Dodaj do ulubionych

Street Fighter 4 - recenzja wideo

• sarr77 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 27.08.09, 16:08
      Świetnie. Sławek świetnie pisze, więc cieszę się że próbuje też z wideo. Każdy kto choć raz sam siebie nagrywał wie, że nie wychodzi to tak dobrze, jak się wcześniej wydawało.
      Zwykle nie słyszymy siebie tak, jak słyszą nas inni. Nie wiemy o tym jak mówimy, raczej mamy w głowie to jak myślimy. Dlatego jest to ciężka praca, jeśli nigdy wcześniej tego nie robiłeś i podziwiam że Sławek się podjął.

Warto by po prostu, zwyczajnie poćwiczyć dykcję. Nabiera się pewności siebie i można mówić szybko i wyraźnie, nawet pod wpływem emocji.

To mówi osoba która sama nie umie, ale ma o tym trochę pojęcia wink. Łatwiej jest śpiewać niż mówić.
    • william_dr Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 27.08.09, 16:19
      @ash-prawdziwy
      Siedzę sobie gościu w pracy, mam w kij roboty, ledwo znalazłem czas by napisać posta, w którym wyrażam swoją opinię. Trafiła mi się jedna literówka w zdaniu, które jakby nie patrzeć nie jest idealne stylistycznie. Sam nie używasz dużych liter i pewnie tak samo jak ja, piątki za wypracowanie byś nie dostał. Zresztą jestem umysłem ścisłym z wykształceniem w tym kierunku i jak mi się napisało tak niech będzie. Nie muszę być perfekcyjny.
      Jasne, że serwis jest profesjonalny, ale to nie przeszkadza w robieniu recenzji humorystycznych, na luzie, odbiegających od profesjonalnych. Bo nie jest ważne jak jest zrobiona i czym, ważne by była oglądana. Akceptuję ją i tyle. Jak Ty zrobisz video-recenzję to daj znać, dam ją do analizy koleżance polonistce, która pracuje w agencji reklamowej i zobaczymy jakiś to Ty jest profesjonalny a my leszcze...

@psychol324
      Ja słucham metalu codziennie, może nia na full, ale nie mam problemów ze słuchem. Słucham też roka i muzyki klasycznej. Zresztą Sławek Serafin też słucha muzyki metalowej smile
    • Gość: B1 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.ingram.com.pl 27.08.09, 17:22
      Mi się PODOBAŁO!
      nie było wstawek a to plus. miła odmiana i pomysłowo.
      jak tak czytam te opinie to az mnie czasami mdli takie ludzie maja problemy.
      róbcie tak jak do tej pory bo jest super, zeby bylo wg was dobrze i swojsko.
      nigdy nie lubiłem oglądać recenzji, ale Sławkowych nie mogę sie wprost doczekać big_grin pozdro
    • Gość: shfdfhfg Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 17:55
      bardzo fajna recenzja. Róbcie je po swojemu a nie słuchajcie wszystkich dzieciaków. Pozdrawiam
    • Gość: Snejk Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.chello.pl 27.08.09, 19:52
      Moja pierwsza obejrzana wasza recenzja

Pan Sławek ma świetną barwę głosu. Niestety konwencja tutaj zawiodła, takie ślamazarne opowiadanie i silenie się na to, aby sensownie coś powiedzieć, zabiło emocje. Gdyby Pan Sławek opowiadał po swojemu to co myśli, wyszłoby ciekawiej i płynniej.

Co do merytorycznej treści, to recenzja od osoby która nie zna się na bijatykach, do osoby, która nie zna się na bijatykach. Pomijając już brak choćby pół-amatorskiego słownictwa, czy opisu samej bijatyki pod kątem wyważenia postaci, nacisku walki, czy porównań do innych 2D i 3D bijatyk, rażą takie błędy jak np. "na klawiaturze gra się łatwiej" - i to zdanie w zasadzie opisuje całą tę recenzję.

Życzę, aby było lepiej smile
    • Gość: kolo Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.75.63.17.ostrow63.ptc.pl 27.08.09, 21:27
      Pan Sławek raczej sie nie nadaje
    • Gość: O.o Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 21:50
      O.o KRAWAT SAMOOBRONY?!?!?!?o.O WTF?!?!?!
    • Gość: asd Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.ds.gumed.edu.pl 28.08.09, 04:17
      "gra jest naprawde bardzo szybka"
      Gdzie to widac? Strasznie sie muli...Video z gry jest straszenie slabe sad
      Sposob mowienia, pozostaje CALY CZAS niestety wiele do życzenia... zbyt flegmatycznie, powoli, bardzo rozciagajaco Pan prezenter mowi niz to jest wszystko warte sad
      Krawat samoobrony i pluszak lisa nic nie nawiazuja do gry, po co zostalu użyte ?! Szramy na gębie, ok, szkoda ze nie ma do nich nawiazania w wypowiedzi..
      Panie Slawku proponuje wybierac na recenzje gry z reguly powolniejsze, horrory, skradanki, itp. Wtedy ten powooooooooollllllllllllllllnnnnnnnnnnyyyy sposob mowienia i akcentowania wyrazow moglby sie sprawdzic.
      Za duzo w recenzji jest "yyyyyyyyyyyy" Mozna przeciez tekst wczesniej ulozyc i sie nauczyc, to mlodsze dzieciaki lepiej by pewne rzeczy zagraly... sad

Ja rowniez zycze, aby bylo kiedys lepiej.
    • Gość: Groszeq Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 08:14
      Dla mnie wielki skok do przodu. Wielkie brawa... A widać, że większość to dzieci 10-13 lat, które zazdroszczą pracy w studio. Sam bym chciał kiedyś mieć studio, nawet jakiś zasrany budynek z dziurami w oknach. Wszystko można naprawić. Ale cóż fundusze nie pozwalają na wynajem takiego czegoś nawet. Sławku nie przejmuj się tymi płytkimi komentarzami, po prostu zazdroszczą i tyle.

Pozdrawiam

----------------------------------------------------------
      www.tawernagier.pl
    • Gość: cube Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.strazgraniczna.pl 28.08.09, 09:39
      tak, jacku, tobie już podziękujemy
    • Gość: Init Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.axit.pl 28.08.09, 10:25
      Hehe, prowadzący to gość od kutasa kozła smile
    • Gość: robercik Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 12:52
      Pozdrawiam wszystkich entuzjastow Samoobrony, czy ten lisek jest na sprzedaz ?
      Nowy wizerunek Sławka powinien być bardziej adekwatny do opisywanej gry, czyli w tym przypadku proponowałbym wizyte u znanego stylisty twarzy Andrzeja Gołoty.
      Prawde mowiac to jest recenzja gry, a wiekszosc komentarzy odnosi sie do Sławka, a nie do Street Fighter 4
    • sarr77 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 28.08.09, 13:02
      Krawat samoobrony to moim zdaniem absolutnie jajcarskie mrugnięcie okiem i wyraz "samoobrony" Sławka wink. Przed komentarzami, hehe.

Jeśli ktoś nie potrafi tego wziąć na humor, no to szkoda, co więcej mogę zrobić.

Game Corner, by był dobry, musi działać właśnie tak jak teraz - iść swoją drogą, a nie ścieżką innych serwisów.
      Nie czytam w Polsce nic innego, bo tu jest po prostu ciekawiej. A jak czytam, to z trudem i zaraz wracam.
    • Gość: baton Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.leed.cable.ntl.com 28.08.09, 15:51
      o chryste co za porazka - 2:47. przysiegam, ten obraz mowi sam za siebie. czy tak trudno przygotowac sobie wczesniej tekst i go przeczytac do mikrofonu bez seplenienia? dlaczego gametrailers ma recenzje ciekawe? bo je robi z glowa a nie w krawacie na hura spontana obrobionego w after effectsie. TRAGEDIA.
    • Gość: polonik Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.75.63.17.ostrow63.ptc.pl 29.08.09, 17:09
      Koleś z recenzji ma problemy z wysłowieniem się. Wygląda też nieciekawie.
    • Gość: Mckwack Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 21:11
      Beznadzieja.Wcześniej było lepiej.

LOL-Na simsy to jak wiochmen się ubrał,a na grę która jest mało znana,a jak już znana to przez 30 latków to studio,garniturek i nie mówienie yyyy.Na MW 2 Macie zrobić obydwie recenzje.(I zanim ją zrobisz wbij 10 lvl na mp tongue_out).Takie recenzje to ja se mogę na byle youtube,albo gry-online.TO JEST PRZECIEŻ GAMECORNER !!!

"Naprawdę inny serwis o grach"

Już lepiej było w obdartych ciuchach z yyyyy.Jak tak dalej to będziecie zwykłym,typowym serwisem o grach.

I jeszcze jedno-tongue_out
    • Gość: Mastin Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 17:34
      starsza wersja recki była owiele lepsza
    • Gość: sf4 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.aster.pl 31.08.09, 07:57
      ok, ale popracuj nad glosem. nie slychac!
    • rafmazz Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 31.08.09, 13:01
      ehh...
      moze SS wkoncu sobie przygotuje tekst recenzji, bo to co on wymysla nie ma ani nog ani rak momentami.

"[...] kiedy zostal wydany pierwszy street fighter na automaty do gier ... yyy .... w salonach z grami "

ze co?!?!!?
    • Gość: Katia Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 14:34

Został zorganizowany konkurs, a w nim do wygrania jeden egzemplarz gry District Wars!

www.tawernagier.pl

Widoczny tylko dla zarejestrowanych użytkowników.
    • Gość: mac Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: 194.181.131.* 02.09.09, 14:41
      Więcej tych komentarzy to nie możecie zmieścić na jednej stronie???!! uncertain przydałaby się jakaś "optymalizacja" smile pozdro
    • Gość: jfgjhgj Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 05.09.09, 12:43
      czego to ludzie nie wymysla jak nie maja nic ciekawego do powiedzienia.
    • Gość: kao chen Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.zone6.bethere.co.uk 06.09.09, 23:33
      mi się recka podobała. Pomysł z kolegą, który reprezentował antyfanów może i dobry ale wykonanie tego już bardzo średnie. Podoba mi się też to, że spróbowaliście zrobić tą reckę inaczej. Różnorodność jest lepsza niż klepanie cały czas recek w ten sam sposób
    • Gość: Gość Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.lanet.net.pl 08.09.09, 12:42
      Mnie gra się bardzo podoba o czym mogą świadczyć jej wysokie oceny w różnych serwisach (bazarecenzji.pl). A co do samej recki, to spoko, tylko Sławek trochę się zacinał smile
    • Gość: 432 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 11.09.09, 13:58
      Sławku jesteś jeszcze bardziej beznadziejny od osób które usiłowałeś parodiować sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka