Gość: corvus IP: *.toya.net.pl 02.09.09, 13:08 Infantylne bezguscie online. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zniesmaczony Re: Champions Online - premiera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 13:15 popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dblue Re: Champions Online - premiera IP: *.e-wro.net.pl 02.09.09, 13:17 Moim zdaniem, najlepszym MMO po oczywiscie WOWie jest Football Superstars. Chociaz malo wciaz u nas popularne, to granie z grupa znajomych (w jednej druzynie), z mikrofonami to absolutny odlot jakby cos: www.footballsuperstars.com A i najwazniejsze = gra jest za darmo! (sa platne dodatki, ale nie maja one zbyt duzego znaczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UFO Re: Champions Online - premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 13:22 gralem w bete champions online i bez owijania w bawelne gra jest po prostu denna i ma wymagania z nieba. Odpowiedz Link Zgłoś
h3tman Re: Champions Online - premiera 02.09.09, 13:50 Grałem w bete i musze przyznać ze gra jest zaje... ekhm bardzo dobra. Ciekawe podejście do wielu starych pomysłow, ale przede wszystkim świetny moduł tworzenia postaci,genialna "bezklasowośc" i co najważniejsze wciąga bardzo. Ciekawa gra nie tylko dla dzieciaków ale fajny produkt żeby po powrocie z roboty troche sie zrelaksować.Obok AoC bardzo porzadna produkcja, choć i tak czekam na SW-TOR ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cxzczxcz Re: Champions Online - premiera IP: 78.133.245.* 02.09.09, 13:52 @Dblue Wow jest najlepszy dla dzieci a w football to sie gra na swiezym powietrzu a nie przed monitorem Odpowiedz Link Zgłoś
13allach Re: Champions Online - premiera 02.09.09, 14:02 Kolejne nudne MMO i Nudne nabijanie levelu .... Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Champions Online - premiera 02.09.09, 14:13 Gra się rozpadnie po 4-5 miesiącach od premiery... Odpowiedz Link Zgłoś
seerax Re: Champions Online - premiera 02.09.09, 14:17 ile kosztowac bedzie abonament? Odpowiedz Link Zgłoś
hezron Re: Champions Online - premiera 02.09.09, 14:19 @ seerax Tyle co abonament TVP Gra dla dzieci, głupsze to jeszcze niż WoW... Kolejne nudne, bezpłciowe mmo. Nie przeżyje pewnie pół roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torni54 Re: Champions Online - premiera IP: *.icpnet.pl 02.09.09, 14:33 Po przegranych okolo 50h w bete stwierdzam, ze to bardzo kiepskie mmorpg. To juz wszystko bylo , kompletnie nic nowego ani innowacyjnego nie wprowadza ta gra :< Strzelam ze za okolo 3 lata gierka upadnie jak inne slabe tego typu gierki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Champions Online - premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 14:49 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakshia Re: Champions Online - premiera IP: *.aster.pl 02.09.09, 14:53 Trzeba się zastanowić czy to jest wartę uwagi, bo to jak na razie jest jedyne MMO jakie mnie zainteresowało (pewnie ze względu na tych antybohaterów i super bohaterów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bri Re: Champions Online - premiera IP: *.devs.futuro.pl 02.09.09, 15:48 Dlaczego te filmiki można obejrzeć tylko raz a potem trzeba przeładowywać stronę, gdy kliknę sobie jakiś wcześniejszy moment to wyskakuje: sorry technical difficulties - reload page... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Champions Online - premiera IP: *.dfqs.pl 02.09.09, 16:26 syf, za stary na to jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Champions Online - premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 16:38 coh/cov wciaz sie trzyma to pewnie i to pozyje - dla fanow superbohaterow gierka jak znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tian Re: Champions Online - premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 19:33 eee juz takie cos bylo, czyzby drugie City of Heroes? Odpowiedz Link Zgłoś
azifafello Re: Champions Online - premiera 02.09.09, 21:53 No właśnie też mi się z CoH skojarzyło. Nie wiem czy infantylne (fajna pseudo-komiksowa "narracja"), ale na pewno wygląda strasznie brzydko. Nie wygląda jak coś, na co chciałoby mi się wydawać kasę co miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
sarr77 Re: Champions Online - premiera 03.09.09, 00:54 Ja właśnie gram w Headstarcie darmowego D&D Online. Premiera już 9.9.2009, czyli za niecały tydzień. Jeśli chcecie dołączyć do Polaków w D&D MMO, zapraszam do Polskiego Portalu tej gry: ddopl.com Myślę, że to dużo większa premiera niż jakieś CO . Odpowiedz Link Zgłoś
bialygolabek Re: Champions Online - premiera 03.09.09, 09:48 Amerykańscy komiksowi superbohaterowie, zaraz dostanę wysypki. Gorsze może być tylko "Kocham Konie 3". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "] Re: Champions Online - premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 11:59 słabe Odpowiedz Link Zgłoś
sarr77 Re: Champions Online - premiera 03.09.09, 19:57 Niektórzy się dobrze bawią z Champions, no ale też nie dla mnie. Może sprawdzę, jeśli będzie free trial. Odpowiedz Link Zgłoś