Dodaj do ulubionych

Rozgrywka: Just Cause 2

31.08.09, 20:29
Oj trzeba kupić, ogromne połacie terenu i tak rozwałka zapowiada się bosko smile
Obserwuj wątek
    • buliman Re: Rozgrywka: Just Cause 2 31.08.09, 20:42
      Zapowiada się dużo lepsza rozwałka niż w Mercenaries 2. No ale gorzej niż we wspomnianej grze chyba już być nie mogło xD RFG też zresztą ssie pałkę a szkoda. No to czekamy.
    • mirek82rocznik Re: Rozgrywka: Just Cause 2 31.08.09, 20:43
      spoko
    • okoolarnik Re: Rozgrywka: Just Cause 2 31.08.09, 21:18
      pierwszy JC tez miał ładne widoczki i niewiele więcej, tu też jakos srednio to wyglada, chaos jeden wielki iszelki, przeciwnicy biegają w jakić niezorganizowany sposób, niby bohater gdzies tam po bazie wojskowej biega ale potyczka chyba równie dobrze mogła by sie gdzieś na polu dziać, gra pewnie znowu bedzie nadrabiać widoczkami i efekciarskimi sztuczkami głónego bohatera, a przynajmniej niczego ciekawsze w tym gameplayu nie pokazali ;/

najlepszy moment to chyab ten z czołgiem(?) ._.
    • hill.01 Re: Rozgrywka: Just Cause 2 31.08.09, 21:52
      Merc 2, mimo marudzenia recenzentów, był grą zacna i bawiłem sie przy niej swietnie kilkadziesiat godzin. Jeśli JC2 da mi równie wielę zabawy- biorę!
    • adamus7856 Re: Rozgrywka: Just Cause 2 31.08.09, 22:02
      Ja przy Merc bawiłem się sporo - ale to głównie dzięki świetnemu CO-OPowi z kumplem xD - mam tylko nadzieję że w JC2 CO-OP'a po sieci nie zabraknie
    • wilku_kn Re: Rozgrywka: Just Cause 2 01.09.09, 02:37
      hm, lecąc na spadochronie gość fenomenalnie wykorzystuje kominy termiczne, za to użycie grapple gun'a trochę śmieszne.
      A serio to żadna gra nie tknęła się o rzeczywistość, pomyślcie że istnieje taka gra gdzie jak giniesz to twoja kopia ulega zniszczeniu i już w nią nie zagrasz, ktoś by ją kupił?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka