strajker92 Re: Galeria: GTA: Chinatown Wars 28.08.09, 00:12 To ja podziękuje za takie coś. W zasadzie od początku byłem sceptycznie nastawiony do pomysłu tworzenia gry z DS na PSP.. jak widać słusznie. Odpowiedz Link Zgłoś
axiomat Re: Galeria: GTA: Chinatown Wars 28.08.09, 07:52 Wszyscy marudza ze GTA: Chinatown Wars na DSa nie sprzedalo sie dobrze, a tak naprawde nikt chyba nie patrzal ile zeszlo egzemplarzy tej gierki do dnia dzisiejszego. Fakt ze gierka miala slaby start ale na dzien dzisiejszy ma na liczniku 700 tysiakow egzemplarzy, mozna wiec spokojnie powiedziec ze wyszla na prosta. Co do wersji na PSP to pewnie wiekszosc posiadaczy tej kosnolki bedzie zawiedziona bo przyzwyczaili sie do innego stylu w grze i zapomnieli jak naprawde wygladalo kiedys GTA. Ja osobiscie ciesze sie ze moze nie cala seria, ale ten pojedynczy tytul wraca do korzeni bo bardzo cenilem sobie pierwsze 2 czesci i uwazam ze sa sporo lepsze od kolejnych... Jak dla mnie na plus, bo nie sama grafika czlowiek zyje, a Chinatown Wars pokazuje ze stac chlopakow jeszcze na odrobine oryginalnosci w tej skostnialej juz od paru lat serii. Pozostale czesci to wciaz powielanie schematu. Gierka nie posunela sie nawet o krok przez ostatnia dekade. Dobrze ze chlopaki szukaja nowych rozwiazan i za to naleza sie im plusy. O ile GTA 4 kompletnie do mnie nie trafia o tyle Chinatown Wars to tytul dla mnie obowiazkowy, bez wzgledu na to na ktorej platformie mialbym w to zagrac. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubc Re: Galeria: GTA: Chinatown Wars 28.08.09, 08:37 gra w ktora trzeba zagrac... moze i mozliwosci mniej niz w gta4 ale wiecej niz w SA. Sama zabawa narkotykami trwala w moim przypadku z 4h. :d Odpowiedz Link Zgłoś
at0m Re: Galeria: GTA: Chinatown Wars 28.08.09, 09:07 Szkoda, ze nie zwiększyli znacząco pola widzenia, w wersji na DS'a czasem to irytowało przy szybkiej jeździe. Odpowiedz Link Zgłoś