suomasuoma 21.08.09, 21:54 RIDE ssie pałę. Przynajmniej na to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wookash_b Re: Pierwsze i ostatnie wrażenia: Tony Hawk: RIDE 21.08.09, 22:32 Odniosłem takie samo wrażenie, że jest to porażka i nawet nie musiałem sam sprawdzać. Wystarczy zobaczyć klipy wideo na gametrailers. Dno i wodorosty... Odpowiedz Link Zgłoś
suomasuoma Re: Pierwsze i ostatnie wrażenia: Tony Hawk: RIDE 21.08.09, 23:02 He, he, ja też lubię używać tego stwierdzenia Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Re: Pierwsze i ostatnie wrażenia: Tony Hawk: RIDE 21.08.09, 23:07 ale dnooooO! i jak ee niee DNOooOO!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pieprzol Re: Pierwsze i ostatnie wrażenia: Tony Hawk: RIDE 21.08.09, 23:15 Jednej rzeczy nie mogę tu pojąć. Grałem u kumpla na wii w Skate It ( czy coś takiego) na tej desce od Wii fit. i musze powiedzieć , że choć deska ta nie była tworzona pod tą konkretną grę to grało się bardzo fajnie. tak samo w jakiś snowboard.(dodam, że po tym co widzę na ekranie, tamta deska od wii jest jakaś lepsza na oko. może gra jest lepsza, nie wiem sam). czyli mam rozumieć, że ktoś zrobił specjalną deskę pod grę i...ssie pałę?:p ale poracha jeśli to prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
kevinkai Re: Pierwsze i ostatnie wrażenia: Tony Hawk: RIDE 22.08.09, 09:29 Żenada i wstyd wyciągać tyle pieniędzy takim gównem. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: Pierwsze i ostatnie wrażenia: Tony Hawk: RIDE 22.08.09, 18:04 coś czuję że nieźle popłyną na tej grze... bardzo chcieli pokonać innowacyjnością skate i przedobrzyli Odpowiedz Link Zgłoś