IP: 212.14.48.* 03.12.03, 09:15
Czy ktos moze uzywa pudru lub podkład ISA DORA, bo sie zastanawiam ale, nie
wiem czy warto , czy dobrze kryja zaczerwienienia itp, dzieki z góry za odp
Obserwuj wątek
    • ruda_80 Re: ISA DORA 03.12.03, 10:43
      Ja używam od 2 lat podkładu Sheer to cover - to taki w szklanej buteleczce i
      jestem nim zachwycona. Dla delikatnego efektu używam jedną warstwę, a kiedy
      chce mocniej przytuszować różne niedoskonałości (typu ślady po trądziku i
      ciągle coś wyskakującego na mojej skórze) używam 2 lub nawet 3 warstwy. Tak
      jest napisane zresztą na jego opakowaniu - nie wierzyłam że 3 warstwy fluidu
      nie utworzą na twarzy maski, ale po wypróbowaniu go stwierdzam, że to prawda.
      I nawet grubsze nałożenie daje bardzo naturalny efekt a doskonale kryje różne
      niedoskonałości. Poza tym używam pudru brązującego, nazywa się chyba Terracota
      Powder (albo coś takiego - nie pamiętam dokładnie :))i też jestem bardzo
      zadowolona. Więc uważam, że warto
      • Gość: zosia Re: ISA DORA IP: 212.14.48.* 03.12.03, 13:35
        Wielkie dzieki chyba sie skuszę
        • Gość: katrina Re: ISA DORA IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 13:59
          opinie o tym podkładzie i innych IsaDory tutaj:
          www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?cmd=details&itemid=2902
          • Gość: zosia Re: ISA DORA IP: 212.14.48.* 03.12.03, 14:48
            Dzięki, no i po tych opiniach chyba zrezygnuję z zakupu
            • Gość: katrina Re: ISA DORA IP: 192.168.2.* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.03, 21:47
              najlepiej wypróbuj.
    • Gość: k. Re: ISA DORA IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 13:46
      O ile wiekszosc kosmetykow IsaDory jest rewelacyjna (m.in. blyszczyki do ust,
      cienie do powiek), to podklady zupelnie mi nie leza... :(
    • loginka1 Re: ISA DORA 04.12.03, 15:37
      A ja sobie nie wyobrażam, że mogłabym uzywac innego podkładu. Zuzyłam już kilka
      opakowań i lezy mi świetnie. No ale podkład to wyjatkowo specyficzny kosmetyk i
      trzeba go dobierać bardzo indywidualnie. Na pewno warto wypróbować.
      • Gość: zosia Re: ISA DORA IP: 212.14.48.* 04.12.03, 15:44
        dzięki, a może cos więcej możecie powiedzieć o pudrach
        • Gość: Aga Re: ISA DORA IP: *.chrzastkowice.sdi.tpnet.pl 04.12.03, 18:43
          Ja też mam podkład sheer to cover i jestem bardzo zadowolona.Bardzo ładnie
          kryje,w miare matuje, daje aksamitne wykończenie makijażu.Acha-i bardzo ladnie
          nawilza. Tylko mam za ciemny kolorek:( Nie moglam znalezc bardzo jasnego.Czy ja
          jestem slepa czy sa tylko takie ciemniejsze?ja mam soft nugat.a podkladzik jak
          najbardziej polecam.
          • Gość: zosia Re: ISA DORA IP: 212.14.48.* 05.12.03, 09:29
            dzięki, a ja właśnie też jestem córka młynarza i takie straszliwie jasne kolory
            jest mi ciężko dostać:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka