22:52
          Wlasnie sie przenosi na D:)
      • mar_nn Re: emule-pomocy:( 27.08.05, 22:55
        1. To ze nie sciagaja sie pliki po zmianie tego folderu to nie musi byc wina
        tej zmiany, no chyba za po przywroceniu tego sie sciaga dalej. U mnie działa to
        poprawnie.

2.Zmiana katalogu Temp jest tam gdzie zmiana Incoming tylko linjike niżej.

3. > A zcy moge cały katalog emula przeniesc na D po prostu???
        Tak
        • v.i.k.k.a Re: emule-pomocy:( 27.08.05, 23:01
          Najłatwiej(nie wiem czy najlepiej)jest przenieść całego osła na D.I tak też
          robie:)))
    • v.i.k.k.a ale fajnie:(nie działa 27.08.05, 23:18
      przenosimy z powrotem:)
      • Gość: amlam Re: ale fajnie:(nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:24
        aż mi sie nie chce wierzyć ze nie działa :/
        ale nie przenoś całości !!!
        przenieś emula ale tempa zostaw na "D" i później go wskarzesz emulowi. bo tak
        zaraz znowu bedziesz przenosiła te same pliki :/
        • v.i.k.k.a Re: ale fajnie:(nie działa 27.08.05, 23:30
          Chodzi o to, ze po przeniesieniu całego katalogu na D przestał dzialac("sciezka
          nie zostałą wslazana" czy jakos tak) wiec wracam z tym do stanu poprzedniego
          czyli katalog emula na C. A pozniej przeniose na D tylko pliki temp(czyli znow
          ta sama robota)
          • v.i.k.k.a Re: ale fajnie:(nie działa 27.08.05, 23:31
            To emule sam "bedzie wiedzial" ze ma na D sciagac tymczasowe? Czy musze to jakos
            ustawic poźniej? Jak tak to gdzie? Wystarczy w ustawiniach emula?(tam na pasku
            na górze?)
            • bartoszpar Re: ale fajnie:(nie działa 27.08.05, 23:34
              ja mam moda emulka a nie wersje podstawowa to 100% nie dam ze jest tak samo,
              chociaz pewnie b. podobnie. Jak juz ten folder temp znajdzie sie na tym 2 dysku
              to zmieniasz sciezke dostepu w Ustawienia/Foldery i Tymczasowe pliki
              • v.i.k.k.a Re: ale fajnie:(nie działa 27.08.05, 23:39
                bartoszpar napisał:

> ja mam moda emulka a nie wersje podstawowa to 100% nie dam ze jest tak samo,
                > chociaz pewnie b. podobnie. Jak juz ten folder temp znajdzie sie na tym 2 dysku
                >
                > to zmieniasz sciezke dostepu w Ustawienia/Foldery i Tymczasowe pliki
                ### a te ustawienia to gdzie?:)
                • bartoszpar Re: ale fajnie:(nie działa 27.08.05, 23:41
                  no jak gdzie ;) na pasku na gorze w okienku mulka, tak po prawej stronie
                  bedzie :P
                  • v.i.k.k.a Re: ale fajnie:(nie działa 27.08.05, 23:43
                    bartoszpar napisał:

> no jak gdzie ;) na pasku na gorze w okienku mulka, tak po prawej stronie
                    > bedzie :P
                    ### tak pomyślałam, ale wolałam się upewnić:)
            • neder Re: ale fajnie:(nie działa 27.08.05, 23:36
              v.i.k.k.a napisała:

> To emule sam "bedzie wiedzial" ze ma na D sciagac tymczasowe? Czy musze to jako
              > s
              > ustawic poźniej? Jak tak to gdzie? Wystarczy w ustawiniach emula?(tam na pasku
              > na górze?)

juz dostalaś odpowiedź;) tutaj:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=28271328&a=28274116
              hehe ale narobilaś zamieszania ;p
              • v.i.k.k.a Re: ale fajnie:(nie działa 27.08.05, 23:40
                neder napisała:

> hehe ale narobilaś zamieszania ;p
                ### jak zawsze;)
          • Gość: amlam Re: ale fajnie:(nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:32
            trzeba było zaznaczyc pliki w tempie emula i "wytnij" wkleić do folderu jakiego
            w sumie chcesz na D. reszte (czyli pare megabajtów skopiowała byś z powrotem na
            C a potem wskazała tamten folder (ten nowy na D) emulowi i by grało :)
            nie wiem czy wyrażam sie jasno ale mam taką nadzieję :)
            • v.i.k.k.a Re: ale fajnie:(nie działa 27.08.05, 23:37
              Gość portalu: amlam napisał(a):

> trzeba było zaznaczyc pliki w tempie emula i "wytnij" wkleić do folderu jakiego
              > w sumie chcesz na D. reszte (czyli pare megabajtów skopiowała byś z powrotem na
              > C a potem wskazała tamten folder (ten nowy na D) emulowi i by grało :)
              > nie wiem czy wyrażam sie jasno ale mam taką nadzieję :)
              ### bardzo jasno:)))rozumiem.
          • neder Re: ale fajnie:(nie działa 27.08.05, 23:33
            "sciezka
            > nie zostałą wslazana"

próbowalaś zapewnie otworzyć go przez skrót na pulpicie?
            • Gość: amlam Re: ale fajnie:(nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:34
              a własnie to też prawda :) trzeba było otworzyć emula z tego katalogu co to go
              skopiowalaś na D. jakoś to bedzie tylko kopiowania masz dużo :)
              • v.i.k.k.a Re: ale fajnie:(nie działa 27.08.05, 23:38

> a własnie to też prawda :) trzeba było otworzyć emula z tego katalogu co to go
                > skopiowalaś na D. jakoś to bedzie tylko kopiowania masz dużo :)
                ### a tam...czasu mam dużo;)
            • bartoszpar TO TEŻ MÓWIŁEM :p:P :D n/t 27.08.05, 23:36

• v.i.k.k.a Re: ale fajnie:(nie działa 27.08.05, 23:38
              neder napisała:

> "sciezka
              > > nie zostałą wslazana"
              >
              > próbowalaś zapewnie otworzyć go przez skrót na pulpicie?
              ### nie, start i na górze było:)
              • neder Re: ale fajnie:(nie działa 27.08.05, 23:40
                no tak ale skrót w menu Start > programy odnosil się do katalogu emule w Program
                Files. Stąd to twoje 'nie dziala'. Pewnie dzialal tylko trzeba go bylo uruchomić
                z D ;p
                • v.i.k.k.a Re: ale fajnie:(nie działa 27.08.05, 23:41
                  Ale teraz to jest już znów na C(chyba), wieć sprawa nieaktualna:P
              • Gość: amlam Re: ale fajnie:(nie działa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 23:40
                jak menu start to też nie bedzie grać bo tam jest miejsce jakie było wskazane
                przy instalacji czyli C :P. chyba że zrobisz tak jak ta gdzieś napisałem ze
                emulek na C
                a reszta na D. ale to chyba próbujesz cały czas zrobić :D
                • v.i.k.k.a Re: ale fajnie:(nie działa 27.08.05, 23:42

> a reszta na D. ale to chyba próbujesz cały czas zrobić :D
                  ### niby tak;)
      • bartoszpar A MÓWIŁEM!! :P n/t 27.08.05, 23:30

• v.i.k.k.a Re: A MÓWIŁEM!! :P n/t 27.08.05, 23:32
          Ano mówiles, ale ja jestem niegrzeczna dziewczynka i nie słucham nikogo:P
    • v.i.k.k.a a gdzie ten osioł się zgubił teraz to nie wiem:( 27.08.05, 23:45
      • v.i.k.k.a się znalazł:) 27.08.05, 23:45
        • bartoszpar A działa?? ;) 27.08.05, 23:46

• v.i.k.k.a A nie wiem;) 27.08.05, 23:47
            Bo teraz znów incoming przenosze na D:)))
            • bartoszpar Re: A nie wiem;) 27.08.05, 23:49
              I jeszcze "Temp" tez musisz:P
              • v.i.k.k.a Re: A nie wiem;) 27.08.05, 23:50
                Ups...na to bym nie wpadła:P
                • neder Re: A nie wiem;) 27.08.05, 23:51
                  v.i.k.k.a napisała:

> Ups...na to bym nie wpadła:P

??? przecież było o tym z 10 postów...
                  • v.i.k.k.a Re: A nie wiem;) 27.08.05, 23:53
                    neder napisała:

> v.i.k.k.a napisała:
                    >
                    > > Ups...na to bym nie wpadła:P
                    >
                    >
                    > ??? przecież było o tym z 10 postów...
                    ### no było, że incoming mam przenieść!:))
                    ps. jestem brunetką;)
                    • bartoszpar Re: A nie wiem;) 27.08.05, 23:54
                      a ja jestem facetem i coraz bardziej myśl NEDER chodzi mi po głowie <lol>
                      • v.i.k.k.a Re: A nie wiem;) 27.08.05, 23:56
                        hmm...przyjęte;)
                    • neder Re: A nie wiem;) 27.08.05, 23:58
                      > ### no było, że incoming mam przenieść!:))

o Temp też było... chociażby tu:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=28271328&a=28272831
                      tu:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=28271328&a=28273393
                      tu:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=28271328&a=28273591
                      tu:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=28271328&a=28273768
                      tu:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=28271328&a=28274116
                      więc nie ściemniaj ;p ( w którymś linku jest podane jak przenieść katalog Temp.
                      • v.i.k.k.a Re: A nie wiem;) 28.08.05, 00:00
                        To nie doczytałam widocznie...jakaś roztrzepana jestem ostatnio:P
                        • bartoszpar Powtarzam: SWEEEEET!!! :D n/t 28.08.05, 00:01

• v.i.k.k.a Re: Powtarzam: SWEEEEET!!! :D n/t 28.08.05, 00:03
                            No i co mam teraz zrobić?!...no przecież się nie zarumienię:P
                            • bartoszpar Re: Powtarzam: SWEEEEET!!! :D n/t 28.08.05, 00:05
                              v.i.k.k.a napisała:

> No i co mam teraz zrobić?!...no przecież się nie zarumienię:P

URUCHOM MUŁA! :)))))))
                              • v.i.k.k.a Re: Powtarzam: SWEEEEET!!! :D n/t 28.08.05, 00:13
                                Próbuję:)
                                Ale nic z tego:( No wiec mam tak:
                                temp przeniesione na D, incoming przeniesione na D(nazwy takie same są)
                                Co powinnam miec w ustawieniach emula?
                                mam:pobrane pliki-D:\Incoming, tymczasowe pliki-D:\Temp
                                dobrze? bo nie działa("ścieżka..." coś tam)
                                • bartoszpar Re: Powtarzam: SWEEEEET!!! :D n/t 28.08.05, 00:16
                                  czy dokladnie ta sciezke okreslilas? najlepiej zrob sobie na D: folder emule i
                                  tam umiesc te 2 foldery (incoming i temp) a w ustawieniach D:\emule\incoming i
                                  D:\emule\temp...:)
                                  • v.i.k.k.a Re: Powtarzam: SWEEEEET!!! :D n/t 28.08.05, 00:18
                                    A ja chyba nie wiem co tzn określić ścieżkę?:P
                                    wpisać tak jak powiedziałeś czy coś jeszcze?
                                    • bartoszpar SWEEEEET!!! :D 28.08.05, 00:21
                                      tylko pod warunkiem ze zrobisz wszystko jak powiedzialem, czyli utworzysz ten
                                      folder "emule" na dysku D: i w nim te 2 inne foldery, w innym przypadku to
                                      musisz podac sciezke taka jaka utworzysz sama... A powoli dochodzi do mnie mysl
                                      ze nie sciaga sie bo po prostu jestes dalej w kolejce innych uzytkownikow mulka
                                      i musisz poczekac na swoja kolej...to nie kaaza :P
                                      • v.i.k.k.a Re: SWEEEEET!!! :D 28.08.05, 00:25
                                        Zrobilam tak jak napisales:)
                                        Na D jest katalog osiołek a w nim temp i incoming:)
                                        Teraz musi działac:)
                                        A powodem nie moze byc wspomniana kolejka, bo ja w ogóle nie mam tych nazw,
                                        które sciagalam:(gdzie one sa?
                                        • bartoszpar Re: SWEEEEET!!! :D 28.08.05, 00:30
                                          v.i.k.k.a napisała:

> Zrobilam tak jak napisales:)
                                          > Na D jest katalog osiołek a w nim temp i incoming:)
                                          <jupi>
                                          > Teraz musi działac:)
                                          no pewnie że musi
                                          > A powodem nie moze byc wspomniana kolejka, bo ja w ogóle nie mam tych nazw,
                                          > które sciagalam:(gdzie one sa?
                                          eee?? jak nie masz? jak zrobiłaś DOKŁADNIE jak napisałem to scieżki dostępu są
                                          dobrze wpisane i kropka/finito musi tam być wszystko. Masz przenieść temp i
                                          incoming z tego folderu emulka na C: a nie tworzyć nowe temp i
                                          incoming...zaczynam się gubić ;)
                                          • neder Re: SWEEEEET!!! :D 28.08.05, 00:34
                                            mi też przychodzi tylko jedno rozwiązanie do głowy:
                                            jest pusty bo gdzieś zawieruszyłaś oryginalny katalog temp i incoming. Jak
                                            umieścisz je (oryginalne mułkowe katalogi) w katalogu emule na D i wskarzesz je
                                            mułkowi to powinien załapać. ale nie robiłam nigdy takich operacji na emule
                                            (przenoszenie kilka razy do innych lokalizacji) ale wątpię zeby przenoszenie go
                                            skutkowało utratą.
                                            • v.i.k.k.a Re: SWEEEEET!!! :D 28.08.05, 00:36
                                              A jak mam je znaleść, nawte jak się zapodziały gdzieś? Nawet nie wiem jak ot się
                                              mogło stać....przecież na rekach ich nie przenosilam, żeby się pogubiły?;)
                                              • neder Re: SWEEEEET!!! :D 28.08.05, 00:39
                                                dobra juz nie, sama przed chwilą napisałaś że zrobiłaś tak jak radził bartoszpar
                                                i przenosiłas oryginalne temp i incoming na D.
                                          • v.i.k.k.a Re: SWEEEEET!!! :D 28.08.05, 00:34
                                            No wlasnie z tym mam problem, ze nie mam zadnej listy sciaganych plikow(transfer
                                            jest pusty) a zrobilam tak jak napisales, czyli przenioslam katalog incoming i
                                            temp na D i wsadzilam je do jednego katalogu. Poźniej w ustawieniach
                                            osła(ustawinia/foldery) wybralam te katalogi:pobrane-D:\osiołek\Incoming,
                                            tymczasow-D:\osiołek\Temp
                                            • neder Re: SWEEEEET!!! :D 28.08.05, 00:36
                                              sprawdź rozmiar tych folderów
                                              • v.i.k.k.a Re: SWEEEEET!!! :D 28.08.05, 00:38
                                                incoming-5,93 GB, temp-406 b
                                            • bartoszpar Re: SWEEEEET!!! :D 28.08.05, 00:38
                                              ok a zobacz czy masz cos w tym temp?
                                              • v.i.k.k.a Re: SWEEEEET!!! :D 28.08.05, 00:41
                                                3 pliki z rozszerzeniem part
                                                • v.i.k.k.a Re: SWEEEEET!!! :D 28.08.05, 00:42
                                                  part.met, part.met.bak, part
                                                  • bartoszpar rozwiązanie informatyków ;) 28.08.05, 00:44
                                                    wyjdź i jeszcze raz wejdź w mułka po tych wszystkich zmianach :) może musi
                                                    sobie je teraz (s)hashować ponownie, ale już zgłupiałem troszeczkę ;)
                                                  • v.i.k.k.a Re: rozwiązanie informatyków ;) 28.08.05, 00:48
                                                    Weszlam-znow to samo:(
                                                    a moze źle wchodzę? bo cały czas przez ikonkę po starcie.
                                                  • bartoszpar Re: rozwiązanie informatyków ;) 28.08.05, 00:51
                                                    wszystko jest cacy
                                                    jak sie uruchamia powinno byc jak należy... jeżeli te ustawienia faktycznie są
                                                    dobrze zrobione...
                                                    jakiego muła używasz, jak instalowałaś?
                                                  • v.i.k.k.a Re: rozwiązanie informatyków ;) 28.08.05, 00:55
                                                    Po restarcie kompa nadal nie działa:(
                                                    A czy dobrze to nie wiem, no jak jak mówiles, wiec chyba dobrze:)
                                                    v 0.46, nie wiem jak instalowalam bo to chyba nie ja instalowalam:P
                                                  • bartoszpar 2 rozwiązanie informatyków ;) 28.08.05, 00:58
                                                    ech no to mamy problem, bo w takim razie (po pierwsze nie trzeba było ruszać
                                                    całego mułka) należałoby przeinstalować tego zwierza :) wiesz jak??
                                                  • v.i.k.k.a Re: 2 rozwiązanie informatyków ;) 28.08.05, 00:59
                                                    nie:))))
                                                  • bartoszpar Re: 2 rozwiązanie informatyków ;) 28.08.05, 01:02
                                                    o mamo... no cóż jak to jest klient oryginalny to (jak nie masz jego instalki
                                                    na dysku) musisz sobie z netu sciagnąć, zainstalować i te ścieżki dostępu
                                                    pozmieniać
                                                  • v.i.k.k.a Re: 2 rozwiązanie informatyków ;) 28.08.05, 01:04
                                                    Nie wiem czy oryginalny, bo z netu sciagniety. Płytki brak:)
                                                  • bartoszpar Re: 2 rozwiązanie informatyków ;) 28.08.05, 01:08
                                                    nie chodzilo mi o to czy legalny tylko czy nie jakis mod typu ionix/sivka/EF-
                                                    mod czy jeszcze iles tam "wariacji na temat"
                                                  • v.i.k.k.a Re: 2 rozwiązanie informatyków ;) 28.08.05, 01:09
                                                    ?????????
                                                  • bartoszpar Re: 2 rozwiązanie informatyków ;) 28.08.05, 01:12
                                                    oki widze ze watek sie bedzie rozrastal do nie wiem jakich rozmiarow a raczej
                                                    innym czytajacym wiele nie przyniesie ;P wiec proponuje abys wyslala mi na
                                                    maila swoj numer gg to i szybciej sie dogadamy
                                                  • v.i.k.k.a Re: 2 rozwiązanie informatyków ;) 28.08.05, 01:14
                                                    4599195
                                                  • bartoszpar Re: 2 rozwiązanie informatyków ;) 28.08.05, 01:17
                                                    NA MAILA mówiłem :P teraz to bedziesz miała innych sweet-zauroczonych "kolegow"
                                                    na gg :P
                                                  • v.i.k.k.a Re: 2 rozwiązanie informatyków ;) 28.08.05, 01:17
                                                    i o to chodziło;)
                                                  • v.i.k.k.a Re: 2 rozwiązanie informatyków ;) 28.08.05, 01:16
                                                    haloooooooooo????
                                    • neder Re: Powtarzam: SWEEEEET!!! :D n/t 28.08.05, 00:23
                                      rany! v.i.k.k.a zamiast przeczytać porządnie co Ci ludzie piszą to się
                                      zastanawiasz i kompinujesz nad każdym słowem ;p Na D robisz folder, nazywasz go
                                      np emule w nim dwa podfoldery - incoming i temp. Potem uruchamiasz mułka i
                                      zmieniasz w opcjach lokalizację domyślną na ta Twoją (czyli wskazujesz utworzone
                                      foldery na D). Tylko teraz nie pytaj jak to się zmienia w opcjach bo pisał to
                                      ktoś już kilka razy.

powodzenia i dobranoc;)
                                      • v.i.k.k.a Re: Powtarzam: SWEEEEET!!! :D n/t 28.08.05, 00:27
                                        Zmieniłam:(
                                        Ale zniknęło mi to wszystko, co ściągałam= "transfer" jest pusty:(
                                  • v.i.k.k.a Re: Powtarzam: SWEEEEET!!! :D n/t 28.08.05, 00:21
                                    A moze musze wejsc inaczej do tego osła? Nie przez skrót tylko....nie wiem jak:(
                              • bartoszpar Re: Powtarzam: SWEEEEET!!! :D n/t 28.08.05, 00:13
                                no i jak? :) bo już "pora na dobranoc" ;P
                                • v.i.k.k.a Re: Powtarzam: SWEEEEET!!! :D n/t 28.08.05, 00:14
                                  No i tak, ze nie działa:)
      • neder a ja Wam wszystkim powiem tak: 27.08.05, 23:46
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=21127140&a=21139806
        niektóre rzeczy nie ulegają przeterminowaniu ;D
        • v.i.k.k.a Re: a ja Wam wszystkim powiem tak: 27.08.05, 23:48
          No wiem, ze jest wyszukiwarka, ale co z tego, że przeczytam a połowa tego nie
          bedzie pasować do mojego problemu?;)
          • neder Re: a ja Wam wszystkim powiem tak: 27.08.05, 23:50
            v.i.k.k.a napisała:

> No wiem, ze jest wyszukiwarka, ale co z tego, że przeczytam a połowa tego nie
            > bedzie pasować do mojego problemu?;)

v.i.k.k.a mi nie chodzi czy to pasuje czy nie tylko o moje oświadczyny. ech...
            • v.i.k.k.a Re: a ja Wam wszystkim powiem tak: 27.08.05, 23:52
              wiem, wiem:)))
              ale najpierw Ci odpisałam a później linka otworzyłam:)))
          • bartoszpar To też coś odemnie: 27.08.05, 23:51
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=21127140&a=21140116
            • v.i.k.k.a Re: To też coś odemnie: 27.08.05, 23:54
              mów mi jeszcze:P
        • v.i.k.k.a hehehe 27.08.05, 23:49
          dopiero teraz otworzyłam linka, w nadzieji, że się czegoś dowiem o emule:P
          • Gość: oros Re: hehehe IP: *.block.alestra.net.mx 28.08.05, 01:01
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=28271328&a=28273591
            • bartoszpar Panie i Panowie - problem rozwiazano :) n/t 28.08.05, 02:02

• v.i.k.k.a WŁAŚNIE:P 28.08.05, 03:30
    • v.i.k.k.a muszę to zrobić.... 28.08.05, 03:32
      dobijam do 100ki;)
      hehehe
      • Gość: amlam Re: muszę to zrobić.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 12:45
        przekraczam setke :D
        qrcze jak ja poszedłem sobie to było chyba ze 25 wchodze dzisiaj i nie moge
        uwierzyć :D:D:D ale widze ze problem rozwiązano także luzik :)
        czymaj sie v.i.k.a :D
        • v.i.k.k.a Re: muszę to zrobić.... 28.08.05, 13:36
          Rozwiązano:)))
          Ale mam nowy-nie wiem jak ustawic najlepszy serwer, bo mam pomieszane a
          chciałabym, zeby były ułozone w kolejnosci od największego(mam inna
          wersje-0.46c), we wczesniejszej był malutki trójkacik-jak szedł w dół to było od
          największego do najmniejszego(przewaznie był to razorback lub sonny) a teraz
          jakas przypadkowa kolejność:(
          • bartoszpar Ja osiwieje :P 28.08.05, 13:46
            Kobito o co znowu biega jasno postaw sprawe bo bedziemy kluczyli jak wczoraj a
            rozwiazanie wpadlo wiesz w jaki sposob ;)

"trójkącik" to możesz sobie w każdej z tabelek "zrobić" klikając na nią i tak
            możesz ustawić w alfabetycznej kolejności w 1 tabelce (od a-z albo trójkącik w
            drugą stronę i od z-a :P) w drugiej po kolei IP, w 3 opis, potem ping, potem
            użytkownicy itd. o ile nie przemieszalaś tych tabelek kolejnościami. A nawet
            gdyby to przecież każda ma nagłówek.
            • v.i.k.k.a Re: Ja osiwieje :P 28.08.05, 14:25
              :(((
              • Gość: amlam Re: Ja osiwieje :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 14:33
                ustaw według plików naciskajac na belke nad liczbą plików :) i jak tam
                naciśniesz to sie zrobi trójkącik :D w góre albo w dól bedzie. najlepiej żeby
                był w dól:)
                ja też mam wersje 0.46c i była kopiowana i działa :)
                czymam kciuki za powodzenie operacji "ustawianie najlepszego serwera" :D
                ale fajny ten wątek jest na forum :D 105 komentarzy :D nieźle naprawde nieźle
                • v.i.k.k.a Re: Ja osiwieje :P 28.08.05, 14:44
                  No a jak to miałam inaczej nazwać;) Zrobione, ale zapomniałam napisać, ze już mam:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka