sarr77 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 27.08.09, 16:08 Świetnie. Sławek świetnie pisze, więc cieszę się że próbuje też z wideo. Każdy kto choć raz sam siebie nagrywał wie, że nie wychodzi to tak dobrze, jak się wcześniej wydawało. Zwykle nie słyszymy siebie tak, jak słyszą nas inni. Nie wiemy o tym jak mówimy, raczej mamy w głowie to jak myślimy. Dlatego jest to ciężka praca, jeśli nigdy wcześniej tego nie robiłeś i podziwiam że Sławek się podjął. Warto by po prostu, zwyczajnie poćwiczyć dykcję. Nabiera się pewności siebie i można mówić szybko i wyraźnie, nawet pod wpływem emocji. To mówi osoba która sama nie umie, ale ma o tym trochę pojęcia . Łatwiej jest śpiewać niż mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
william_dr Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 27.08.09, 16:19 @ash-prawdziwy Siedzę sobie gościu w pracy, mam w kij roboty, ledwo znalazłem czas by napisać posta, w którym wyrażam swoją opinię. Trafiła mi się jedna literówka w zdaniu, które jakby nie patrzeć nie jest idealne stylistycznie. Sam nie używasz dużych liter i pewnie tak samo jak ja, piątki za wypracowanie byś nie dostał. Zresztą jestem umysłem ścisłym z wykształceniem w tym kierunku i jak mi się napisało tak niech będzie. Nie muszę być perfekcyjny. Jasne, że serwis jest profesjonalny, ale to nie przeszkadza w robieniu recenzji humorystycznych, na luzie, odbiegających od profesjonalnych. Bo nie jest ważne jak jest zrobiona i czym, ważne by była oglądana. Akceptuję ją i tyle. Jak Ty zrobisz video-recenzję to daj znać, dam ją do analizy koleżance polonistce, która pracuje w agencji reklamowej i zobaczymy jakiś to Ty jest profesjonalny a my leszcze... @psychol324 Ja słucham metalu codziennie, może nia na full, ale nie mam problemów ze słuchem. Słucham też roka i muzyki klasycznej. Zresztą Sławek Serafin też słucha muzyki metalowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B1 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.ingram.com.pl 27.08.09, 17:22 Mi się PODOBAŁO! nie było wstawek a to plus. miła odmiana i pomysłowo. jak tak czytam te opinie to az mnie czasami mdli takie ludzie maja problemy. róbcie tak jak do tej pory bo jest super, zeby bylo wg was dobrze i swojsko. nigdy nie lubiłem oglądać recenzji, ale Sławkowych nie mogę sie wprost doczekać pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shfdfhfg Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 17:55 bardzo fajna recenzja. Róbcie je po swojemu a nie słuchajcie wszystkich dzieciaków. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snejk Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.chello.pl 27.08.09, 19:52 Moja pierwsza obejrzana wasza recenzja Pan Sławek ma świetną barwę głosu. Niestety konwencja tutaj zawiodła, takie ślamazarne opowiadanie i silenie się na to, aby sensownie coś powiedzieć, zabiło emocje. Gdyby Pan Sławek opowiadał po swojemu to co myśli, wyszłoby ciekawiej i płynniej. Co do merytorycznej treści, to recenzja od osoby która nie zna się na bijatykach, do osoby, która nie zna się na bijatykach. Pomijając już brak choćby pół-amatorskiego słownictwa, czy opisu samej bijatyki pod kątem wyważenia postaci, nacisku walki, czy porównań do innych 2D i 3D bijatyk, rażą takie błędy jak np. "na klawiaturze gra się łatwiej" - i to zdanie w zasadzie opisuje całą tę recenzję. Życzę, aby było lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.75.63.17.ostrow63.ptc.pl 27.08.09, 21:27 Pan Sławek raczej sie nie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O.o Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.adsl.inetia.pl 27.08.09, 21:50 O.o KRAWAT SAMOOBRONY?!?!?!?o.O WTF?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.ds.gumed.edu.pl 28.08.09, 04:17 "gra jest naprawde bardzo szybka" Gdzie to widac? Strasznie sie muli...Video z gry jest straszenie slabe Sposob mowienia, pozostaje CALY CZAS niestety wiele do życzenia... zbyt flegmatycznie, powoli, bardzo rozciagajaco Pan prezenter mowi niz to jest wszystko warte Krawat samoobrony i pluszak lisa nic nie nawiazuja do gry, po co zostalu użyte ?! Szramy na gębie, ok, szkoda ze nie ma do nich nawiazania w wypowiedzi.. Panie Slawku proponuje wybierac na recenzje gry z reguly powolniejsze, horrory, skradanki, itp. Wtedy ten powooooooooollllllllllllllllnnnnnnnnnnyyyy sposob mowienia i akcentowania wyrazow moglby sie sprawdzic. Za duzo w recenzji jest "yyyyyyyyyyyy" Mozna przeciez tekst wczesniej ulozyc i sie nauczyc, to mlodsze dzieciaki lepiej by pewne rzeczy zagraly... Ja rowniez zycze, aby bylo kiedys lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Groszeq Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 08:14 Dla mnie wielki skok do przodu. Wielkie brawa... A widać, że większość to dzieci 10-13 lat, które zazdroszczą pracy w studio. Sam bym chciał kiedyś mieć studio, nawet jakiś zasrany budynek z dziurami w oknach. Wszystko można naprawić. Ale cóż fundusze nie pozwalają na wynajem takiego czegoś nawet. Sławku nie przejmuj się tymi płytkimi komentarzami, po prostu zazdroszczą i tyle. Pozdrawiam ---------------------------------------------------------- www.tawernagier.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.strazgraniczna.pl 28.08.09, 09:39 tak, jacku, tobie już podziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Init Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.axit.pl 28.08.09, 10:25 Hehe, prowadzący to gość od kutasa kozła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robercik Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 12:52 Pozdrawiam wszystkich entuzjastow Samoobrony, czy ten lisek jest na sprzedaz ? Nowy wizerunek Sławka powinien być bardziej adekwatny do opisywanej gry, czyli w tym przypadku proponowałbym wizyte u znanego stylisty twarzy Andrzeja Gołoty. Prawde mowiac to jest recenzja gry, a wiekszosc komentarzy odnosi sie do Sławka, a nie do Street Fighter 4 Odpowiedz Link Zgłoś
sarr77 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 28.08.09, 13:02 Krawat samoobrony to moim zdaniem absolutnie jajcarskie mrugnięcie okiem i wyraz "samoobrony" Sławka . Przed komentarzami, hehe. Jeśli ktoś nie potrafi tego wziąć na humor, no to szkoda, co więcej mogę zrobić. Game Corner, by był dobry, musi działać właśnie tak jak teraz - iść swoją drogą, a nie ścieżką innych serwisów. Nie czytam w Polsce nic innego, bo tu jest po prostu ciekawiej. A jak czytam, to z trudem i zaraz wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.leed.cable.ntl.com 28.08.09, 15:51 o chryste co za porazka - 2:47. przysiegam, ten obraz mowi sam za siebie. czy tak trudno przygotowac sobie wczesniej tekst i go przeczytac do mikrofonu bez seplenienia? dlaczego gametrailers ma recenzje ciekawe? bo je robi z glowa a nie w krawacie na hura spontana obrobionego w after effectsie. TRAGEDIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonik Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.75.63.17.ostrow63.ptc.pl 29.08.09, 17:09 Koleś z recenzji ma problemy z wysłowieniem się. Wygląda też nieciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mckwack Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.09, 21:11 Beznadzieja.Wcześniej było lepiej. LOL-Na simsy to jak wiochmen się ubrał,a na grę która jest mało znana,a jak już znana to przez 30 latków to studio,garniturek i nie mówienie yyyy.Na MW 2 Macie zrobić obydwie recenzje.(I zanim ją zrobisz wbij 10 lvl na mp ).Takie recenzje to ja se mogę na byle youtube,albo gry-online.TO JEST PRZECIEŻ GAMECORNER !!! "Naprawdę inny serwis o grach" Już lepiej było w obdartych ciuchach z yyyyy.Jak tak dalej to będziecie zwykłym,typowym serwisem o grach. I jeszcze jedno- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mastin Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 17:34 starsza wersja recki była owiele lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sf4 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.aster.pl 31.08.09, 07:57 ok, ale popracuj nad glosem. nie slychac! Odpowiedz Link Zgłoś
rafmazz Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo 31.08.09, 13:01 ehh... moze SS wkoncu sobie przygotuje tekst recenzji, bo to co on wymysla nie ma ani nog ani rak momentami. "[...] kiedy zostal wydany pierwszy street fighter na automaty do gier ... yyy .... w salonach z grami " ze co?!?!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katia Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 14:34 Został zorganizowany konkurs, a w nim do wygrania jeden egzemplarz gry District Wars! www.tawernagier.pl Widoczny tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: 194.181.131.* 02.09.09, 14:41 Więcej tych komentarzy to nie możecie zmieścić na jednej stronie???!! przydałaby się jakaś "optymalizacja" pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfgjhgj Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 05.09.09, 12:43 czego to ludzie nie wymysla jak nie maja nic ciekawego do powiedzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kao chen Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.zone6.bethere.co.uk 06.09.09, 23:33 mi się recka podobała. Pomysł z kolegą, który reprezentował antyfanów może i dobry ale wykonanie tego już bardzo średnie. Podoba mi się też to, że spróbowaliście zrobić tą reckę inaczej. Różnorodność jest lepsza niż klepanie cały czas recek w ten sam sposób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.lanet.net.pl 08.09.09, 12:42 Mnie gra się bardzo podoba o czym mogą świadczyć jej wysokie oceny w różnych serwisach (bazarecenzji.pl). A co do samej recki, to spoko, tylko Sławek trochę się zacinał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 432 Re: Street Fighter 4 - recenzja wideo IP: *.acn.waw.pl 11.09.09, 13:58 Sławku jesteś jeszcze bardziej beznadziejny od osób które usiłowałeś parodiować Odpowiedz Link Zgłoś