Dodaj do ulubionych

Rozgrywka w Mass Effect 2

30.08.09, 14:28
Ahhh, jedyna seria, której zazdroszczę posiadaczom Xboxa.

Mam nadzieję, że EA ma jakieś plany co do wersji na PS3 smile.
Obserwuj wątek
    • nuno25 Re: Rozgrywka w Mass Effect 2 30.08.09, 14:30
      Pierwsza cześć ME bardzo przypadła mi do gustu. Mam nadzieję, że ME2 wbije mnie w ziemię ;]
    • cthulhu666 Re: Rozgrywka w Mass Effect 2 30.08.09, 14:35
      Mam nadzieję, że tym razem będzie obsługa pada w wersji PC.
    • czezare_pl Re: Rozgrywka w Mass Effect 2 30.08.09, 14:41
      Obok Avatara 3D to dla mnie najlepsza gra targow gamescom.
    • hellghan Re: Rozgrywka w Mass Effect 2 30.08.09, 14:44
      tytacz ja nie mam xboxa a zagram , na pc prostesmile
    • tytacz Re: Rozgrywka w Mass Effect 2 30.08.09, 14:51
      No ja do grania mam PS3. Do neta mam laptopa ze zintegrowaną kartą graficzną. Chociaż działa STALKER, który wsysa te CoDy i Killzony razem wzięte big_grin.
    • hollowone Re: Rozgrywka w Mass Effect 2 30.08.09, 14:57
      przyjemna gra się zapowiada, chociaz nie budzi juz we mnie takich emocji jak pierwsza czesc, przydała by się kolejna nowa generacja. w tej gry zaczynaja po prostu spelniac oczekiwania zamiast zaskakiwac.
    • kodex-online Re: Rozgrywka w Mass Effect 2 30.08.09, 15:25
      zgadzam się z hollowone. teraz dobre tytuły są poprostu przyzwoite.będąc do siebie tak podobnymi niema jzu czegos takiego jak opcjia zaskoczenia. wszytko juz praktycznie było.Jak sobie przypomnę wrażenia gdy pierwszy raz zobaczylem gearsy ,GRAW , pierwszy trailer cod 4 z płynną animacja postaci lub klimat 1 go bioshock -jaw dropping tzw .przypuszczam ze chyba nowa generacja dopiero nas jakos "wbije w ziemie".bo wątpię ze w tej cokolwiek Jeszce zobaczymy czego nie widzieliśmy
    • polychessman Re: Rozgrywka w Mass Effect 2 30.08.09, 15:48
      Szkoda że będzie to bardziej strzelanka, pierwsza część była nieźle wyważona pod tym względem. A i dema RPG nigdy nie będą reprezentatywne, nie mogli dać 15minutowego dialogu na targi tongue_out
    • tracer87 Re: Rozgrywka w Mass Effect 2 30.08.09, 19:04
      Wszytko fajnie tylko HUD wygląda tandetnie, te kolorki i stylistyka
    • graczz11233 Re: Rozgrywka w Mass Effect 2 31.08.09, 08:35
      hellghan - jakoś się trzba tłumaczyć nie? żeby trzymać format: ps3 mam i jest najlepsze ? ojj słabiutko ostatnio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka